olssin tunnistusta! auttakaa pikaisesti!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Camino'79, 2.9.2007.

 1. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  eli kysymys kuuluu: miten tunnistan että onko moottori L34 versio?? eli onko olemassa jonkinlaista varmaa keinoa millä moottorin tunnistaisi kun moottori ei ole alkuperäisessä autossa kiinni niin ei näe vin-koodista...joten auttakaa miestä hädässä! konehan on siis 350:nen. ja mistähän sais tietää stanu dekkitason kun ei tullut mitattua kun kone oli vielä kasassa...nykyisin kun on täysin osissa tallin perällä ja aattelin kansien muokkausta harrastaa niin nämä em. tiedot ois ihan kivat...tai no tolla L34 ei niin kauheeta merkitystä kansien kannalta mut se ois muuten mukava tietää...
   
 2. rane58

  rane58 Double Gearhead

 3. RockHQ

  RockHQ 3rd gear

  Dekkitaso on 9.33" kampuran keskilinjasta, tai sit ei. Se voi olla ihan mitä vaan sinnepäin, eikä ton blueprint-arvon perusteella kannata alkaa mitään tarkkoja suunnitelmia tekemään.
   
 4. plosil-1

  plosil-1 3rd gear

Kerro tästä muillekin!