Omistaja jenkeissä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Arttu78, 20.8.2005.

  1. Arttu78

    Arttu78 Gearhead

    Sellainen kysymys kun tuossa on tarjottu yhtä autoa tuolta ison veden takaa,että jos tietää VIN koodin yms. tiedot autosta niin saako mitä kautta selville ettei auto ole varastettu tai muuta hämärää. Eli mitä kautta saa selville auton omistajan. Pikkasen heräsi vaan epäilys että oisko huijausyritys kyseessä. Ottakaa kantaa, mitä arvelette alla olevasta!
    Minusta kuullostaa turhan hyvältä ollakseen totta :eek:
    Tälläinen tarina:

    This is a very rare 1970 PLYMOUTH 'CUDA 440 Coupe. Rotisserie restoration. This 440 Cuda had just about every option offered in 1970. Probably a special order vehicle to showcase everything offered on a Cuda. A Certified Galen Govier decoding and the original Broadcast Sheet are included with this 'Cuda. All numbers are matching, Engine, Transmission, Carburetor, and Distributor. Absolutely an impeccable restoration. The front fenders are the correct 1970 fenders with the "71 Gills" added to them. There are a few other minor refinements to this 440 Cuda that make it an excellent driver/show car. The attention to the details on the restoration are impeccable. The undercarriage is beautifully detailed and painted in the same Lemon-Twist Paint as the top-side. All the instrumentation is in working order and this car is a pleasure to drive. Well documented and show quality.


    Fender Tag Codes:

    E86
    Engine: 440 4bbl 375hp V8
    D32 Transmission: 727 Torqueflite Automatic
    BS23 Plymouth 'Cuda 2-Door Hardtop
    UOB 1970 F-Series 440 Super Commando, Assembled in Hamtramck, MI
    159599 Sequential VIN number
    H6X9 Black Vinyl High-Grade Trim
    000 Upper Door Frame Color: none
    A13 Scheduled Production Date: October 13, 1969
    093303 Vehicle Order Number
    FY1 Roof Paint: Lemon Twist
    A01 Lighting Package
    A21 Elastomeric Front Bumper Group
    A36 Performance Axle Package
    A62 Rallye Instrument Cluster
    B51 Power Brakes
    C16 Woodgrain Console
    C55 Front Bucket Seats
    C62 LH 6-way Adjustable Bucket Seat
    G36 Mirror: Outside LH Remote/RH Manual Painted
    H51 Heater: with Air Conditioning
    J45 Hood Pins
    L31 Fender Mounted Turn Signals
    M21 Drip Rail Mld
    M25 Body Side Mld
    M31 Body Belt Mld
    M88 Rear Deck Mld Treatment
    M91 Chrome Luggage Rack
    N41 Dual Exhaust System
    N42 Chrome Exhaust Tips
    N85 Tachometer
    P31 Power: Windows
    CTD Sales Codes Continued on Second Tag
    R35 Radio: Multiplex AM/FM Stereo Radio
    V6X Stripes: Black Longitudinal Sport Tape
    Y05 Built to Specs for USA
    26 26" Radiator Diameter
    EN1 End of Fender Tag Codes

    If you are in the market for an extremely nice, very well optioned 440 Cuda, here is your car.

    The car is now in New York, U.S. and it is ready to be shipped. The price is 15.800 Euro. I will cover the shipping charges to most European ports. A 30% pre-payment will be transfered into my bank account prior of shipping. The balance amount will be paid at the time the car is delivered to you along with all documents. The car will be shipped the next day after the deposit has been confirmed.
    We will make a precontract and I will attach a copy of my passport. All conditions of this sale will be written on the contract. This way we are both protected. The deposit is refundable.
    I'm working only through my bank because a bank transfer is a legal, safe and also easy to track method of payment.
    If there is anything wrong with the car you can refuse the delivery. In this case the car will be shipped back at my expenses. I tried to describe the car in the most accurate way because I don't want any kind of problems. I want a smooth deal.
    Payment will be done in 2 instalments. The 30% prepayment prior of shipping and the balance amount of 70% during pick up at the harbour.
    To make the contract I need your full name, address, phone number and date of birth.
     
  2. johu

    johu Gearhead

  3. Arttu78

    Arttu78 Gearhead

    Jep sama auto kuin tossa sun linkissä, aika epeleitä :mad:
     
  4. ElvisNYB-77

    ElvisNYB-77 1st gear

    Samaa mieltä, haiskahtaa huijaukselta.....
     
  5. KimT

    KimT 1st gear

    Tiedustele VIN-koodia myyjältä.
    Hinta € 15.300,- on aivan liian vähän. Nuo muskelit maksaa jenkeissä jo $ 40-90.000 jos noin hyväkuntoisia ja ainutlaatuisia.

    Kerro myyjälle, että avaat remburssin pankissa (Letter of Credit, lyhenne LC ja irrevocable=peruuttamaton). Silloin pankki suorittaa myyjälle rahat kun ehtoihin täytetään esim. Port of Helsinki tai muu Suomen satama. Rahat ovat periaatteessa myyjällä, mutta hän saa ne vasta kun pankki suorittaa rahat laivausasiakirjoja vastaan täällä Suomessa. Varma ja molempia osapuolia tyydyttävä tapa tehdä kauppaa. Etu- tai varausmaksut voi samantien unohtaa. Mikäli esim. remburssi ei myyjälle käy, on se todella omituista ja epäilyttävää.

    EDIT: Osoitteessa www.classiccars.com/fastlane/ on pitkä liuta kaikenlaisia jenkkejä myynnissä kuvineen. Siitä voit vertailla hieman pyyntihintoja.
     
  6. johu

    johu Gearhead

    Nuo kolme riviä muodostavat sen eli BS23U0B159599 joka sama kuin tuolla Barrett-Jacksonin sivulla oleva auto. Siellä hinnaksi on tullut reilu 71000 taalaa.
     
  7. Cojones

    Cojones 1st gear

    Huijaus se on

    Kirjoittelin vähän aikaa sitten Impalasta. Edellä mainituilla, täsmälleen samoilla sanoilla myytiin autoa mulle! Nyt on mailit loppunu ja auton muka pitäis olla tulossa. Lisääkin massia on jo yritetty kyniä, siis ton 30 pinnan päälle.

    Ja ovat helvetin kärsivällisiä. Monta kuukautta kesti heillä hermot ennen kuin lisää alettiin pyytää. On passikuvat mailattu etc. Ja mä hullu laiton muutaman tonnin menemään. Ens viikolla pitäis auto tulla ja toivon että tulee. Mutku ei varmana tule!

    Kai tästäkin jotain pitäis oppia. Järjetön känni päälle ja etsimään niitä huijareita. Mulla vielä lainarahaa jäljellä. Kuka lähtee mukaan? Mää maksan...
     
  8. Otzi

    Otzi Gearhead

    Onneksi mainitsit aiheesta täällä niin osaavat muutkin kaltaiseni suomitollot ajatella ensin 5x ennen kuin mitään rahoja laitetaan menemään.:soosoo:

    Mä voin tulla, otetaan pallomaila mukaan. :mad: :poff: :mad:
     
  9. niklas_

    niklas_ 1st gear

    This 440 Cuda had just about every option offered in 1970. Probably a special order vehicle to showcase everything offered on a Cuda.
    --------------------------------------------------------------------------------
    eikä toi pidä paikkaansa.
     
  10. Make2

    Make2 3rd gear

    Samaa mieltä pysykää kaikki kaukana näistä ilmoituksista. Tuollaisen harvinaisen auton voi saada nk. hieman halvemmalla jos on auton vieressä rahan kanssa ostamassa ja kaverilla on akuutti rahapula. Silloin kun niitä netissä kaupataan eli miljoonille ihmisille ympäri maailman +50k$ autoja ei todellakaan myydä tuolla hinnalla vaan niistä yritetään saada se mitä hintalapussa lukee. Ihmettelen kovasti että on olemassa niinkin sinisilmäisiä ihmisiä jotka luulevat saavansa netistä jotain murto-osalla käyvästä arvosta ja lähettävät näille huijareille jopa etumaksuja.
     
  11. Cojones

    Cojones 1st gear

    Nii-i

    Kyllä sä Make oikeessa olet. Ei pitäis etumaksuja maksella liian löyhästi, ilman mitään takeita. Oppirahat on näköjääbn meikäläisen maksettava.

    Ilmoitelkaa ihmeessä muillekin palstoille tästä skämmistä. Mulla alkaa nyt kolmen viikon loma ja juon murheseen. Sekä käyn ostamassa auton, Suomesta, jotta edellinen unohtuu. Talbot 1510 olis hyvä. Iso, muistuttaa jenkkiä ja pitää pahaa pörinää.
     
  12. Make2

    Make2 3rd gear

    Harmi jos ehdit jo jotain maksaa. Näistä rosvoista pitäisi kyllä tiedottaa alan lehdissä ja muualla. Kaikki kun ei ole luonnollisesti niin hintatietoisia tai kokeneita näissä kansainvälisissä internet kaupoissa.

    Yleisesti voi kuitenkin sanoa että mm. ebayssä kannattaa katsoa aina että käy kauppaa vain niiden kanssa joilla on pitempi historia myyjänä ja positiiviset feedbackit. Olen minäkin kokenut ebay ostaja sekä suomessa sekä jenkeissä ollessani jättänyt monta mielenkiintoista tavaraa huutamatta kun kaverilla on alle 10 feedbackiä ja vanhimmat muutaman viikon vanhoja. Lisäksi ole tehnyt selväksi jo tavaraa huutaessani että olen pariinkin otteeseen Jenkeissä asunut ja minulla on tuttuja siellä sekä paikallinen toimintatapa on tuttua. Koskaan eivät ole ole jättäneet toimittamatta edes tänne suomeen ja tavara on ollut sitä mitä pitääkin.
     
  13. rt68

    rt68 1st gear

    Re: Huijaus se on

    No tuliko Impala vai kallistuitko sen Talbotin(Moparin) suuntaan? :lol:
     
  14. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Huonompia hommia tällaiset mutta tulee vaan mieleen et kannattaisko maksaa vähän jollekulle välittäjälle joka hoitais tuon homman varmasti kotiin eikä osailla omineen?
     
  15. Cojones

    Cojones 1st gear

    Rikosilmoitus

    Terve

    Nostan ketjua vähän ylöspäin.

    Oliko teistä kukaan muu niin hullu, että maksoi (tai kehtaa myöntää maksaneensa) jotain tuon kaltaiselle myyjälle? Mä vasta kuukaus sitten tein rikosilmoituksen. Pollarit sanoivat, ettei näin pienestä rahasummasta kun on kyse tapahdu KRP:n puolesta mitään. Ja tuskin sieltä muutenkaan mitään takaisin saa mutta jos saisi muutaman samaa myyjää kohtaan koskevan tutkimuspyynnön, voisi kenties edes tarkempaa tutkimusta alkaa tapahtumaan.

    On se surkkiaa

    P.S Ostin muuten Saabin. Anteeksi..
     

Kerro tästä muillekin!