Onko kustomeja rakenteilla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Buick 53, 15.1.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    En tiedä autosta mitään, mutta sisälokasuojissa näkyy suht tuoreen näköistä metallinhohtotummansinistä. Se vois olla tuleva väri ja sisustassakin sinistä näkyy.

    Tuollaisella kaasutinsatsilla haetaan yleensä rodeihin ja kustomeihin enemmän ulkonäköä kuin tehoa. Näyttää pirun hienolta. Pientä säätämistä luultavasti vaativat osakseen.
     
  2. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Poistin viestin meni väärään osastoon

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: JanneK 2004-01-18 15:28 ]</font>
     
  3. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Mild-Custom-Amazon valmistui viime keväänä ja tänä keväänä se saa uuden värin ja uudet kuviot ja jotai kivoja kikkoja..luvassa on myös ehkä oma pisaravaunukin..

    nyt on takavalot upotettu
    ja maski saa pikkuhiljaa täydellisen muutoksen..

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: kustum4evo 2004-02-08 18:01 ]</font>
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Taitaa siitä helmiäissininen tulla on kojetaulu myös jo maalattu .Itseasiassa noi osat maalattiin jo joku 5-7 vuotta sitten .Tarkotus ois viel hankkia supreme viispuolavanteet ja kaasarit on tosiaan enemmän ulkonäön takia.Sisusta on kaksvärimet.sin.täytyy laittaa kuva jossain vaihees.
     
  5. '50 PinkMerc

    '50 PinkMerc 1st gear

  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Lisää vaan kuvia mitä on työn alla älkää pantatko niitä! tahtoo nähä!
     
  7. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Rekisteröidy, se lisää kommenttiesi painoarvoa.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: JanneK 2004-01-30 23:02 ]</font>
     
  8. chrysler51

    chrysler51 3rd gear

    Noh, onko heepot nyt yksinkertasesti niin kiinni rakennus puuhissa, nottei kuulumisia kerkiä rustaamaan? Meän ´50 buickin sisusta meni ommeltavaksi, musta/harmaa tucken roll, kaveri maalaili koetaulun samoilla sävyillä. Tuli komia. Ja jousia se tuossa eilen pätki... Napapiirin tienoilla ainaki aurinko on viime aikoina paistellu siihen malliin, että alkaa pikkuhiljaa cruisailu jalka vipajamaan. Niin ja onhan meillä tuossa tallin pihalla 36 Nash oottamassa rakentajan taholta inspiraatiota.Sais ny jätkä Aspeninsa ensin rullaamaan... Nash tuli Haaparannsta, välillä näinki päin! Nassin vieressä nököttää´vm 50 Olds. Aito lapin auto.
     
  9. Linttabros

    Linttabros 1st gear

    No eihän täsä ny niin olla auton alla jumissa ettei juttua kerkii "PITÄIS OLLA" mikalla -49 chevy valmistuu ihan kynsiin,mullakin -51 cädi muokkautuu tasasen tappavaa tahtia, FLAS CORDON nukkuu mutta eiköhän se siitä voimistu blowerin kera.!!!!!
     
  10. Otto

    Otto Gearhead

    Ihan kuin Flas Gordon Caddy ei ois muuten tarpeeks pysäyttävän näköinen, että ahdinkin vielä... Jaa kustomeita rakenteilla, hmm, omalta kohdalta vastaan vasta kysymyksellä että riippuu miten kustomi määritellään... :smile: :smile: :smile:
     
  11. JB

    JB 1st gear

    Millä tuohon tikkalan letukan lattiaan on nuo jäykistepokkaukset tehty? meinaan että ei omat pokkaukset näytä millään nuin asiallisilta, tarttis keksiä jotaki.
     
  12. LB

    LB 1st gear

    Letukan lattian jäykistepokkaukset tehtiin tallilla omatekoisella pokkarilla. Katso toiseksi ylin kuva Chevy projekti sivuilta.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: LB 2004-02-09 15:41 ]</font>
     
  13. Capri2000GT

    Capri2000GT 1st gear

    Kävin just eräässä tallissa, josta löytyi 5-vuotta työn alla ollut -29 ford.. volvon akselit ja moottori on fordin 302. Auto on hiottu peltipuhtaaksi jonka jälkeen chopattu. Etupää reilusti madallettu ja vanteiksi tulee american raicing thrust 2:set. Lokasuojat ovat lasikuitua ja pohja tehty kokonaan uusiksi pellistä. Auto on tarkoitus maalata huhtikuussa pun candyllä ja siihen liekit päälle. Ja viereisestä tallista löytyy -37 Ford kustom rakenteilla!
     
  14. late

    late Gearhead

    Laitan vielä tänne että nyt ois -54 kustom ford työstettävänä.
     
  15. JanneK

    JanneK 3rd gear

  16. vicky-54

    vicky-54 Gearhead

    Mistä Late meinaat Voortille tehä? Meitsi voortista tulee kanssa custom mutta mieto sellainen.
     
  17. makke

    makke 1st gear

    Kaipa tämäkin tekeleeni jotenkin istuu otsikon kysymyksen alle. http://personal.inet.fi/cool/makkes.gar ... eezer.html

    Sikäli auto tuli taas ajankohtaiseksi, että on tällä hetkellä taas tovin työn alla. Muutokset kyllä aika mittavia. Onko joku muu OD:n lukija lähtenyt autoaan sektioimaan? Mulla lähtee/osin jo lähtenyt tosta rakennelmasta 90 mm siivu kyljestä pois.
     
  18. Eyetech

    Eyetech Gearhead

  19. makke

    makke 1st gear

    Jep, itse toteutuksena ja työn tekemisenä mulla on homma selkeänä jo päänupissa ja nyt vaan laikka ja puukkosaha laulaa ennen kuin pääsee hitsailemaan. Ihan vaan sillä kyselin, että onko joku muu seonnut yhtä pahasti kuin minä ja lähtenyt tollasta souvia toteuttamaan.
     
  20. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Nyt on muuten radikaalia ja se on hyvä se! :p
     

Kerro tästä muillekin!