Omatekoset mootorit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Pahis, 18.1.2007.

  1. Pahis

    Pahis 1st gear

  2. Tweek

    Tweek Gearhead

  3. Armand

    Armand 1st gear

  4. DX

    DX Double Gearhead

    Saakelin hienoja kahdeksikkoja. :D

    Noille stirling moottoreille on viime aikoina kaavailtu energiantuotantokäyttöä, se on mahdollista saada käymään todella pienellä lämpötila erolla. Toisen pytyn vois vaikka upottaa mereen ja toinen olisi ilmassa, näin esiteltiin jossain tiedeohjelmassa, oli siinä vuorovesi- ja aaltovoimaloita myös.
    Käsittääkseni stirlingmoottori on aika vanha keksintö ja sitä on käytettykin joihinkin tarkoituksiin, joista ei mulla ole mitään muistikuvaa.
     
  5. Tupis

    Tupis 3rd gear

  6. Yksä

    Yksä 1st gear

    Mikäli nyt oikein muistan niin sukellusveneissä kyseistä moottorimallia on joskus käytetty
     
  7. Guest

    Guest Guest

    mopoon pitäs saada tuommonen pikkukasi, ei tulis joka päivä vastaan. Ongelmaks taitas vaan muodostua se vaihdelaatikko ja voimansiirto.
     

Kerro tästä muillekin!