Ongelma epäkeskohiomakoneen pohjalevyn kanssa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja nuc-64, 31.7.2016.

 1. nuc-64

  nuc-64 3rd gear

  Kress 900 hex-2 on koneen malli. Sähkökäyttöisistä koneista ehdottomasti paras mitä oon käyttänyt, 900 watin takia tehokas kone ja malli kuin kulmahiomakoneessa, joten tukeva käyttää, voi myös käyttää myllytykseen samaa konetta. Paineilmakone löytyy kyllä, mutta ei ole aina käytettävissä riittävän isoa kompuraa, niin sähkökonekin on tarpeen.

  Tuossa puolen yön aikaan lokaria hioessani pamahti hiomakoneen pohjalevystä puolet tallin seinään :( koneeseen jäi kiinni muovinen pohjan tukikehikko ja siihen vulkanoitu laippa mihin tarrat kiinnitetään lensi tallin toiseen päähän. Mitähän nyt keksisi, edellä kerrottujen syiden takia en millään haluaisi hävittää muuten hyvää konetta. Joskus kysyin jo ennakoiden maahantuojalta uutta pohjalevyä, mutta ei ole kuulemma saatavissa enää. Onkohan noihin jotain yleismallisia pohjalevyjä markkinoilla vai osaisiko joku palstalaisista löytää esim. nettikaupan, mistä löytäisin uuden pohjalevyn, itsellä ei tuo saksan kieli taivu niin hyvin, että osaisin esim. koneen kotimaasta etsiä.
   
 2. f34

  f34 Double Gearhead

  liimaa epoxiliimalla kuntoon
   
 3. paikkatakki

  paikkatakki 3rd gear

  Tuolta löytyy koneen varaosaluettelo:
  http://spareparts.kress-elektrik.de...1&KRESS-SPAREPARTS=ojjfm5ku01uv6v72ms95qgjdu2

  Osat voisi klikkailla suoraan ostoskoriin, mutta herjaa vissiin kaikista samaa että hintaa ei ole, kysy tarjous. Noita epäkeskokoneita ei näytä tuolla https://www.elektrowerkzeuge-kress.de/ olevan ollenkaan. Uskoakseni osia voisi kysyä tuolta ihan englanniksikin: shop@kress-elektrik.de

  Ebayssa olisi tälläisiä, mutta en kyllä osaa yhtään sanoa että tuollaistako osaa kaipaat...
  http://stores.ebay.de/schleifix/english-/_i.html?_dmd=1&_nkw=kress&_ipg=192&_fsub=7667820010
   
 4. nuc-64

  nuc-64 3rd gear

  Veikkaisin noiden ebayn lätkienkin sopivan, koska kolmella ruuvilla tulee koneeseen kiinni. Perhana vaan kun löytäis varmuudella sopivan, niin ei tarvitsis sokkona tilailla kaukomailta. Tuo epoxilla liimaus voi ensiapuna tulla kyseeseen, mutta en usko olevan pitkäikäinen ratkaisu, kun tarrapintakin alkaa olla jo aika maailmaa nähnyt. Itse asiassa kun jatkoin hommaa paineilmaepäkeskolla (rodcraft), niin katselin, että alkaa senkin pohjalevy kohta tarvita uusintaa:(
   

Kerro tästä muillekin!