Onks tietoo.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Joh.3:16, 2.9.2004.

  1. Joh.3:16

    Joh.3:16 Gearhead

    TERVEHDYS.

    -64 Gm:n rattiakselin alempi laakeri hukassa....Finn-Am ei pystynyt auttamaan,eikä South-west Trade.....ilmeisesti laakeria ei valmisteta enää???? Jos olet kehittänyt hyvän systeemin laakerin tilalle,tai tiedät mistä löytyy,niin eiku vinkkiä kehiin. :-?


    Se olikin sitten sarjassamme, kuolettavat kysymykset.Lamautti koko harrastjakaartin.....Täytynee tehdä tilalle jonkinlainen holkki systeemi,ellei nyt sitten jostain laakeri löytyis. :-?
     
  2. Joh.3:16

    Joh.3:16 Gearhead

    Onks teitoo.

    Tilanne alkaa selkenemään,löysin laakerikaupasta melkein sopivan laakerin.Ulkohalkaisia oli ok,mutta rattiakselin ja laakerin väliin joutui tekemään pellistä holkin. :wink: eiköhän se tästä vielä iloksi muutu. :lol:
     

Kerro tästä muillekin!