Onko rodeja rakenteilla?

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Chevy ´53, 12.12.2002.

 1. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Onkos rodeja rakenteilla?

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Chevy ´53 2004-07-19 14:04 ]</font>
   
 2. makke

  makke 1st gear

  Mulla on tuo piikkinokkainen 48-51 Vauxhall joka perustuu 30-luvun koriin. (oli eka sodan jälkeinen malli)

  En ole sille juurikaan vielä ehtinyt mitään tekemään. Osia olen haalinut ja myynyt siitä pois sellaisia joita en rodi-käytössä tarvitse. Korin siivosin ja siirsin talliin odottamaan työn alkua.
  Konetta olen siihen kasaillut hissukseen. Fordin 289:ä. Pitääkin pistää tiedusteluja siitä tonne moottori-osioon jos vaikka sais vähän speksejä osista (nokka, kannet yms.) kun ostaessani sen sanottiin sen olevan joku erikoinen kone ja nokan joku 60's ränttätänttä?

  Eli täällä Liedossa on rauhallista hieman erilaisen rodin rakentelua ilman suorituspaineita.
   
 3. lake ender

  lake ender Gearhead

  36 Ford pikkari ei ole edes vielä mäkiautoasteella :grin:
  Toistaiseksi lähinnä on ihmetelty ja koitettu haalia osia ja tietoa.
   
 4. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Meidänkylällä n.10 eriasteella olevaa pirssiä + kilvitetyt päälle.
   
 5. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Laitapa vähän tietoa millaisia projekteja, kun kiinnostaa niin vietävästi. Tietysti vaan sen verran, että "salaisuuden verho" pysyy rakentajilla ja pääsee yllättämään uudella rodilla Suomen harrastajat. Sehän se kaikkien rodirakentajien tavoite lienee...
  :lol:
   
 6. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Mitä osia vielä puuttuu? Pihalla lojuu 36-Ford 4D Sedan, jossa ei ole paljonkaan jäljellä ja nekin vähät mitä on jäljellä ei taida sovia pickikseen? http://www.fsra-fi.com :in marketissa kannattaa osia kysellä.
   
 7. starcraft

  starcraft Gearhead

  Täällä Vaasassa on mun tiedossa kaksi rodiprojektia. Toinen -38 tai -39 chevrolet jota on muuteltu 4- ovisesta 2- oviseksi coupe malliksi. Ei oo vielä mäkiautoasteella. Toinen on -37 ford joka on tosi hyvä aihio ja siitä tulee luultavasti aika alkuperäinen mutta ei kuitenkaan museoauto. Sitten on vielä yksi -36 olssi joka muutti seinäjoelle. Siinäkin työtä vielä riittää.
   
 8. Buick 53

  Buick 53 Gearhead

  -39 chevy delivery tekeillä.Korin peltityöt 90% tehty,runko valmis ja pyörillä eikä tule kun 2,5cm maavara kun ollaan parkissa.Valmistuu ens kesäks,ehkä?
   
 9. Anonymous

  Anonymous Guest

  Kouvolan suunnalla on ainakin pari värkkiä
  ens, kesällä ajossa muutaman vuoden tauon jälkeen, mulla olis tekeillä 38 Dodge Hemillä

  Eli pakolliset,katto+kori alas, kaks ovea jne
  peltityöt valmiiksi tänä talvena muut ei ajoon ehkä -04
   
 10. lake ender

  lake ender Gearhead

  "Mitä osia vielä puuttuu? Pihalla lojuu 36-Ford 4D Sedan, jossa ei ole paljonkaan jäljellä ja nekin vähät mitä on jäljellä ei taida sovia pickikseen? http://www.fsra-fi.com :in marketissa kannattaa osia kyse"

  Eipä sovi oikein mikään. Ilmoitus on FSRA:n sivulla ja täällä.
  Korinosia puuttuu ovet, takalokarit ja lava(sen teen itse).
  Tekniikka on vähän auki vielä, samoten ripustukset.
   
 11. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Itellä toi 36 plymo coupe , fordeja 34 avo ,37pick up,37?delivery van, 36 4d sedan, 37 4d sedan,454isolohko nash,38 chevy 2d,41 plymo 2d ja muutama muu joo joista en tarkempaa tiedä Kilvissä ainakin 38 che 5w 37chrysler 6w! 36 ford3w , paikkakuntaa vaihtoi viime kesänä meikkän 37 ply pornaisiin, 38 dodge hesaan ja kaverin 38 che kouvolaan. JA kustomeita pitäs olla tulossa kans...
   
 12. Karva

  Karva Gearhead

  Jäbälä koskas kerkiät kaffelle Kouvolaan

  Niin juu oliskos kenelläkään tallessa
  peltisiä projektikuntoisia -39 ford
  sedan takalokareita .... asevelihintaan ??
   
 13. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Buick 53 --> Oletpa valinnut omaperäisen nimimerkin. :lol: Oliko minulta ostamistasi ovista mitään hyötyä? Ainakin projekti on ilmeisesti hyvin edennyt.

  Onpa noita tosiaan paljon rakenteilla! Ei muuta kuin projektikuvia nettiin ja osoitteita vaan näkyviin.

  Karva ja muut: Minkä "tyylisuunnan" rodeja rakentelette? Early Hemi viittaa nostalgiatyyliin, olenko oikeassa? Omat tyylit on auttamattomasti jämähtänet tuonne 50-luvun asteelle, eli kromia ja kiiltävää maalia ei paljon tule 53:ssa ja rodissa näkymään...

  Onko muuten ylimääräisiä nostalgiamoottoreita kenelläkään kaupan sopuhintaan täällä Suomessa? Ruotsin ja USA:n hinnat kun karkaavat pilviin. Esim. Olds Rocket, Early Hemit, Cad 331 jne. jos on unohtunut kuusen juurelle/tallin nurkkaan, niin yksityisviestillä voi pommittaa.

  Laittakaa vaan kaikenlaista lisätietoa rodeista. Enpä arvannut, että niitä näin paljon on rakenteilla! Hienoa.

  Taitaa pitää paikkansa tuo "Karvan" heitto tuolla "Hiljaista?"-keskustelussa, että näitä on Suomi pullollaan. Hyvä niin, Ruotsalaisethan ovat käyttäneet omat raatonsa jo vähiin. Vielä kun saataisiin vähän lakimuutoksia. (Niistä voi lukea FSRA:n sivuilta).
   
 14. dart

  dart Gearhead

  komekasi fordi ois valmistumassa tässä joskus, peltitöitä ja maalausta vielä mut ei mitn isompaa. tosin tulee alkuperäseen kuosiin mut kuitenki.
   
 15. Karva

  Karva Gearhead

  Niitä nostalgia moottoreita löytyypi yllättävistä paikoista kun viitsii nettiä selata, eli itte olen saanut tarvittaessa tietoa yms, CLASSICHEMI.COM semmonen ukkeli kun Frank Tomjack pitää sivustoa ja yleensä on perillä Hemuleista.


  Siellä on linkki semmoselle jenkille kuin Ron Skala joka myy noita projektikoneita, yleensä noi 200 - 1000 $ kpl, tai jotain muuta, tarvittaessa saapi vaikka mitä.
  Eli pää pystyyn kyllä niitä löytyy kun jaksaa veivata ja yleensä kohtuu hinnalla.

  Mun vehkeissä kromi tulee sitten vain konehuoneeseen ja sekin sisäpuolelle, no saattaa olla että jää lista tai kaks.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Karva 2002-12-13 16:34 ]</font>
   
 16. kustum4evo

  kustum4evo 3rd gear

  joo olis Ford Anglia/Popular -sellainen kuin Kivinummen kisa-ankka! runko on otettu korista irti ja sisälle hitsattu vahvikeraudat ja osat hyllytetty(ai mitkä osat?!)

  Tarkoitus olis heittää Duettin rungolle,mut mieli voi vielä muuttua ku auton voi aloittaa tekemään vasta parin vuoden kuluttua,kun olen käynyt armeijan ja sillee..:grin:
   
 17. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Just kolahti postilaatikkoon FSRA:n kerholehti Grease Lighting. Näyttipä siinäkin olevan paljon projektiasteella olevia rodeja rakenteilla. Harmi vaan kun ei ollut kuvatekstejä. Kuka tietää lisää? Kertokaa.

  KePössä oli 37-38 Chevyn osia myynnissä, mm. runko. Itseltäni löytyisi paljon muita osia, kunhan olis vaan yks runko lisää, niin taas sais tehtyä yhden... Kaveri myis 38-Fordin Aargh! Hakeudunko hoitoon vai sijoitanko 30-luvun ruosteiseen amerikanteräkseen? :???:
   
 18. HornetRWB

  HornetRWB Gearhead

  hieno juttu että rodeja syntyy lisää rakentelusäännösten ääliömäisyydestä huolimatta!

  btw. jos joltain löytyy '20-'40luvun hudsonin tai nashin osaa. ottakaa yhteyttä. 040-7087486
   
 19. chev37

  chev37 1st gear

  Edellä mainitussa FSRAn läpyskässä omat sormeni pelissä ja Suomen huonoin Chevy 37 raato omalla tontilla. Rungon korjaus/uusiminen menossa. Osatarpeita rankasti, mutta uskaltaako näitä julkisesti mainita, ettei tuu prosenttejen kans vaikeeta. Toki osien lisäksi puuttuu myös iso tukku rakentelurahaa ja vielä enemmän aikaa.
   
 20. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Laita vaikka yksityisviestiä osapuutteista. Jotain jää multa ylimääräiseksi -36:sta ja -38:sta. -37:n osia löytyy myös hiukan vielä.
   

Kerro tästä muillekin!