Onnistuisko?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Camino78, 4.8.2008.

  1. Camino78

    Camino78 3rd gear

    Pystykö Kempak dc 200 tig:n lisämään mig:n langansyöttölaitteen, invertteri puolelle. Kun kyseisellä konella pystyy poltaa puikkoakin, kun laittaa vaan puikko kaapelin, ja napsautta kytkintä puikolle.

    Tällaista tarvis tietää :D

    Kiitoksia etukäten vastauksista.
     
  2. sami

    sami Gearhead

    Pystyy jos on oikeanlainen langansyöttölaite. Eli perinteinen migin päältä nykästy erillislaite ei toimi, vaan tarttee olla puikkosähkölle sopiva. Tais olla volteissa eriäväisyyksiä.
    On ite myyty ja käytetty kyseisiä kapineita ja on kyllä keikalla aivan loistava. Ei tartte tigin ja syöttölaitteen väliin mitään muuta kuin tavallista puikkokaapelia niin paljon kuin sattuu tarviimaan. Tigistä maadoitus kiinni, syöttölaitteesta herätepiuha kappaleeseen ja ei kun hitsaamaan.

    Siinä kun käyttää täytelankaa mikä toimii ilman suojakaasua niin unohtuu puikolla hitsaaminen hyvin helposti. Ei tartte pulloa roudata ja saumaa syntyy.
    Täytelankojakin löytyy 0.7mm-3.2mm paksuuksina. Toki on mahdollista hitsata myös normaalia mig/mag lankaa jos varustaa syöttölaitteen kaasuventtiilillä että saa suojakaasun tulemaan polttimen päästä.

    Tollasella 3.2mm ydintäytelangalla tuntee kyllä itsensä melkoseks telakkatekijäks. Sitä tavaraa nimittäin TULEE!
     

Kerro tästä muillekin!