Onko el caminot loppuneet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja advance, 24.12.2009.

  1. human62

    human62 1st gear

    Kaikista malleista tulee harvinaisia jos ajatellaan yksilöidä eri vuosimallit eikä lasketa yhteen koko mallin tuotantoa.
    Lisäksi usein on eri myynti-ilmoituksia joissa "juuri näillä varusteilla ja värillä valmistettu vain..."Voi siis sanoa että kaikki jenkit ovat suht harvinaisia.
    Camino kuitenkin muistuttaa aina toinen toisiaan eri vuosimalleinakin enemmän kuin monet muut mallit.
    Kaikesta huolimatta juuri paljon valmistetut automallit kuten camino tai vaikkapa kupla-volkkari ovat juuri yksi suosituimpia keräilykohteita.
    Camino on suosittu eikä siihen vaikuta kokonaistuotannon määrä mielestäni juuri se tekee siitä suositun kun useammalla on mahdollisuus saada sellainen.Tämä ilmiö toistuu mm.Mustang (paljon valmistettu) , kysyntä kuitenkin määrää hintatason ja pitää mallit suosituina vuodesta toiseen.
    El Caminot eivät tule loppumaan ja niitä löytyy aina jatkossakin, hinnat tosin voivat hivuttautua ylöspäin kysynnän kasvaessa.
     
  2. stinnes

    stinnes 3rd gear

    Ei mulla ainakaan mitään sopivuus ongelmia tullut vastaan. Ovi listat jätin laittamatta, kun mielestäni sopi ulkonäköön paremmin ilman niitä.
     
  3. impala67

    impala67 Double Gearhead

    käsittämättömän kalliita alkavat olla, paikallislehdistä olen ihmetellyt välillä näkyviä "classics"-osastojen caminoita 1984 yms. ilmoituksia pyyntihinnat usein lähemmäs 10 000 USD?!!!
    pitäiskö alkaa vähentää arkiajosta tuota keräilylavettia, taitaa olla pian arvokkain kokoelmassa-ainakin teoriassa...
     
  4. kime2

    kime2 Gearhead

    Joo,onhan näitä vuosien varrella ollut useita!

    Ekan hankin "jo" -91 ja se on tallessa edelleen ja palaa takaisin liikenteeseen yllättävän pitkäksi muodostuneet seisonnan jälkeen kenties jo ensi keväänä :eek:
    Tämän yksilön kanssa on ollut monenlaista tilannetta niin tallissa kuin tien päälläkin,mm.periä on paukkunut kuin leipää :lol:
    Kisoissakin on vierailtu niin 1/8 kuin 1/4 matkoilla,sekä ajettu silloin alkuvuosina myös huippunopeus kisoja :rotfl:

    Tässä välissä on ollut ainakin yks ´73(454)´79,2x`80 joista toinen myös 454:lla ja yhdellä`82:lla tuli jonkin verran ajettua.

    Täällä asuvan kaverin `88 on myös tullut koeajettua.
     
  5. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    camino

    Onx se '88 (87-mallia) NNC-2 kilvellä hopea/grafiitti SS? Jos on, kerron siitä lisää.
     
  6. Robot Riot

    Robot Riot Gearhead

  7. 64c10

    64c10 3rd gear

    Eipä oo loppunut... Tänään haettu kuusnelonen kotiin ja samaan aikaan vieressä lastattiin seiskakymppistä trailerille.... Kummatkin californiasta rantautuneita :lol:
     
  8. human62

    human62 1st gear

    Onko NAU-KASI viel hengissä? NAU-8 liikkunut joskus ainakin Hämeenlinnassa...
     
  9. VTR

    VTR 1st gear

    Seiskakymppisen lastaaja ilmoittautuu täältä käsin, kylmää oli ja jonniin verran liukastakin Hämeenlinnasta Forssaan välisellä pätkällä.
     
  10. osaase

    osaase 3rd gear

    meillä olisi hyvä -70 bb camino myynnissä!!! :D
     
  11. 64c10

    64c10 3rd gear

    Toivottavasti saitte seiskakymppisen ehjänä kotiin.. Liukasta oli meilläkin koko matka mutta auto saatiin ehjänä Skavaböleen, kiitos Fleetlinen luotettavan kyydin! Nyt sitte odotellaan keväisempiä kelejä ja rustataan tulliin oikasu pyyntöä....
     
  12. VTR

    VTR 1st gear

    Auto tuli ehjänä ja miehet kanssa :)

    Forssassa käytiin syömässä ja kun sieltä lähdettiin, oli tien laidassa hyvä muistilappu ajokeleistä : Pakettiauto nenällään ojassa. Siinäkään ei näyttänyt olevan suurempia vahinkoja tapahtunut. Auto oli vaan penkassa perä pystyssä ja osittain ajoradalla. Poliiseita näkyi matkalla kymmenkunta, joka mielestäni ajokeleihin suhteutettuna oli hyvin, rauhoitti liikennettä kummasti. 2-tie oli silti suhteellisen kuiva sitten Forssan jälkeen Poriin päin mentäessä.
     
  13. wege

    wege Gearhead

  14. ElCamino82

    ElCamino82 3rd gear

    Itellä myöskin seisoo yks -80 camino tossa pihalla. 305+350. Jollain miranoolilla tms. vedetty siniseks. Takarunko korjattu joku vuos takaperin. En oo tosin päässy auton alle tutkimaa vielä et kuinka "hienosti" on korjattu. :rotfl: mut pikaisella makuutsekkauksella on kova kuiteskii ja hitsauspaikkoja löytyy. Hain auton hämeenlinnasta alkutalvesta. Jos jollakulla on jotain tietoa auton aikasemmista liikkeistä ni vapaasti saa kertoa. Rek. nro on NH-453.
     
  15. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    oisko tuosta kuvaa? ^

    kuulostaa epäilyttävän tutulta.
    vois olla semmonen laitos joka pyöri täällä meilläpäin, ja mutkan kautta tiettävästi päätyi hämeenlinnaan.
     
  16. ElCamino82

    ElCamino82 3rd gear

    On mulla koneella kuvia mut oon niin käsi näitten hommien kaa etten osaa lisätä niit tänne... :oops: Mut aika hyvä tunnusmerkki on takalaidan erikoismaalaus. Siin o semmonen cowboy joka istua fiilistelee semmoses vuori/aavikkomaisemas. Sanooko mitää?
     
  17. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    joo, eiköhän se sama laite ole.

    emmä siitä paljoa tiedä, mut lohko siitä jäätyi halki kuulemma jossain kohtaa, ja tämän jälkeen se vaihtoi omistajaa.
    seuraava omistaja mun käsittääkseni hitsas sen lohkon kasaan ja sit se meni sinne hämeenlinnaan.
    mikäli osun oikeaan, niin toivottavasti korjaus kestää.
     
  18. ElCamino82

    ElCamino82 3rd gear

    Voi olla et korjaus on pettäny jo, jos sama laite kyseessä. Ku laittaa käuntii niin jostain alavesiletkun luota lorottelee hissukseen nestettä. Luulin ensin et on vesipumpussa/pumpun tiivisteessä vikaa, ku jostaa sieltpäin lorottelee sillee et valuu alavesiletkua pitkin, mut nythän se voi olla myös et se lohko on halennu uudestaa. Tosin kunnon ärjyt nesteet on ollu sisällä, et jäätymää ei oo päässy. Mut keväällä se sit selviää ku pääsee purkaa. Jos on lohko hajonnu ni sit koko paska pois nokilta ja ärjympää tilalle. Tää on tätä harrastamisen iloa taas... :poff:
     
  19. madsin

    madsin 3rd gear

    Oma camino oottelee kevättä,pahaks onneks semmosessa säilössä ettei pääse tekemään mitään sille talven aikana...onpahan aktiviteettia sit heti ajokauden alkuun.
     
  20. impala67

    impala67 Double Gearhead

    prrrkkkl tankki vuotaa saumasta. laho.
    onkos kukaan tilaillut tankkia summitista tai jostain maailmalta? suomestakin saa, noin 250e...
    koitin rockautosta, halvin internnational economy lähetys: pelkät lähetyskulut 370 taalaa!!! + tankki joka olisi vain 120 USD.
     

Kerro tästä muillekin!