Oldsmobile startin osista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja viri-viri, 3.8.2022 klo 21:13.

 1. viri-viri

  viri-viri 1st gear

  Käyttis Buickista (Olds 307 vm. -85) startin hiilet kuluivat loppuun, uudet hiilet saisi muuten paikoilleen mutta ne muoviset hiilien kannakkeet/liut ovat saaneet sen verran lämpöä ettei niitä enää paikoilleen saanut kun hapertuivat palasiksi jo käsissä (ainakaan luotettavasti, pikku patennoinnilla sai ainakin auton taas ajoon :D)

  Mutta kysymys kuuluu: mistä tuollaisia saa uutena? Rockauton katoin ja perus usa-kaupat soittelin läpi ja myyvät kaikki eioota.

  Ei viitsisi koko starttia vaihtaa tuollaisten takia...
   
 2. matti R

  matti R 2nd gear

 3. viri-viri

  viri-viri 1st gear

  Tuossa on ilmeisesti vanhemman mallin kannakkeet (ainakin kuvan mukaan), uudemmissa on tuossa kannakkeessa urat joita pitkin hiili pääsee liikkumaan kiskoa pitkin.

  Enpä tajunnut kuvaa ottaa tuon startin elvytyksen yhteydessä, kun tuli arkiyönä tuota kasailtua...
   
  Muokattu: 3.8.2022 klo 22:02
 4. esmi

  esmi Gearhead

  Mulla ois ehjä startti Oldsiin, ei muistaakseni kovin montaa vuotta käytössä ja saa vaikka varaosa startteja mukaan, niitä 2 kpl. Löytyy Lahest ja kulkee mukana vaikka Nastola Cruisingiin h. 50€
   
 5. viri-viri

  viri-viri 1st gear

  Lähetin YV:n
   

Kerro tästä muillekin!