omc lohkon tyhjennys vedestä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja tommi3, 25.9.2023.

 1. tommi3

  tommi3 1st gear

  tuleeko 305 kuinka tarkasti lohkon ala propuista kaikki vedet pois kun kanavat ja hanat on puhtaat? talvisäilöön laittamas venettä tässä mutta aattelin ajaa kyl glykolit läpi vielä varulta.. mut ei ilmeisesti pitäs olla mitään poteroita mihin jäis vettä kun noi alahanat aukasee?
   
 2. valtope

  valtope Gearhead

  Ota hanat pois, ja töki jollain ruuvarilla niistä reistä, että ne on varmasti auki ( menee joskus tukkoon irtopaskasta ), => tulee kaikki vesi pois.
   
 3. hantta

  hantta Double Gearhead

  Helposti halkaisee, jos johonkin koloon jää vettä, ehdottomasti korroosionkin takia lohko täyteen glygolisekoitusta.
   
  valtope tykkää tästä.
 4. tommi3

  tommi3 1st gear

  joo vetolaitteesta asti ajoin -36 nesteet läpi jonkun aikaa ja jätän talveks ne sisään onpahan pakosarjoissa asti nyt glykolit juurki sen ruostumisen takii.
   
 5. marko84

  marko84 2nd gear

  Ite en oo pakosarjoihin laittanu glykolia vaan jättäny tyhjiksi. Jos siellä tiiviste huono tms. niin Pääsee vuotamaan talven aikana glykolit sykintereihin.
   
 6. hantta

  hantta Double Gearhead

  Jos pakosarjan tiiviste on huonona, menee koneeseen vesi sisään ensimmäisellä reissulla.
   
 7. tommi3

  tommi3 1st gear

  juu näin aattelin kanssa ja laskin pakosarjoista varulta tiivistepinnan alapuolelle nesteet vaikka uudet sarjat ja tiivisteet onkin mutta niistä ei koskaan tiiä kesän jäliltä
   

Kerro tästä muillekin!