onko käynnyt varkaita

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja oldsmobile_83, 19.5.2011.

  1. peltsi

    peltsi Gearhead

    Sen verran nuoria etteivät saa tuosta kun vähän maksettavaa mutta ei tuomioo.

    Tuolla missä joskus osattiin valmistaa autoja, hommat hoidetaan vähän toisella tapaa.

    http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/14-v ... 32807.html

    Vaikka onkin hiukan eri asia niin suomessahan ei alle 15 vuotias ole tekemisistään missään vastuussa.
     
  2. jakezzz

    jakezzz 1st gear

    vaikka en fyysistä kurittamista penskoihin sallikkaan niin kyllä tässä tapauksessa remmille löytyis käyttöä...

    kaikkein persiimmästä on se että jos kloppien vanhemmat ei maksa niin saattaa joutua rahoja odottelemaan aika pitkään ellei onnistu vakuutusyhtiöstä niitä saamaan.
     
  3. hangover

    hangover 1st gear

    Tossa naapurissa rivitalon päässä oli röyhkeä tapaus viime kesänä. Tyypit oli nukkumassa la-aamuna, takaovi oli auki kun oli hellettä. Joku oli hiipinyt sisään, ja vienyt kännykät, tupakat ja sytkärit + jotain muuta.

    Yksi yövieras näistä nukui olkkarin sohvalla, ja vierestä sohvapöydältä oli viety kamat. :eek:

    Nykyisin jos tulee oltua yöaikaan autolla liikekannalla, niin tulee heitettyä lenkki kylän kautta silmäillen parkipaikkoja/outoja hiippareita. Sen verran ärsyttää noi näpistelijät.
     
  4. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Aikoinaan kun tulin iltavuorosta töistä, kiersin parkkipaikkamme katsellen että kaikki on ok. Muutaman kerran taisin yllättää varkaan/varkaita, kun lähtivät juosten karkuun. Pelastin kait naapurieni autoja.... :wink:
     
  5. bathory

    bathory Gearhead

    Eräs jutteli tässä topikissa, että oli noita ongenkoukkuja viritelty ansaksi. Heh, toivottavasti itse muistaa vaan aamulla virityksen. Jotkut ovat myös esim. lisävaloihin ruuveihin pistäneet partateriä tms.. Aamulla veriset jäljet hangessa. Noissa vaan se, että usein varkaalla menee hermot ja potkaisee lampun paskaks jollei muuta.

    Kuulin muuten tarinan Uudesta kaupungista muutaman vuoden takaa. Kaveri oli ollut parvekkeella ilalla ja nähnyt kun joku oli juuri kyseisen henkilön auton kimpussa ollut. Noh, kaveri mennyt siihen taakse kyselemään tarvitseeko herra apua :D
    Oli sitä ennen soittanut tietty parille kaverille ja loppujuttu taisi lukea lehdessä :)

    Omalle kohdallekkin on varkaita sattunut. Mutta ei mitään kummallisempaa, soitin ja kaijuttimet tms. viety.

    Pikkuveljen civikkiin murtauduttiin aikoinaan. Oli soitinta, navigaattoria, levyjä yms.. Ainut mikä oltiin viety oli soittimen eutpaneelissa ollut muistitikku :D Kaikki kamat oli kyllä kasattu pelkääjän paikalle. En tiedä oliko joku sitten yllättänyt mutta olishan siitä kamat mukaan samalla vaivalla saanut.
    No hyvä, että joskus niinkin :D
     
  6. Putte

    Putte 1st gear

    Tossa ansojen virittelyssä on myös se mahdollisuus, että varas on oikeuksistaan kiinnipitävä ja haastaa ansojen virittäjän oikeuteen. Tässä tapauksessa usein se ansojen virittäjä saa pahemman tuomion kuin varas, valitettavasti.
     
  7. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Eikö joku ollut virittänyt mökilleen pommin radioon jatkuvasti vieraileville varkaille...
    No, varas halusi kuunnella hyvää musaa ja avasi radion ja kuoli!
    -Saiko mökin omistaja taposta tuomion tai vastaavaa, en muista.
     
  8. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    kuulosta legendalta ellei joku muu voi varmistaa
     
  9. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead


    Tää koko remmi on saatu kiinni ja iloiseksi yllätykseksi muutaman toivon iskällä riittää hilloa maksaa kaikki :rotfl: .
    Viime yönä saatiin taas vandaaleita kiinni samasta paikasta, rikkoivat autojen ikkunoita. Kertoivat paska housuissa että se oli myythbusterssien vika, sääli että poliisit tuli liian pian paikalle. Sieltäkin suunnalta saatanee korvaukset, ainakin pääjehun nimen perusteella :odroll: .
     
  10. twelve

    twelve 3rd gear

    ..

    joskus 2002 rikottii ovien lukot eikä amatöörinisti päässy sisälle. Sen jälkee oon pitäny ovet auki ni ei tarvi rikkoa mitään, mut selkään annan ja kovasti jos saan kiinni itse teosta jonku penkomasta mun autoja. Eikä mul autois mitää oo muuta sisäl ku tyhjiä tölkkejä..
     
  11. Ombo

    Ombo 1st gear

    Nii mitähän myyttiä pojat oli testaamassa?
     
  12. Jouduin itse tos viikonlopun aikana "ilkivaltaa" kokemaa käyttöautoni suhteen.. Vanha 309 pösö, joka on suunnilleen yhtä hieno kun kivi.. Niin joku oli varmasti hengästyny siintä pösöstä niin kovin, et kuvitteli sielt löytyvän bensaaki joskus.. tankkaan sitä jopa aina 10€ :poff: Niin, kuitenkin.. oli kääntäny tankin luukun selälteen ja yrittän sielt ilmeisest bensaa viedä. Mahtan vituttaa kun ei ollu mitään saanu, kaikki vaiva turhaan. Ei siin, luukku teipillä kiine ja kovaa ajoa taas 8) Mut mikä siin on että samassa paikassa seisovasta lintta buickista ei koskaan puutu mitään, eikä siihen raaski kukaan koskea? Se ei varmaan vaikuta asiaan, että se näyttää lähes siltä että jos siihen kosket ni saat vähintään jonkun taudin? :rotfl:
     
  13. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Vanista oli bensan täyttöaukon luukku auki ja korkki hukassa. :eek:
    Viereisessä Buickissa en huomannu mitään ihmeellistä...
    Mutta hauskinta tässä on se, että vanin tankki oli jo valmiiksi tyhjä. :rotfl:
     
  14. transport01

    transport01 3rd gear

    Paras tietämäni tapaus on tilanne, jossa varkaat olivat vaihtaneet autoon rikkinäisen renkaan tilalle ehjän (mistä lie varastetun) ja täyttänyt tyhjään tankkiin dieseliä vain todetakseen, että kone on leikannut kiinni ja autoa ei saa käyntiin :rotfl:
     
  15. bathory

    bathory Gearhead

    Heh, vähän vastaava kävi mun kaverilla. Sillä oli parin sadan euron arvoinen nipponi ja se pöllittiin. Parin viikon päästä poliisit soitti, että löytynyt erään talon pihalta parin kaupungin päästä. No auto oli maalattu, uudet vanteet ja poppivehkeet pistetty :D En kyllä ymmärrä mikä noissakin on idea. Silti ei oltu esim. kilpiä tms vaihdettu..
     
  16. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ei ole käynyt varkaita. Aamulla tuli radion paikallisuutisissa varoitus uusien audien omistajille. Air bageja on ruvettu TAAS varastaa kieseistä. Poliisi arvelee että tekijöinä taas itä-mafia mikä viime vuonna pölli kieseisä noita satoja. Ei, en ole vahingoniloinen, mutta jotenkin hymyilytti. Onneks mulla ei oo pihalla nyt minkä takapenkki on hallitusneuvotteluissakin esille tullut uusi dkw donau..
     
  17. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    onhan nuita varkaita käyny munki autoisa ja tallissaki keväällä.
    mutta teinpä kerran pikku jäynää varkaillekki ja jätin vanhan kärähtäneen nelikanavaisen vahvistimen 244 volvon takapenkille,oikeen näkösälle ja ovet auki.
    vahvarissa ei ollu mitään sisuskaluja vaan kirjotin sisälle lapun missä luki"nyt varmaan pikku rosmoa harmittaa kun luuli saavansa hyvän vahvistimen"auto oli sitten parkissa pari yötä rovaniemen saarenkylässä niin olihan siellä joku kävässy.
    mahto hatuttaa ku huomas vetäneensä vesiperän.ja auton tyhjensin ihan kaikesta muusta mikä vois kiinnostaa pitkäkyntisiä :rotfl:
    se vaan ittellä jäi harmittamaan että oisivat vieny koko autonki mennessään ku seki oli täys roju :poff:
     
  18. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Missä tää oli, sillä just pari autoo tarttis show maalauksen ja vanteet?!?
     
  19. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Just puol tuntia sitten huomasin, että autossa on käyny varkaita. :mad:
    Mukaan oli lähteny ainakin navigaattori, puhelimen laturi, nahkaliivi, huppari, muistitikku, cd-levyjä, tupakka-aski tai pari, ym. pikkutavaraa.

    Mankkaa ei oltu viety, vaikka on ihan hyvä ja suht uusi. Ilmeisesti vaan kiireellä otettu irtotavara hanskalokerosta ja kyynärnojakotelosta ja vaatteet takapenkiltä.

    Murtojälkiä ei pahemmin näy, eikä tietenkään ole muuta kun liikennevakuutus.

    Prkl, vähän vituttaa.
     
  20. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    ...en välttämättä pöllisi nahkaliiviä... tai mitään sen ympäriltä...
     

Kerro tästä muillekin!