Oletko ostanut auton ebaystä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja bbford, 30.10.2007.

 1. bbford

  bbford Gearhead

  Miten maksoit sen?
  Mulla on kyllä paypal tili mutta kun mun visan luottoraja on vain 1000e niin ei taida onnistua paypalin kautta maksaa esim 5000 dollarin autoa? Pitääkö nostaa luottoraja ylemmäs vai onko olemassa jotain muuta tapaa? Money order yms?
   
 2. JiiTee

  JiiTee Gearhead

  Juu, et voi maksaa mutta jos sulla on rahat niin voit maksaa vaikka tuon 5000 suoraan sinne Visalle. Maksat vaan samaan tapaan niinku muuten maksaisit Visa-laskun ja samalla viitteellä tietty. Nyt käytössäsi Visalla on just niin paljon kuin siellä on rahaa ja plus tuo tonni. Ei se luottoraja haittaa jos muuten on rahaa millä mällätä.

  Itse maksoin paypalin kautta 500 dollarin etumaksun ja loput hoidettiin välikäsien kanssa ulkomaan maksuna. Itsellä kanssa tonnin luottoraja...
   
 3. buddyfaro

  buddyfaro Gearhead

  Pyysin tilinumeron myyjältä ja laitoin rahat suoraan pankkiin meneen ulkomaansiirtona, (vei suunniilleen pari kolme päivää kun rahat oli jenkeissä tilillä). Toimi ainakin mulla...
   
 4. JiiTee

  JiiTee Gearhead

  Niin, kyllähän sen maksun voi hoitaa tavalla jos toisella kunhan myyjä siihen suostuu. Yleensähän siellä ilmotuksissa lukee mitkä maksutavat myyjä on hyväksynyt. Neuvottelemalla se selviää... :D
   
 5. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Oon ostanut kait 5-6 autoa, deposit paypalilla, soitto+ email amerikkaan suomalaiselle välittäjälle ja loput hoituu sitä kautta. Hieman enempi turvaa kuin lähetellä tuhansia taaloja jollekin nettitutulle.
   
 6. GT429

  GT429 3rd gear

  Homma on hoitunut samaan tyyliin kun impala 68 miehellä, suosittelen!
   
 7. bbford

  bbford Gearhead

  No joo,täähän kuulostaa ihan fiksulta ajatukselta.
  Kukahan roudais laitteen idahon osavaltiosta suomeen?
   
 8. impala1968

  impala1968 Gearhead

 9. lake ender

  lake ender Gearhead

  Ääni edelliselle. Maksut yms. hoitui kätevästi Ramin kautta.
   
 10. virta

  virta Gearhead

  Pari autoa Saksan eBaysta,maksu ihan normaalina pankkisiirtona.

  Muistakaa että PAypal on hyvin kallis maksujärjestelmä,kuka hemmetti suostuu siihen että noinkin isosta summasta niistetään 5-10%.

  Pikkumaksuissa toki Paypal on äärimmäisen kätevä ja nopea.
   
 11. Kapteenikosmos

  Kapteenikosmos Gearhead

  Annetaan vielä ääni Ramille. Maksoin etumaksun paypalilla ja sovin myyjän kanssa että Rami toimittaa loput ja hoitelee kuljetuksen.

  Sovin myös myyjän kanssa, että pienestä lisäsummasta se vaihtelis vähän kulutusosia yms. Toisin kävi ja vahingosta viisastuneena niille on turha maksaa etukäteen työstä. Muuten homma toimi hyvin.
   
 12. Bandicoot

  Bandicoot Gearhead

  Kannattaa verrata toimittajia sillä tässä tapauksessa esim hintavaihtelee sen mukaan onko ajokuntoinen vai ei ja paljonko se vaihtelee.On myös huolitsijoita joilla on sama taksa aina esim autolle tai mp,lle.
  Jotain on jotka haluaa esim, eriillisen palkkion ostotapahtumasta esim 500$ pyydettin minulta jo kauppakirjan tekemisestä tosin en suostunut ja vaihdoin huolitsijaa.Eli kaikki nämä asiat tarkkaan kysellä ettei tule ylläreitä ja myös terminaalimaksut vaihtelee samoin luovutusmaksut huolitsijoilla jotka voi nopesti tehdä jo 200-300e lisän.
   
 13. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Niin kannattaa ja halvin ei aina ole paras. $500 5 min. paperityöstä tuo jo aika hyvän tuntupalkan.... :odroll:
  Kuten sanottu, voin jelpata vaikka kokemusta ei olekkaan kun ehkä 250 auton verran mutta jotain perusasioita alkaa olla jo hallinnassa.
   

Kerro tästä muillekin!