Onko tuossa enää mitään järkeä??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja padepski, 27.7.2004.

  1. padepski

    padepski 1st gear

    Kyllä minä jonkun El Caminon dieselöinnin ymmärrän mut en tätä

    [​IMG]
     
  2. herrakani

    herrakani 1st gear

    haha! Kaikkea sitä näkee..
     
  3. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Olihan Veekasissakin joskus semmonen 70-lukulainen Coupe-Pontiac joka oli kiisseli, omistaja oli vielä joku intialaisäijä...
     
  4. padepski

    padepski 1st gear

    nii mut tuo on joku Nissan 2,8D tai sitten jonkun vanhan Hagertin miljoona kilometriä nähny diisselilohko....ite en erota on tuo MB vai nissan??
     
  5. tammercity

    tammercity Gearhead

    nerokasta.. tarvitsisiko itsekin vaihtaa aina rahattomina päivinä joku micran kone omaan tulilintuun :rotfl:

    Eihän se nyt tietysti hörise kasimaisesti mutta kai se on pääasia että sillä saa ajaa, oli lompakon paksuus mikä tahansa :lol:
     
  6. cool

    cool 1st gear

    Nissanin myllyhän tuo, oli haaparannan tapahtumassa mukana kesällä.
    Käytti jopa koko päivän, uteliaiden iloksi(riitti pällistelijöitä pellin alla)
     
  7. petro_din

    petro_din Gearhead

    eikösse ny oo sitte sama ruuvvata cadillacin maski siihe micraan tai mitälie ovatki... siis helvetti, koko ideaha tossa menee pilalle, kaikki ilo hävii ku tommosia mennään änkemää tonne, saunan takana ois vieläkii tilaa...
     
  8. mie

    mie Gearhead

    ..

    No tuossa ei tarvitse todeta kuten vanhassa V8-lehdessä oli se GM dieseliin kyrpiintynyt Caddyn omistaja "If you want trouble, buy a diesel Cadillac". Tuokin nisunasun kone pesee 5,7D/DX:t kestävyydeltään aika nopsaan (trolli,provo :D ) Ihme kun kukaan ei kysy tällä palstalla,kuten D/DX:stä (Apua savuttaa,ei lähde käyntiin,uskaltaako kierrättää, ei mene päästöistä läpi,mistä uusi Roosamasteri...) kestääkö MB diesel, kestääkö Japanin Dieselit. Eipä tartte kysyä, ne kestää. Muuta hyvää Usa Dieseliä ole kuin Cummings ja sekin on vähän raskaampaa sarjaa.
     
  9. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    Miksi yleensäkään yhtään mitään bensakäyttöistä ajoneuvoa pitäis dieselöidä?
    Taidan prkl vaihtaa tohon partnerin ajettavaan ruohonleikkuriin kiinalaisen diisselin,sen jälkeen voi lähteä naapurin isännälle kehuskelemaan kuinka halvalla tuli taas piha siistiksi. :-? Naurettavaa touhua.
     
  10. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    No kaasutinauto vastaan diesel ja autolla ajetaan paljon. Ei ole ainakaan henk.koht kiinni siitä kulutuksesta vaan ihan käyttömukavuudesta. Dieselin kun lyöt käyntiin, niin se käy eikä aivastele. Mutta en todellakaan tarkoita, että kaikki pitäisi dieselöidä. On meilläkin japsiauto kaasutinkoneella itseasiassa muutamakin :lol:
    On joskus käynyt ajatus mielessä, että heittää huvikseen tuon 350:n Crownin keulalle mutta kun se ei mahdu. Toistepäin on tietysti helpompi sovittaa. Mutta mahtaa olla aika raketti kulkemaan tuo Cadillac Cedricin koneella :rotfl:

    Ja tuohon 350DX:n kestävyyteen ei jaksa enää edes vastata. Perä ei tunnu kestävän sen koneen jatkona.
     
  11. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    tuo kätkylä oli västeråsissa! saatana pohdi olinko juonu myrkyllistä viinaa vai seonnut omaan hulluuteeni ku kätkylä ajaa vastaan ja rallattaa ku diesel datsuni!
     
  12. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    Niin siis ei mullakaan ole mitään diisseleitä vastaan ja olen sellaisia itsekin omistanut mutta tota dieselöintiä en ole ikinä ymmärtänyt.Miksi pitää ostaa esim.bensacamino sen takia että sen voi diisselöidä?Eihän kukaan (kai) osta dieseli hiacea sen takia että voi sitten muuttaa sen bensakoneiseksi?
    Mun mielipide on se että on olemassa fiksumpiakin rakentelusuuntauksia kuin kaiken liikkuvan dieselöinti enkä itse viitsisi tollasia ruveta vääntämään,mutta ärsykkeethän on elämän suola,joten tehköön jokainen niin kuin hyvältä tuntuu. :wink:
     
  13. hotjake

    hotjake 1st gear

  14. spinout

    spinout Gearhead

    Caddyn omistaja rinta rottingilla, kun konepellin alla nakuttaa Nissani? Voi helvata.. toiko on motiivi, että pällistelijöitä riittää? Ei ainakaan nuukuus pitäisi olla. Kas kunnei oravanpyörä, josta hihnavälitys akseliin ja kurre juoksemaan, jos haluaa pelkästään huomiota. :)
     
  15. caballista

    caballista 1st gear

    Paljon tuollaiselle kaukolle tulee vuodessa kiisseli-veroa?
     
  16. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    on se bensa kallista ruotsissa kun tarttee tollasia virityksiä tehä? makso bensa mitä vaan niin kesällä ajetaan ne kilometrit mitä harrastuksen nimissä tulee... kele. :mad:
     
  17. petro_din

    petro_din Gearhead

    just näin!

    ps. en kyllä uskalla kattoa monta tonnia o tililtä menny visaa höylätessä bensoja ostellessa... ja suurin menoerä o vvasta edessä ku forssaa vääntäydytää... 1200km ja rapiat päälle tulee ainakiii :)
     
  18. NokiLotja

    NokiLotja 1st gear

    no kai tostakin nyt on laikattu katto auki ja popniitattu soutuvene väärinpäin että tulee kuutiot täyteen.

    ed: mitenkäs hitossa mä onnistuin saamaan tän lainauksen ENNEN lainattua tekstiä??????
     
  19. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    Jaa, ruotsissa ei taida olla dsl-veroa mutta varmaan on sieltä västerbottenilta :rotfl: tuo caddymuutos.

    No camino on erikoismalleja lukuunottamatta käyttötarkotukseltaan lähinnä joku lammasfarmarin arkinen työkalu. Ei taitais aussit tai jenkit paljoa ihmetellä noita dsl-swappeja, onko kukaan kysässy sikäläisiltä tutuiltaan? :argue:

    Jos pitäis ajella työmatkaa 40tkm vuodessa jollain pikkudsl eurolla esim. clio niin tulis orpo olo hirvilauman keskellä. :oops:

    Joku stw dsl olis mukava vaihtoehto jollekin mb 200d:lle millasen työkaveri osti noilla km-määrillä ajoon.

    Sanokaas hyvät viisaat onko tuo nissan 2,8d copypaste jostain mb 300d:stä vai kehitetty gm:n bensa-ohc:sta? :eek:
     
  20. padepski

    padepski 1st gear

    En nyt tiedä oonko minä niin hyvä tai viisas mut minun tietojeni mukaan nissan 2,8d on suora kopio mersun 300d:stä nissan on laittanu vaan yhden sylinterin lisää...
     

Kerro tästä muillekin!