Onko sinulla LA-puhelin autossa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Kampikammio, 21.3.2004.

 1. bird72

  bird72 1st gear

  Tänään sortusin ostamaan 5 euron arvoisen LA-puhelimen jostain vuosimallia -70 alusta.Kanavavaihto tapahtuu nappia painamalla niin kuin vanhassa autoradiossa.Lafayette merkkiä,taisi olla 8 kanavaakin vielä.Pitää koittaa jos vaikka toimiikin.Joku antennikin varmaan nurkasta löytyy.
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  mullakin on 2kpl lafayetteja...mun mielestä noi kuuluu paremmin kun noi viimestä huutoa olevat la:t
   
 3. bird72

  bird72 1st gear

  Koitin toimiiko lafayette eilen niin vain yksi kanava pelaa.Numero yksi.Taajuus on 27,125Mhz kun isolla lähettimellä kuuntelin asmaltani.Et mikäs olis LA puhelimen rummun oikea kanava.Olisko 13,14 tai 15.
   
 4. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Double Gearhead

  No nyt on lälläri autossa tarvikkeineen!

  Aikast hiljasta vaan ollu, en tiiä johtuuko siitä että antenni ei saata olla ihan säädöissään?

  Mites muuten tollanen juttu, kun laitoin antennin kiinni capricen kattotelineeseen sellasella peltilätkällä (en viittiny ruveta rei'ittämään autoo), niin onko se maiden saaminen kuinka tärkee?
  Pitäskö vetää ylimääränen "maapiuha" siitä antennin jalustasta runkoon tai koriin johonkii?
   
 5. ESMCB

  ESMCB Gearhead

  Itteltä löytyy mocomat 59S ja 45. Sit löytyy kaks jotain "kannettavaa". Kaikkien pitäis pelata ihan hyvin. Mut ainaki mitä olen linjoilla ollu ni ei siel kettään oo... Täytyis pystyttää tukiasema ku selanekin jostain löytyy ku vaa muistas mis se on talles... Raktoreissa joskus nää vehkeet on ollu. Kätevä ku ei tuu mitään maksuja näist puhumises.

  Mikko
   
 6. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Double Gearhead

  Kun ei kohta enää veroja pysty kiertään ni kierretään puhelinlaskuja.
  La autossa, ja MSN messenger tietokoneella, ni eí tartte paljo höpissä maksumuodossa...
   
 7. Kelju.K

  Kelju.K 3rd gear

  Lälläri löytyy kyllä.
  Ja hiukan harmittaa kun kännykkä on korvannu lällärin lähes täysin. nuorempana kölvinä tuo LA -suunnistus kun oli erinomaisen mukava harrastus kaveripiirissä... nyttemmin täysin kuollut laji..???
   
 8. Kelju.K

  Kelju.K 3rd gear

  Lälläri löytyy kyllä.
  Ja hiukan harmittaa kun kännykkä on korvannu lällärin lähes täysin. nuorempana kölvinä tuo LA -suunnistus kun oli erinomaisen mukava harrastus kaveripiirissä... nyttemmin täysin kuollut laji..???
   
 9. -m@ke-

  -m@ke- 1st gear

  meillä kaveri piirissä on useammassakin autossa lälläri ja kyllä siellä iltaisin on liikennetta vielä nykyisinkin
   
 10. chevy76

  chevy76 1st gear

  Lälläri tuli ittekin hommattua pari kk sitten..Noihin miitingeihin kun ajaa niin mukava on löpistä muiden vannareiden yms kesken..Yleensä high wayllä auki ja kanava 19..En ole itte vielä säätänyt ja tuntuu toi kantomatka jäävän 2-3km..Danita jtn oli merkki..Antenni huonossa paikassa eli vanissa vasemmassa etulokarissa..Kattoon jos laittaa, niin ei mene parkkihalliin sisälle raapimatta ;)

  Uskokaa tai älkää, mutta ainakin täälläpäin on thyyning autoilla ajavat ostelleet noita käsi lälläreitä..En saanut kuulumaan omaan lälläriin niitä, joten käyttääkö ne eritaajuuksia, vai onko meikän laite mykkä..Joskus öisin kun auki keskustassa, niin kaukaan tehtaalla olevien rekkojen puhetta kuuluu..Samoin venäjää täällä ilman suunalla hieman..

  Niin ja ainakin tota Danitaa saa meikän kautta..Ja noita antenneja..Voin kysyä onko maahantuojalla muitakin merkkejä..Antennien hintahaarukka karheasti 30-60e..
   
 11. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Double Gearhead

  Kaukaan lähistlöllä jos ajelee niin kanava 18, sieltä kuuluu pääportin höpinät.
  Ja sit tietysti ryssländistä kuuluu koko ajan jotain höpinää.

  Piru vie, mikähän auttas kun lälläri pitää sellasta piuuuuuuuuuu;austa, ilmeisesti laturista tms. ottaa häikkää kun kierroksien mukaan muuttuu toi piuaus?
  Onks noihi jotain häiriönpoistajia?
  Virta on suoraan akulta ja maa menee runkoon.
   
 12. Kelju.K

  Kelju.K 3rd gear


  Häiriönpoistokonkka laturiin, ni ulinat häipyy. Niitä saanee tarvikeliikkeistä, ellei, ni ainakin autosähkökorjaamoista.
   
 13. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Double Gearhead

  Häiriönpoistokonkka, tattista, pitänee tollasta ruveta metsästämään!

  Nyt laitoin ton antennin ihan perinteisesti kiinni poraamalla reiän keskelle auton kattoa :rotfl: , kuuluvuus kyllä pompsahti, harmi vaan että vielä ei voi ajaessa kuunnella ku piuausta...

  Pitänee sitten ruveta tuota 19 kanavaa kuuntelemaan 8)
   
 14. Anonymous

  Anonymous Guest

  Heh... Itelläkin ois nurkassa pölyttymässä 1kpl Major m120 -koneita... Tosin, modattuna 128-kanavaiseksi + delta-tune + imuri + pari muutakin viritystä... Pitäisköhän itekin taas pitkästä aikaa laittaa kotosalle tukiasema pystyyn...

  Joskus -97 tai -98 oli autossa kiinni, ja silloin kyllä vielä oli aika monella kaverillakin kone autossa... Niin, ja PA-toiminto oli kanssa kiva, olia auton maskin alla kaiutin... Oli kiva lirkutella suojatiellä kulkeville tyttösille... =)
   
 15. jiiär

  jiiär 1st gear

  kyllä la oli verraton laite autos 80-luvun lopus kun kortin sai. Sitten vielä juppivalo antennin pääs joka paloi, kun tangenttia painoi. Tietenkin piti olla komentokaiutin syylärin edes jotta sai huikittua jalankulkijoille tms. Ja mikiksi löytyi säädettäviä tehomikkejä ja kaikumikkejä. Muistaakseni oli Ham-relax merkkisiä semmosia. Oi niitä aikoja....

  Nytte tulee käytettyä tota la:ta pelkästään rekassa. On kiva kun yöllä päästelee ja jos on juttuseuraa samaan suuntaan. Ei oo mitään kuukausimaksuja. Kyllä se on edelleenkin pirun hyvä laite. Esim tien päällä kuulee sheriffien liikkeet ja erikoiskuljetukset.
   
 16. Anonymous

  Anonymous Guest

  Voi hemmetti, kattelin omaa konetta ni siinäkin ois tuo PA-toiminto!

  Millanes kaiutin tuohon kävis? Onko ohmeilla mitään väliä?
  Pitänee viikonlopuks tuunailla joku kajari maskin taakse :rotfl:

  Laitoin siihen lälläriin tulevalle virtapiuhalle äsken sellasen häiriösuojankin, ei kylläkään auttanu mitään...

  Pitänee kokeilla sitä huomenna laturiin, ja jos ei auta ni käyn myymässä sen takasin liikkeeseen ja käännyn sellasen putiikin puoleen kuka tietää näistä vehkeistä enemmän...
   
 17. tbird

  tbird 1st gear

  la

  Ennen tuntui että kaikilla oli lälläri.Nyt en tiedä enää ketää,kenellä olis.Oli mullakin niin autossa,kun himassakin vaan kummasti kuoli kusoilu.Varmaan vielä jostain vanhoja kamoja löytyy.Laitan kyllä autoon,jos vaan porukka kanavilla lisääntyy.
   
 18. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Double Gearhead

  No nyt kuuluuuuuu! :eek:

  Täälläpäin on 2 päivän aikana ilmestyny pariin paikkaan laalaata!

  Nopeesti laskien 4:ssä autossa on nyt länkyt, ja 2 tukiasemaa on nousemassa!

  Ja huomenissa pitää vissiin lähtee Chevy76:lta kyselemään lisälaitteistoa 8)
   
 19. caballista

  caballista 1st gear

  Minakin innostun aina kaikesta kivasta teknisesta. Itsella jai tuo LA-valiin, syntynyt 78 -> kun sain kortin 96 niin LA oli jo kuollut. Muutamalla kaverilla oli aikaisemmin vehkeet, olin silloin kavereille vahan kade.

  Luulisi noita vehkeita loytyvan kaytettyna, niita on kuitenkin Suomeen myyta aika iso laja. Varmaankin "muutama" on paatynyt roskiin... Kysynta oli muutaman vuoden varmasti aika hiljaista.

  Joo, turha posti, rupesin vain haaveilemaan. No, onneksi on irc - tuo moderni la.
   
 20. Anonymous

  Anonymous Guest

  Niin, se IRC on tosi käytännöllinen kun kysytään edellä ajavalta että mennäänks tuoho seuraavaan kahville :lol:
   

Kerro tästä muillekin!