Ongelmia entisöijä Triangle Motor Co:n kanssa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja geekoo, 19.5.2013.

  1. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Löytyi taas pölyn keskeltä tälläinenkin ketju :)


    Kuten itsekin kirjoitat,
    "Jos asia on kuten geekoo on sen esittänyt, lienee homma selvä."
    Mitä jos asia ei olekaan todellisuudessa mennytkään geekoon kertomalla tavalla, oletko silti geekoon puolella asiassa?
    Tässä kun on edelleenkin se toinen osapuoli mikä kertoo joitain tietoja, jättäen oleelliset lopputulokseen johtaneet tiedot kertomatta, ei oikein voi olla petetyn tai pettäjän puolella.
    Itse taas koitan olla syytetyn puolella, se kun on paljon mielenkiintoisempaa monesti, saa olla hieman vastarannankiiski ;)

    Edelleenkin toivon että homman saa päätökseen sopimalla, ilman oikeudenkäyntiä.
     
  2. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Kävi oikeusjutussa miten tahansa, ei tänne välttämättä ilmesty uusia nimimerkkejä kertomaan omia mielipiteitään asiasta. Tarkoitan siis sitä toista osapuolta.

    Jos oikeuden päätös on tänne kirjoittaneen vastainen, ei kenenkään ketjua seuraavan pitäisi odottaa muutakuin lyhyttä toteamusta että näin kävi ja ottakaa opiksenne tästä tarinasta.

    Se kenen puolella on, ketä kannattaa tms. on toki jokaisen oma asia. Jos kuitenkin tuo mielipiteensä esiin, niin samalla pitää kestää kritiikki. Joko sillä perustella mitä ketjussa on kerrottu, tai mitä muutoin on julkisesti saatavilla.
     
  3. geekoo

    geekoo 1st gear

    Koska Triangle ei vastannut käräjäoikeudelle se on antanut yksipuolisen tuomion, jossa kaikki vaatimukseni hyväksytään. Mutta eihän tämä ole sillä selvä. Kerron lisää, kun tiedän miten kiistassa varsinaisesti käy.

    Viime tilikautena Trianglen tulos kääntyi voitollisesta vahvasti tappiolliseksi (–261.964 euroa), syöden lähes koko oman pääoman. Tarkemmin blogissani http://bmwtriangle.wordpress.com/2-triangle-motor-co/talousasioita/.
     
  4. Mutku

    Mutku Gearhead

    Oho.

    Lyhyt toteamus tuli tuossa. Vaan ylläesitetty oikeuden päätös ei ehkä ole lopullinen (nyt tuli lausahdus ensimmäiseltä meidän maamme kolmesta oikeuslaitosasteesta eli "käräjä-hovi-korkein"). Eli nyt kun kantaja voitti ekan erän, niin ei voida vielä sanoa, että: "näin kävi ja ottakaa opiksenne tästä tarinasta."

    No, homma etenee. Vieläkin on itsellä semmonen tunne, että tässä ei voita kukaan.
     
  5. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Onko jossain nähtävillä tämä oikeuden päätös?
     
  6. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    No hyvä että tuli edes yksipuolinen päätös. Jos eivät toimittaneet mitään oikeuteen niin eiköhän tämä kerro asioista aikas lailla. Pitkittävät tottakai prosessia mutta kertonee firmasta. ;)
     
  7. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    "Tässä kun on edelleenkin se toinen osapuoli mikä kertoo joitain tietoja, jättäen oleelliset lopputulokseen johtaneet tiedot kertomatta, ei oikein voi olla petetyn tai pettäjän puolella.
    Itse taas koitan olla syytetyn puolella, se kun on paljon mielenkiintoisempaa monesti, saa olla hieman vastarannankiiski ;)"

    Jos he eivät kommentoineet tätä millään tavoin kun tietävät etteivät ole ehkä oikeassa tässä?!Kaikki hommat kun eivät kestä valoa.. Kannattaa muistaa että tuo juttu bemarista tuli yhtäkkiä heidän sivulleen,meinaan kun ei ole ollut päivityksiä firman sivuilla vuosikausiin.. Myös kun lukee tuon jutun heidän sivuiltaan niin tuohan on pelkkiä suoria vastauksia mitä täällä on kummasteltu.. Eli ovat tosiaan kyhänneet tuon etteivät olisi ihan purjeessa. Ottaisivat nyt vaan opikseen ettei asiakkaan lompakolla voi käydä etteikö jonain päivänä nousisi haloo.Ylilaskutusta tuo tosiaan on. Joillekkin menee läpi mutta kaikki eivät mene aina miinaan.
     
  8. Tero_S

    Tero_S Gearhead

    Tai sitten triangle säästi vaivaa ja aikaa ja lykkää valituksen hovioikeuteen. Kantaja tuskin olisi käräjäoikeuden päätökseen tyytynyt, jos triangle olisi voittanut. Miksi nähdä vaivaa, koska Hovioikeuteen menee arvatenkin jokatapauksessa.
     
  9. A.W

    A.W 1st gear

    Firmalla on rahat loppu eikä pysty maksamaan käräjäoikeuden määräämiä korvauksia. Ostaa aikaa valittamalla hoviin. Sama taktiikka jota käyttivät vahingonkorvaustuomiossaan laittomasti irtisanotun varaosapäällikön kohdalla. Kuivalla kassalla ei korvauksia maksella.
     
  10. peltsi

    peltsi Gearhead

    tälläisiä asioita ei helposti viedä hoviin. vaikka triangle ei tyytyis päätökseen niin ei se sitä silti saa hoviin ilman hyviä perusteluita. pelkästään se etteivät olleet aktiivisia rosiksessa voi torpata valitusmahdollisuuden. korkeimpaan oiketeen tää ei mee vaikka haluis.

    olisin ollut valmis lyömään vetoa että triangle olis halunnut sovitella tän ennen rosista. ilmeisesti ovat pumppaamassa firmaa tyhjäksi. kuka uskaltaa viedä autonsa sinne myytäväksi tai korjattavaksi....
     
  11. A.W

    A.W 1st gear

    Tai maksaa kyseiselle firmalle tunnusomaisia ennakkolaskuja tulevista töistä... Onnea matkaan rohkeille harrastajille.
     
  12. coistinen

    coistinen Gearhead

    Tuli kans ensimmäisenä mieleen kun ei kerran kiinnosta käräjät.
     
  13. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Odotellaas juttu loppuun asti, ennen kuin aletaan firmaa hautaamaan... :odroll:
     
  14. Jankon Betoni

    Jankon Betoni 1st gear

    Juuri näin. Varsinkin, kun kommenteista näkee, että suurimmalla osalla ei ole oikeusprosessien kulusta minkäänlaista käsitystä.
     
  15. geekoo

    geekoo 1st gear

    Blogissani kerron paitsi entisöintiriidastani myös Trianglesta yrityksenä. Huolestuttavan suuri tappio on mielestäni tärkeä tieto. Yhtiön julkinen tilinpäätös on kaikkien nähtävissä kaupparekisterissä.

    29.2.2012 yhtiön kaikki taseessa jäljellä olevat kertyneet voittovarat olivat 258.003 €. Kun seuraavan (eli viime) tilikauden tappio oli 261.964 € nuo kuuden tilikauden aikana kertyneet voittovarat tulivat kerrallaan kokonaan syödyiksi, ja sen lisäksi suuri osa pienestä (8.409 €) osakepääomasta. Tasetilanteen pelasti tehty 65.000 € rahastosijoitus.

    Riitani on Triangle Motor Co:n kanssa. Se on Melotron Oy:n aputoiminimi. Jos ovat eriyttäneet huoltopuolen toiseen yhtiöön (minkähän nimiseen?) se vähentää Melotron Oy:n kassavirtaa ja tulosta kuluvana tilikautena. Toisaalta, jos Melotron Oy tekee jotain "tilajärjestelyjä" se saattaa merkitä vuokrakulujen keventämistä. Se taas parantaisi Trianglen kykyä suoriutua tuomion mukaisista velvoitteistaan minua kohtaan.

    Kauhee Sairaus, näytät olevan varsin hyvin perillä Trianglen sisäisistä talousasioista. Voisitko kertoa meille tarkemmin meneillä olevista uudelleenjärjestelyistä? Se nimittäin voisi huomattavasti lisätä luottamusta Triangleen.
     
  16. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Geekoo, kun olet hyvin perillä päätöksistä, voisitko nuo julkiset tiedot meille tuoda esille, vaikka kuvien muodossa.
     
  17. Weijari

    Weijari Gearhead

    Raportteja, joista ao. asiat käyvät ilmi, voi ostaa esim www.ytj.fi
     
  18. JKF

    JKF Gearhead

    Eikös Geekoo saa nyt periaatteessa hakea Trianglen hallussa mahdollisesti olevan omaisuutensa pois ja pistää perinnän vireille saatavista, kun firma kerran otti yksipuolisen tuomioin?

    Käsittääkseni yksipuolisesta tuomioista ei voi valittaa ja se on heti lainvoimainen, kun kerran mitään valitusaikoja ei ole.
    Triangle voi kyllä vielä hakemuksesta riittävillä perusteilla saada jutun uudelleen käsittelyyn käräjäoikeuteen.
     
  19. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Hyviä pointteja yllä.
    Miten on, onko korinvaihto bemari jo haettu kotiin?
     
  20. challenger-70

    challenger-70 Gearhead

    Sehän päättyi hyvin
     

Kerro tästä muillekin!