Oldsmobile cutlass 1980 takapuskuri probleema

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja daavid-son, 3.6.2013.

  1. daavid-son

    daavid-son Gearhead

    Tuli puskuri ameriikasta, mutta se on vääränlainen.se on tommosen kasiovisen puskuri.
    [​IMG]
    nelovisessa sedanissa minkälainen on omakin auto on kapeampi rekisterikilven syvennys kolo.[​IMG]

    Nyt tarvis puskurin ja korin välissä olevan muovin ja puskurin muovilistat tommosesta kaksiovisesta mallista. Tai jos joku tarvii kaksi ovisen mallin takapuskuria, voisi tuon omakustanne hintaan myydä poiskin.
     
  2. saresks

    saresks Gearhead

    Onko se siis Cutlass Supremen? Tavis Cutlassiakin on saanut kaksiovisena. Jos kyllä, mikä se omakustannushinta olisi?
     
  3. daavid-son

    daavid-son Gearhead

    Eihän tuo ihan ilamainenkaan ole. Pitää nyt varmaan kuitenkin ensin kysellä noita muoveja ja mallata miltä tuo näyttää. Sitten myydä pois jos ei kertakaikkiaan sovi.
    Ilmeisesti se on sitte se supreme mallin puskuri.
     
  4. saresks

    saresks Gearhead

    Juu nou hätä.
     
  5. daavid-son

    daavid-son Gearhead

    Yv:llä tuota voi kysellä. Sen verran joutuisi muokaamaan takapäätä, ettei ehkä kannata. Puskuri on oldsmobile cutlass supreme coupen puskuri 79-80.
    Coupessa on korkeammat takavalot ja rekisteri kilven syvennys on 150mm leveämpi.[​IMG]
     
  6. daavid-son

    daavid-son Gearhead

    Tämä voi ollakin mielenkiintoinen tapaus. Noita alkupään coupe cutlass malleja tuskin on myyty uutena suomeen. Eli niitä ei hirveän montaa autoa edes ole suomessa. Syksyllä olisi ehkä mahdollista saada puuttuvia osia tuohon, että muuttaisi oman auton takapäätä coupea vastaavaksi.
    Mutta mun auto on talvikäytöltä selvinnyt suhteellisen vähän ajettu ja orginaali tapaus. Suurimmat esteet museorekisteriin on juurikin tuo takapuskuri ja se GM:än klassinen kattoverhoilu roikkuu.


    Sattuva takapuskuri olisi nyt tiedossa, mutta kun on tuo suht kallis uudellen kromattu on vielä itellä. Tuo lähtis reilusti halvemmalla.

    Y.v:llä sitä voi kysellä, mutta sen verran harmitaa,ettei ihan julkisesti kehtaa tappiota revitellä.
     

Kerro tästä muillekin!