Onko el caminot loppuneet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja advance, 24.12.2009.

  1. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    itsellä ollut kanssa noiden tankkien kanssa ongelmia, siitä johdosta oman caminon alta löytyy tällä hetkellä mersun tankki, mutta koska tankinkorkki ei ole orggis vaan yamaha tzr:n alumiinikorkki joka on normaalia täyttöaukkoa ylempänä niin eihän siitä täyttöputkesta tullut toimivaa letkulla vaan luttuunhan tuo vetää, eikä se mersun tankki sinne istu muutenkaan, siksipä ostin pari arkkia peltiä ja niistä on "rungot" jo pokattu, eli tarkoitus hitsata itse tankit niin caminoon kuin capriceenkin.

    tämä siksi, että itse myös kyselin uusien tankkien hintoja ja kun pyörivät siellä 200€ nurkilla niin tein vertailun: uusi tankki 200€ vs. 18€:n peltiarkki josta kohtuullisella työllä saa tehtyä tankin... lopun saattaneekin immeiset jo arvata :lol:

    kun vanhoista tankeista otin kuitenkin mittariyksiköt talteen jne. niin kunhan korkeuden tekee originellin mukaan niin toimivahan siitä tulee :wink:

    joten tällaistapa meillä, lisäinfoa sen verran, että tottahan toki tankkiin on tarkoitus hitsata myös kunnolliset loiskelevyt, että varsinkin camino saapi bensaa myös niissä tiukoissakin mutkissa :wink:

    capricessahan on tällä hetkellä siis alla tankki joka vuoti kanssa saumasta ja jonka sitten hiekkapuhalsin saumoista ja kuidutin saumat, tähän asti ainakin toiminut, mutta ennemmin teen kunnollisen tankin. saumojen tiiviyden varmistan koritinalla :wink:
     
  2. VQH

    VQH 1st gear

    Oman '79:n ostin '08 Rovaniemeltä, ollut siellä puolenkymmentä vuotta sen jälkeen kun muistaakseni on Tampereelta edellisen omistajan muuttaessa tullut. Käyttöönottovuosi on rekisterissä '79 eli kaiketi on silloin uutena tullut Suomen niemelle. Kutoskoneella ollut varmaankin alunperin, kun vielä nytkin pikkulohkon alla on kutosen kiinnikkeet. :poff:

    Pari katsastusta ollut aina jotaki sanomista, nyt naureskeltu että kai se jo menee kerralla tänä keväänä kun melkein kaikki on jo kertaalleen vaihdettu. :rotfl: Eli ihan kohtalaisen hyvässä iskussa on eikä ruoste vaivaa kuin vähän oven alalaidoissa. :)
     
  3. *mape*

    *mape* 1st gear

    Tätä taidat kaipalla.... :)


    [​IMG]


    Ostin sen 1993 maaliskuussa MJS-autosta ja sillon se oli aivan pommi-kutosella.
    Heivattiin keulille 350:nen ja laitettiin muutenkin kaikki MUUT, paitsi tohon maalaukseen ei tarttenu koskee.
    Malli Conguista, niin valmiina erillispenkit (kuppi??) ja lattiachifteri (B&M oli meijän laittama) Jorosen Simo teki viel "kivan" lootan :p
    Ajelin Caminalla sen ja seuraavan (-94) kesän.
    Ihan näpsäkkä peli, ei sillä jalkoihin jääny... :rotfl:

    Meni sit vaihtoon just tonne autotalo 2002:een ja sieltä sen haki joku "amis-poitsu", jonka näin keskellä talvea ja auto (kone, vanteet ym) aivan garmeessa kunnossa...EVVK- tyylillä roiskittu menee.

    No seuraavana kesänä Camina oli palannu autotalo 2002:een ja kun kävin kattoo, myyjä valitteli kun ei shifteri toimi (eikä kyl mikään muukaan)
    Tippa meinas tulla linssiin ja sen jälkeen en ole peliä nähny.... :(
    Kuka lie hakenu ja mihin....ois kiva tietää... :D

    Motti meitin "jäljiltä" :
    [​IMG]
     
  4. F250

    F250 Gearhead

    Tietääkö kukaan El Camino 79, rekisteritunnus NB-943 , nykytilaa ?
    305 / automaatti, punainen sisustus, musta päältä. Ritari tarra konepellissä, kultateipit kyljissä, kattoluukku ja etuspoileri. Ostettaessa kullaväriset peltivanteet, myydessä aluvanteet.
    Ostin ensimmäiseksi autoksi 30 vuotta sitten Seinäjoelta ja vaihdoin 1991 Kuopiossa toiseen autoon.
    Poistettu rekisteristä 2003.
    Valmistenumero: 1W80H9D504561

    Maalattu kokomustaksi 90-luvulla ja rekisteristä poistumisen jälkeen myyty Kontiolahdelle.
     
  5. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    En tiedä nykytilaa, mutta minulla tuo oli 90-luvun alussa ;)
     
  6. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Itselläkin oli vuosina 01-03 72 vuoden Camino. Suomiauto 250cid ja 3-lovisella. Sillä ei ollu ajettu kun 138tkm kun tuli minulle. Huoltokirjassa oli 100t huollosta merkintä jostain 90-luvun alusta. Eli aika vähällä ajolla oli ollut. Rekkari oli silloin JOJ-3. Meni muistaakseni minulta Rauman suunnalle.
     
  7. F250

    F250 Gearhead

    Ostin tuon 24.7.1990. Vaihtanut omistajaa useamman kerran sinä vuonna.
     
  8. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Oot ilmeisesti ostanut sen minulta...:)
     
  9. spinneri

    spinneri Gearhead

    Vanha keskustelu, mutta...

    Tuo NR-942 tuli minulle silloin vuonna 1988. En nyt enää muista vuotta milloin myin eteenpäin - joskus 2000-luvun taitteessa se taisi olla. Varastettiin myöhemmin, eikä sitä taida olla tähän päivään mennessä löydetty.

    Ei itse asiassa ollut Street & Racen, vaan Kromi & Powerin eräänlainen projektiauto. Maalattiin uudelleen erikoismaalauksin (by Pekka Mannermaa) ja verhoiltiin uudelleen. Vuosien varrella useita fiksauksia ja muutoksia. Pannuhuoneessa kävi pari eri SBC-moottoria; jo ostaessani oli vakio 305:n vaihdettu 350:een.

    Esiteltiin sinä aikana mitä auton omistin V8-Magazinessa ja Kromi & Powerissa. Hieno peli, harmi että varastettiin ja katosi.

    P.S. Kaverillani oli aiemmin samanlainen, NC-317.


    Muisteli

    Jari Sjöman
    ex-Spinneri Magazine
     
    viikinki75 tykkää tästä.
  10. Incidious

    Incidious 3rd gear

    Itsellä on tallissa moottorinvaihdosta odottamassa -80 camino joka uutena ostettu suomeen ja ollut tietojen mukaan joensuussa jonkun baarin mainos/edustus autona. Viininpunainen väriltään ja rek NXV-97. Onko kellään tietoa tai jopa kuvaa autosta nuilta ajoilta?
     
  11. buick455

    buick455 Gearhead

    Mun vanha auto. Ostin ekalta omistajalta Outokummusta joskus aikoinaan.
     
  12. Incidious

    Incidious 3rd gear

    Löytyykö mitään vanhoja kuvia autosta tai muuten tietoa onko se ollut jonkun ravintelin autona tjms?
     
  13. buick455

    buick455 Gearhead

    Löyty kaks kuvaa valokuva-albumista ja sit saattaa olla tallessa vanha beta videokasetti mikä löyty autosta, sisällöstä ei muuta tietoa kun että on vissiin video marjanpoiminta reissulta ainakin omistajan mukaan. Baaria en musista ja eka omistajakin jo edesmennyt.


    Kasetti löyty, hmm kellään beta nauhuria?
     
    Muokattu: 5.7.2020
  14. F250

    F250 Gearhead

    On tainnut hävitä kokonaan ?
     
  15. F250

    F250 Gearhead

    Löytyi !
     
    Lemmu tykkää tästä.
  16. maverick999

    maverick999 Gearhead

    No nyt olisi nettiautossa pari siistiä 5.7 El Caminoa kaupan ”tonneilla”! Ostohousua jalkaan
     
    Lemmu tykkää tästä.
  17. Sammy_Q

    Sammy_Q Gearhead

    JOJ-3 tuli meille Raumalta joskus noin 2007-2008 ja lähti meiltä muistaakseni johonkin Nurmijärven tms. suuntaan 2010 keväällä.
     
    Swinger71 tykkää tästä.
  18. El Comia

    El Comia Gearhead

    Täälä -85 stroukkikoneella varustettu projekti, kasaus kestänyt jo vuosia ja todennäköisesti tulee vielä kestämäänkin.

    Talonrakennus hommien jälkeen meni palasiksi ja ny hitaasti nippuun, ni hyvä tulee
     
    tsipi tykkää tästä.
  19. tsipi

    tsipi Gearhead

    -85 caballero. Talvikäyttis.
     
  20. met59

    met59 Gearhead

    Kaverilla oli 90 alussa 83 jossa super sport ja royal knight tarrat. Onkohan vielä olemassa?
     

Kerro tästä muillekin!