Onko rodeja rakenteilla?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Chevy ´53, 12.12.2002.

  1. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Onkos rodeja rakenteilla?

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Chevy ´53 2004-07-19 14:04 ]</font>
     
  2. makke

    makke 1st gear

    Mulla on tuo piikkinokkainen 48-51 Vauxhall joka perustuu 30-luvun koriin. (oli eka sodan jälkeinen malli)

    En ole sille juurikaan vielä ehtinyt mitään tekemään. Osia olen haalinut ja myynyt siitä pois sellaisia joita en rodi-käytössä tarvitse. Korin siivosin ja siirsin talliin odottamaan työn alkua.
    Konetta olen siihen kasaillut hissukseen. Fordin 289:ä. Pitääkin pistää tiedusteluja siitä tonne moottori-osioon jos vaikka sais vähän speksejä osista (nokka, kannet yms.) kun ostaessani sen sanottiin sen olevan joku erikoinen kone ja nokan joku 60's ränttätänttä?

    Eli täällä Liedossa on rauhallista hieman erilaisen rodin rakentelua ilman suorituspaineita.
     
  3. lake ender

    lake ender Gearhead

    36 Ford pikkari ei ole edes vielä mäkiautoasteella :grin:
    Toistaiseksi lähinnä on ihmetelty ja koitettu haalia osia ja tietoa.
     
  4. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Meidänkylällä n.10 eriasteella olevaa pirssiä + kilvitetyt päälle.
     
  5. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Laitapa vähän tietoa millaisia projekteja, kun kiinnostaa niin vietävästi. Tietysti vaan sen verran, että "salaisuuden verho" pysyy rakentajilla ja pääsee yllättämään uudella rodilla Suomen harrastajat. Sehän se kaikkien rodirakentajien tavoite lienee...
    :lol:
     
  6. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Mitä osia vielä puuttuu? Pihalla lojuu 36-Ford 4D Sedan, jossa ei ole paljonkaan jäljellä ja nekin vähät mitä on jäljellä ei taida sovia pickikseen? http://www.fsra-fi.com :in marketissa kannattaa osia kysellä.
     
  7. starcraft

    starcraft Gearhead

    Täällä Vaasassa on mun tiedossa kaksi rodiprojektia. Toinen -38 tai -39 chevrolet jota on muuteltu 4- ovisesta 2- oviseksi coupe malliksi. Ei oo vielä mäkiautoasteella. Toinen on -37 ford joka on tosi hyvä aihio ja siitä tulee luultavasti aika alkuperäinen mutta ei kuitenkaan museoauto. Sitten on vielä yksi -36 olssi joka muutti seinäjoelle. Siinäkin työtä vielä riittää.
     
  8. Buick 53

    Buick 53 Gearhead

    -39 chevy delivery tekeillä.Korin peltityöt 90% tehty,runko valmis ja pyörillä eikä tule kun 2,5cm maavara kun ollaan parkissa.Valmistuu ens kesäks,ehkä?
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kouvolan suunnalla on ainakin pari värkkiä
    ens, kesällä ajossa muutaman vuoden tauon jälkeen, mulla olis tekeillä 38 Dodge Hemillä

    Eli pakolliset,katto+kori alas, kaks ovea jne
    peltityöt valmiiksi tänä talvena muut ei ajoon ehkä -04
     
  10. lake ender

    lake ender Gearhead

    "Mitä osia vielä puuttuu? Pihalla lojuu 36-Ford 4D Sedan, jossa ei ole paljonkaan jäljellä ja nekin vähät mitä on jäljellä ei taida sovia pickikseen? http://www.fsra-fi.com :in marketissa kannattaa osia kyse"

    Eipä sovi oikein mikään. Ilmoitus on FSRA:n sivulla ja täällä.
    Korinosia puuttuu ovet, takalokarit ja lava(sen teen itse).
    Tekniikka on vähän auki vielä, samoten ripustukset.
     
  11. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Itellä toi 36 plymo coupe , fordeja 34 avo ,37pick up,37?delivery van, 36 4d sedan, 37 4d sedan,454isolohko nash,38 chevy 2d,41 plymo 2d ja muutama muu joo joista en tarkempaa tiedä Kilvissä ainakin 38 che 5w 37chrysler 6w! 36 ford3w , paikkakuntaa vaihtoi viime kesänä meikkän 37 ply pornaisiin, 38 dodge hesaan ja kaverin 38 che kouvolaan. JA kustomeita pitäs olla tulossa kans...
     
  12. Karva

    Karva Gearhead

    Jäbälä koskas kerkiät kaffelle Kouvolaan

    Niin juu oliskos kenelläkään tallessa
    peltisiä projektikuntoisia -39 ford
    sedan takalokareita .... asevelihintaan ??
     
  13. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Buick 53 --> Oletpa valinnut omaperäisen nimimerkin. :lol: Oliko minulta ostamistasi ovista mitään hyötyä? Ainakin projekti on ilmeisesti hyvin edennyt.

    Onpa noita tosiaan paljon rakenteilla! Ei muuta kuin projektikuvia nettiin ja osoitteita vaan näkyviin.

    Karva ja muut: Minkä "tyylisuunnan" rodeja rakentelette? Early Hemi viittaa nostalgiatyyliin, olenko oikeassa? Omat tyylit on auttamattomasti jämähtänet tuonne 50-luvun asteelle, eli kromia ja kiiltävää maalia ei paljon tule 53:ssa ja rodissa näkymään...

    Onko muuten ylimääräisiä nostalgiamoottoreita kenelläkään kaupan sopuhintaan täällä Suomessa? Ruotsin ja USA:n hinnat kun karkaavat pilviin. Esim. Olds Rocket, Early Hemit, Cad 331 jne. jos on unohtunut kuusen juurelle/tallin nurkkaan, niin yksityisviestillä voi pommittaa.

    Laittakaa vaan kaikenlaista lisätietoa rodeista. Enpä arvannut, että niitä näin paljon on rakenteilla! Hienoa.

    Taitaa pitää paikkansa tuo "Karvan" heitto tuolla "Hiljaista?"-keskustelussa, että näitä on Suomi pullollaan. Hyvä niin, Ruotsalaisethan ovat käyttäneet omat raatonsa jo vähiin. Vielä kun saataisiin vähän lakimuutoksia. (Niistä voi lukea FSRA:n sivuilta).
     
  14. dart

    dart Gearhead

    komekasi fordi ois valmistumassa tässä joskus, peltitöitä ja maalausta vielä mut ei mitn isompaa. tosin tulee alkuperäseen kuosiin mut kuitenki.
     
  15. Karva

    Karva Gearhead

    Niitä nostalgia moottoreita löytyypi yllättävistä paikoista kun viitsii nettiä selata, eli itte olen saanut tarvittaessa tietoa yms, CLASSICHEMI.COM semmonen ukkeli kun Frank Tomjack pitää sivustoa ja yleensä on perillä Hemuleista.


    Siellä on linkki semmoselle jenkille kuin Ron Skala joka myy noita projektikoneita, yleensä noi 200 - 1000 $ kpl, tai jotain muuta, tarvittaessa saapi vaikka mitä.
    Eli pää pystyyn kyllä niitä löytyy kun jaksaa veivata ja yleensä kohtuu hinnalla.

    Mun vehkeissä kromi tulee sitten vain konehuoneeseen ja sekin sisäpuolelle, no saattaa olla että jää lista tai kaks.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Karva 2002-12-13 16:34 ]</font>
     
  16. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    joo olis Ford Anglia/Popular -sellainen kuin Kivinummen kisa-ankka! runko on otettu korista irti ja sisälle hitsattu vahvikeraudat ja osat hyllytetty(ai mitkä osat?!)

    Tarkoitus olis heittää Duettin rungolle,mut mieli voi vielä muuttua ku auton voi aloittaa tekemään vasta parin vuoden kuluttua,kun olen käynyt armeijan ja sillee..:grin:
     
  17. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Just kolahti postilaatikkoon FSRA:n kerholehti Grease Lighting. Näyttipä siinäkin olevan paljon projektiasteella olevia rodeja rakenteilla. Harmi vaan kun ei ollut kuvatekstejä. Kuka tietää lisää? Kertokaa.

    KePössä oli 37-38 Chevyn osia myynnissä, mm. runko. Itseltäni löytyisi paljon muita osia, kunhan olis vaan yks runko lisää, niin taas sais tehtyä yhden... Kaveri myis 38-Fordin Aargh! Hakeudunko hoitoon vai sijoitanko 30-luvun ruosteiseen amerikanteräkseen? :???:
     
  18. HornetRWB

    HornetRWB Gearhead

    hieno juttu että rodeja syntyy lisää rakentelusäännösten ääliömäisyydestä huolimatta!

    btw. jos joltain löytyy '20-'40luvun hudsonin tai nashin osaa. ottakaa yhteyttä. 040-7087486
     
  19. chev37

    chev37 1st gear

    Edellä mainitussa FSRAn läpyskässä omat sormeni pelissä ja Suomen huonoin Chevy 37 raato omalla tontilla. Rungon korjaus/uusiminen menossa. Osatarpeita rankasti, mutta uskaltaako näitä julkisesti mainita, ettei tuu prosenttejen kans vaikeeta. Toki osien lisäksi puuttuu myös iso tukku rakentelurahaa ja vielä enemmän aikaa.
     
  20. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Laita vaikka yksityisviestiä osapuutteista. Jotain jää multa ylimääräiseksi -36:sta ja -38:sta. -37:n osia löytyy myös hiukan vielä.
     

Kerro tästä muillekin!