On muuten jonkun kokoinen autopurkaamo!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cambriamotorsatlanta, 3.1.2007.

  1. Kun eivat vastanneet sahkoposteihin, niin soitin sinne asiakkaan puolesta ostaakseni Buickin maskin. Antoivat kaytetylle hinnaksi USD1150.00. Kun oli sen verran arvokas hinta niin erehdyin kysymaan etta onkohan varmasti oikea osa. Heppu siita sitten kimmastui ja totesi etta han tietaa osat paremmin kuin kukaan muu ja etta yleensa asiakkaat ostavat osansa ilman sen kummempia kysymyksia.
    Taidanpa seuraavan kerran soittaa mieluummin jonnekin muualle.
     
  2. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Frank,niin minäkin jotain kysyin ja sain niin hurjan hintapyynnin ja ajattelin ettei minulla ole varaa kullasta tehtyihin osiin,tämä purkaamo on vain tosi rikkaita varten,mutta tarviiko ne purkaamoita :eek: on eri asia.
     

Kerro tästä muillekin!