Olipa kerran.... johtokunta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja DS 325, 21.5.2011.

  1. Mopar

    Mopar Gearhead

    Tarkoittaa hän tätä:
    http://www.fhra.fi/fhra/johtokunta.html
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Joku voisi aloittaa jo mankumisen tuon palkintojenjako-gaalan osalta..
    Ei taida vielä olla päätetty paikkaa tai aikaakaan.
     
  3. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Vääntäkää nyt rautalangasta kun en noita kommenttejanne tajua:

    Johtoryhmän kokous 3.8.2011

    Läsnä: Tapio Väljä, Jari Halonen, Martti Luoso, Piia Siven, Esa Suokas, Mika Tähkänen, Jani Vaittinen ja Vesa Raiski (toiminnan-/toimitusjohtaja, ei äänivaltaa).

    Alustava kilpailukalenteri kaudelle 2012

    • 19. – 20.5 Motopark

    • 9. – 10.6 Alastaro

    • 5. – 8.7 Alastaro

    • 21. – 22.7 Kalajoki

    • 18. – 19.8 Motopark

    • 1. – 2.9 Alastaro

    FHRA ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 12.11.2011 kello 12:00 alkaen, Suomen Ilmailumuseon auditoriossa, Tietotie 3, 01530 Vantaa.

    Seuraava kokous 7.9.2011

    Missä kohtaa meni vikaan??? :mad:
     
  4. gremlin

    gremlin Gearhead

    Ei varmaan kukaan uskalla kun taalla jos kysyy jotain niin erikoismiehet tuomitsee sen heti mankumiseksi!
     
  5. C-barge

    C-barge Gearhead

    Toimistossahan on nyt toimitusjohtajan valitsema henkilökunta ja "vapaat kädet" jolta varmaankin kaikki noi juoksevat asiat hoituu käden käänteessä. Eli jos ei pöytäkirjaa löydy niin se ei voi johtua muusta kuin siitä, ettette nuijat osaa sitä etsiä.
     
  6. spinneri

    spinneri Gearhead

    Olisikohan niin, että FHRA:n johtoryhmän elokuun kokousta seuraava kokous on (ollut) 7. syyskuuta? Marraskuussa sitten järjestetään yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous, jolla ei ole suoranaisesti mitään tekemistä johtoryhmän kokouksien kanssa.

    Marraskuun kokous on avoin kaikille yhdistyksen jäsenille, johtoryhmän kokoukset vain johtoryhmän jäsenille.


    Rautalankaa yritti taivutella

    Jari Sjöman
    Spinneri Magazine
     
  7. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Jari taivutteli lankaa ihan hyvin. Tarkennan tässä alkuperäisen kysymykseni varsinaista pointtia:

    Johtoryhmän kokouksen jälkeen kokouspöytäkirja tarkistetaan ja tarkistuksen jälkeen johtoryhmä julkaisee sen FHRA:n sivuilla. Tarkistukseen on kerrottu kuluvan noin viikko. Jos johtoryhmä on pitänyt kokouksensa 7.9.2011, luulisi asiasta olevan jo jotain kerrottavaa.

    Tässä on nyt käynyt niin, että kokousten pöytäkirjat (yleensä) tulevat näkyville vain itkemisen jälkeen. Ja näköjään jos niitä itkee nähtäville, jotkut parkaisevat tästäkin...

    Tuossa kokouksessa todennäköisesti käsiteltiin aiheita, jotka vaikuttavat kauden 2011 kilpailutoimintaan. Six kiinnostais ja itku jatkuu!
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Tuolloin 7.9. oli finaalikisan palautepalaveri. Niin johtokunnan kokous kuin tuo palaverikin oli buukattu samalle päivälle samaan aikaan ja paikkaan ja johtokunta väistyi uuteen ajankohtaan.
     
  9. Putte

    Putte 1st gear

    Huhu kertoo, että on. Paikka ja aika vielä arvailujen varassa.
     
  10. C-barge

    C-barge Gearhead

    Toki toi siirretty johtispalvaerikin käsittääkseni on pidetty jo yli viikko sitten....
     
  11. Akke

    Akke Gearhead

    alustavat kisapäivät 2012?

    Alla kopio alustavasta kisakalenterista mutta se näyttäisi eroavan jonkin verran Alastaron radan omilla sivuilla olevaan kalenteriin. Kumpikohan olisi likempänä oikeaa.

    Notta kun rakentaa valtaisaa kisakalenteria pystyyn olisi hyvä olla jo pian kartalla pyhistä

    Kisat 9-10.6 on merkattu radan sivulla 16.6-17.6 ja EM 5-8.7 radan sivuilla 28.6-1.7

    Alustava kilpailukalenteri kaudelle 2012

    • 19. – 20.5 Motopark

    • 9. – 10.6 Alastaro

    • 5. – 8.7 Alastaro

    • 21. – 22.7 Kalajoki

    • 18. – 19.8 Motopark

    • 1. – 2.9 Alastaro

    T.Akke Sometime Racing
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    Re: alustavat kisapäivät 2012?

    Tää johtokunnan sivuilla julkaistu on se oikea.
     
  13. Putte

    Putte 1st gear

    Siitä en tiedä, vai oisko ollut eilen. Jotenkin Lupen jutuista swapisaa jäi sellainen kuva.
     
  14. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Swapissa toimiston puolelta kuultuna kukaan ei ilmeisesti ole tehnyt kirjallista pyyntöä tomitusjohtajan luottamuksen ja FHRAn uusien tilojen vuokraamisen osalta. Taitaa olla moiseen enää viikko aikaa ja sitten peli on... jäsenistön tahdon mukainen. Muistakaa, että jos noi asiat eivät ole esityslistassa, niin niitä ei käsitellä tuossa kokouksessa.

    Onhan siinä tietysti se hyvä puoli, että kaikki ovat ilmeisen tyytyväisiä FHRAn ja sen toimitusjohtajan nykyiseen tapaan hoitaa asioita ja yhteisten rahojen heitteleminen ylisuureellisiin tiloihin on välttämätöntä. Sieltä samalta toimistolta kuultuna mikään ei edellisvuosiin nähden asioiden hoidon kohdalla ole muuttunut. On kai sitten perusteltua, että 4 henkilön toimisto tarvitsee 300 neliön toimitilat, varsinkin kun toimitusjohtajaakaan, joka noihin neljään on laskettu ei toimistiolla ole juuri näkynyt. Mutta jäsenistö päättää. Pallo on teillä :rotfl:
     
  15. ido59

    ido59 Gearhead

    onneksi en ole (ikinä ollut) jäsen, niin ei tarvitse miettiä onko 100m2/hlö riittävä toimitila. mitähän kaikkea hyvää olenkaan menettänyt ilman jäsenyyttä, jää arvoitukseksi. menestystä valitsemallanne tiellä :rotfl:
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mut mites täältä käsin vaikutat?
    Viimeks tultiin skarppeina täältä maakunnista joukolla syyskokoukseen mm. äänestämään uusia tarjokkaita kerhon johtokuntaan (juopoteltiinkin vasta kotimatkalla :rotfl: ) ja saatiinkin sinne johtokuntaan sit uutta verta mut eipä se muutos kauaa kestäny kun ne uudet johtokuntalaiset jo eroskin kesken kauden jättäen hommat taas vaan sen vanhan kritisoimansa johtokunnan haltuun :odroll:

    Eli taitaapa se olla ihan sama mitä me rivijäsenet tehdään, vaikutusmahdollisuudet lie jatkossa entistä vähäsemmät kun näinkö tonne nyt tässä tilanteessa kukaan haluaa vai olisko jossain nyt vielä kuitenkin riittävä määrä jotain uusia tuoreita ideoita tuovia tarjokkaita ehken nyt sit paria kuukautta pidempäänkin johtokuntatyöskentelyyn?
     
  17. nysse1

    nysse1 1st gear

    Osu ja uppos :rotfl: :rotfl:
     
  18. chevy -64

    chevy -64 1st gear

    eikös ds325 voi asettua uudestaan ehdolle johtokuntaan tai edes ehdottaa perään kuuluttamiaan uudistuksiaan syyskokoukseen?.
    eikös fhra ole jäsenistönsä järjestö joka ajaa jäseniensä asiaa vaiko jonkun muun ? kenen ?
    kysyy vain jäsen.
     
  19. chevy -64

    chevy -64 1st gear

    paljonko muuten on fhrassa ns rivi jäseniä vai onko kaikki jäsenet "vain" kilpailijoita.?
    olisko asiaa saada vaikka vain 1/8 rata mahdoton saada aikaseks vaikka vantaan lentokentän viereen vai tyydytäänkö vain ehkä kerran vuodessa jäjestettävään v8/gti päivään vaikka ilmeistä painetta on enempään? (burnotparty.streetslide.vwopen.ym)ajo paine.tuntuu olevan ihan kiistaksi aste riittävä.
    kysynpähän vaan.
     
  20. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Onhan noita V8/GTI päiviä ollut 2 monena vuotena, tänä vuonna oli yritystä saada toinen kerta motoparkiin... Kaatui ilmeisesti noihin melupäiviin se motoarkin sessio, eli porukka ajeli alastarolla ilman putkia ja mittaajat totesivat että katuvessat pitää liian pahaa möykkää vakiona.

    Ens vuonna voipi olla eri meininki??
     

Kerro tästä muillekin!