Ongelmia entisöijä Triangle Motor Co:n kanssa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja geekoo, 19.5.2013.

  1. pequli

    pequli Gearhead

    Niin, ei tässä kummempaa itse aiheesta, mutta melkoista henkistä ihottumaa aiheuttaa tuo nimimerkki A.W. Rekisteröidytään foorumille vain jakamaan kauniisti sanottuna kapeakatseista mututietoa. Kaikki 4 viestiä ovat näköjään samaa 'tuubaa'. Tällaisen asiantuntijan uskottavuus on aika pohjalukemissa.

    Että tämmöistä vaan tällä kertaa.
     
  2. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    No näyttää silti olevan varmempaa tietoa kuin eräillä. Kun taas eräillä on täällä kauheita tarpeita puolustaa tuota trianglea. Vaikka muka eivät ole millään tavoin sidoksissa kyseiseen lafkaan. Juu ei. Nythän jo tuo bemarikin saa arvostelua jo kohdalleen. Vaikka se kai tässä on syytön edes.
     
  3. A.W

    A.W 1st gear

    Mutua? Vaikkapa sellaista mutua, että asiakkaiden museorekisteröityjä autoja on käytetty ilman lupaa hääkuljetuksiin joista kuitenkin on peritty maksu? Mitähän asiakkaat sellaisesta ajattelisivat? Eikä museorekisteröityä ajoneuvoa taida saada käyttää ansiotoimintaan?
     
  4. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    Ja mistä sinä tällaisen tiedät että ilman lupaa käytetään ???

    SAHK säännöissä muistaakseni sanotaan, että ei saa käyttää jokapäiväiseen ajoon eikä luvan varaiseen liikenteeseen.

    A.W. et kai vaan ole smartmies / mikähelvetinkat trollaajien kunkku ?
     
  5. A.W

    A.W 1st gear

    Jääköön lähteeni salaisuudeksi.

    Eipä ole koskaan tainnut A-oikeudetkaan olla kunnossa, vaikka skumppaa on paketin yhteyteen hinnoiteltu...

    "- Meillä on paketissa kaikki kuskia ja kuohuviiniä myöden. Emme vuokraa autoja ilman kuljettajaa, sillä klassiset autot poikkeavat ajettavuudeltaan ja käsiteltävyydeltään suuresti nykyautoista. Kuski tulee mukaan ihan matkustajien turvallisuuden takia, kertoo varaosapäällikkö Marko Laakso Triangle Motor co:sta.

    Kuljettajan kanssa on etukäteen keskusteltava, kuinka monta kilometriä kuuluu taksaan. Maksu ei välttämättä kata koko maakuntamatkaa. Arvioidut kilometrit on hyvä laittaa myös tarjouspyyntöön"

    http://yle.fi/aihe/artikkeli/2005/04/14 ... nuhteeseen


    Kyllähän kyseinen firma mielenkiintoisesti bisneksiään hoitelee. Olihan se keväällä iltapäivälehdissä uutisoitu koppa-auton trailerikaatokin Triangle Motorin jälkiä. Edes kuljetuksiin käytetty vetoauto ei ollut katsastuskunnossa.

    http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 30209.html
     
  6. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Tän päivän talous elämässä juttu trianglesta. Jutussa kirjoitetaan, että ongelmia on ollut mutta ne nyt ratkaistu. Ongelmat vuokralaisen poistuminen ja rekrytointi jne. ...
     
  7. smuige

    smuige Gearhead

    Museoautojahan saa nimeenomaan käyttää luvanvaraiseen liikenteseen ilman liikennelupaa, ainakin lain mukaan.
     
  8. juko7

    juko7 Double Gearhead

    ^laittaisitko viitteen ko. lainkohtaan?
     
  9. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Eli jos sulla on 12 museoautoa, niin voit pyörittää niillä firmaa, joka muuten tarvisi liikenneluvat? Elähän höpötä.


    Museoautolla saa ajaa luvanvaraista liikennettä, jos ko. luvan haltijalla on siihen oikeus (esim. taksilupa). Tällöin kuitenkin lupaan pitää merkitä tarkasti se ajoneuvo(t), jota tullaan käyttämään. Esimerkiksi asiakkaan tai kaverin museoauton käyttäminen oman firman toimintaan on kielletty.

    Tuosta lupaan merkitystä museoautosta maksetaan lisäksi normaalit vakuutukset, eli taksin kyseessä olen vakuutus on kohtuullisen kova.
     
  10. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    Eikö noi hääkeikat oo muutenkin ihan laittomia jos yksityinen tai yritys heittää hääajon maksua vastaan jossei oo liikennelupia..?

    (eikä tartte neroilla että eihän sitä tartte virallisesti maksaa)
     
  11. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    niin, sahk:n ehdot ovat tiukemmat mitä laissa lukee.. Laissa ei sanota edes mitään 30 päivän ajomäärästä.. se on vakuutusyhtiöiden keksintöä.
     
  12. A.W

    A.W 1st gear

    Nimenomaan...

    Eikä alkoholin myyminen hintaan paketoituna ainakaan nosta laillisuusastetta.
     
  13. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Mä olen ollut aina sitä mieltä, että noi hääkeikat on melko riskaapelejä juttuja. Mulla on tiedossa, että verottaja on tehnyt ansan sellaiselle, joka on ajanut vanhalla jenkillä enempikin hääkeikkoja. Siitä sitten vain kokeilemaan, että paljonko tulee arvioverotusta, jos lähdet jotain prinsessaa kuskaamaan ja joku käräyttää sut verottajalle?
     
  14. FoCoMo

    FoCoMo 1st gear

    ^ ite verotoimistossa töissä olleena kyllä vähän epäilen moista ansaa, siellä on kyllä muutakin puuhaa kuin ansoittaa hää-autoilijoita....
     
  15. Stahl-Ville

    Stahl-Ville Gearhead

    Talouselämä-lehden kahden aukeaman jutussa 23.8. annetaan seuraavat luvut:

    Liikevaihto
    2010 n. 1,0 m€
    2011 n. 1,2 m€
    2012 n. 1,6 m€

    Liikevoitto
    2010 n. 39.000 €
    2011 n. 70.000 €
    2012 n. 65.000 €

    Luvut noin arvoja, sillä ne on lehdessä esitetty grafiikkana, mistä ne poimin. Lehden mukaan Triangle siis teki tulosta viime vuonnakin. GeeKoon tiedän talouspuolen ja lukujen tulkinnan ammattilaiseksi, eli onko lehden tiedoissa virhe?
     
  16. A.W

    A.W 1st gear

    Varsinkin, kun firma on niin "ovela", että on mainostanut hääautopalvelujaan vuosien varrella.

    "Hääautoiksi sopivien erikoisautojen vuokraushinnat vaihtelevat Turun seudulla jonkin verran, mutta halvalla tuskin kukaan pääsee. Limusiinin kuljettajineen saa pariksi tunniksi käyttöönsä vajaalla kahdellasadalla eurolla. Ulkomaisista klassikkoautoista esimerkiksi Rolls Roycen tai Cadillacin hinta kuljettajineen taas on noin kaksisataa euroa tunnissa.

    - Eniten häitä varten vuokrattu merkki on meillä selkeästi Rolls Royce, kertoo Juho Jalava Triangle Motor Co. -yrityksestä Turusta."
    http://www.kirkkoon.fi/portal/kirkkoon/ ... i/?id=1799

    Triangle Motorhan ei omista myynnissä olevia autoja, vaan toimii pelkästään bulvaaninan ja välistävetäjänä. Siinä on mukava pyörittää pientä "hääbisnestä" asiakkaiden museokilvitetyillä autoilla.
     
  17. A.W

    A.W 1st gear

    Virossa turvallisuusalalla työskentelevältä henkilöltä saatu/järjestelty hätäpääomitus on luultavasti ilmoitettu yhtiön tulokseksi.
     
  18. Stahl-Ville

    Stahl-Ville Gearhead

    Silti olisi n. 200t€ pakkasen puolella verrattuna GeeKoon lukuihin.
     
  19. Jankon Betoni

    Jankon Betoni 1st gear

    Nyt on näköjään varsinaiset yritystalouden asiantuntijat kommentoimassa yhtiön tilaa.

    :lol: :lol: :lol:
     
  20. Putte

    Putte 1st gear

    Ja sillähän tosta selviää ihan laillisesti kun maksaa ne verot suosiolla. Ei tarvitse pelätä silloin verottajaa.
     

Kerro tästä muillekin!