Onnistunut katsastus...kerrankin...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja atobee, 8.10.2010.

 1. golden rocket

  golden rocket Gearhead

  camaro leimattu. 15v vuotta nuorenee kummasti kun pääsee tuolla liikenteeseen liikenne ympyrät on parasta liikuntaa autolle.
   
 2. jaketin

  jaketin Gearhead

  Dartti meni taas läpi katsastuksesta, viherpiipertäjien kauhuksi ja harmiksi :rotfl:

  Ainoa "vika" oli, että olin viime katsastuksen jälkeen vaihtanut sohvan tilalle erillisistuimet ja näin ollen paikkamäärä putosi 6--> 5 henkilöön. Autoon tehtiin muutoskatsastus heti paikanpäällä, vaivattomasti. Kassan kautta, kiitos. tämäm otan omaan piikkiin, en edes ajatellut/muistanut koko asiaa konttorille mennessä :odroll:

  Erityismaininta oli, että hieman rumanpuoleinen tuo on :poff:
  Mutta sehän sitä kovasti suosittua patinaa, jonka luominen on ottannut aikaa jopa 44 vuotta :rotfl: kiiltävän pinnan saa helposti (?) tehtyä
   
 3. illabii

  illabii 1st gear

  Jahas ja eilen taas laakista Ponzo läpi!! :)
   
 4. nova 76

  nova 76 2nd gear

  Nova kerrasta läpi, ja leimaa 30.9.2016 asti.
   
 5. nova 76

  nova 76 2nd gear

  Nova kerrasta läpi, ja leimaa 30.9.2016 asti.
   
 6. Substitute

  Substitute Gearhead

  Electra 225 '72 kerrasta läpi, kehujen kera jarrujen tasaisuudesta ja tehosta. Meinasi pompata pois jarrurullilta kun katsuri polkaisi seisontajarrun vaikka auto painaa kolmatta tonnia.
   
 7. BBC

  BBC Guest

  1940 Ford Panel Delivery hot rod leimaan tänään kunniamaininnalla.

  Onkohan se Vaasan katsastunoita-akka kuallu, kun eivät enää yritä tehdä mitään leiman estämiseksi. Seuraavaksi Panhead ennen juhannusta.

  Aulis

  ps. pitää jarrutella Raahen kohdalla. Toissaviikolla ajoin työreissulla ohitte mennen tullen, mutta aikataulu oli semmoinen että en kerinny käydä edes Raahen konepaja-asiakkaillakaan morjestamassa.
   
 8. idiot

  idiot Gearhead

  Brookwood tuli katsastttua ja muutoskatsastettu ilmajousitukselle viime perjantaina.
  Ainoa asia mikä jäi vaivaamaan oli ns. vanhasta konemuutoksesta veroitetut prosentit? Eli moottori on tuohon vaihdettu kasiksi ennen prosenttijärjestelmää ja nyt siitä ns. takautuvasti meni prosentit? :s
   
 9. Hezuz

  Hezuz 3rd gear

  Ajoneuvojen osien vaihtamisesta on ollut ns. prosenttisäädökset jo 1978. Sen jälkeekään tehdyissä muutoksissa ei ole aina merkitty rekisteritietoihin prosenttiosuuksia.

  Trafin ohje TRAFI/8468/03.04.03.03/2011

  Vaurioituneen ja kunnostetun tai osista kootun ajoneuvon katsastus

  3. luvun lainaus:

  "Ajoneuvoon, johon on ennen 1.1.2007 tehty rekisteröinti- tai muutoskatsastuksessa todettuja ja rekisteröintitodistukseen kirjattuja muutoksia, sovelletaan aikaisempana muutosajankohtana voimassa olleita vanhoja laskentataulukoita seuraavaan kanta-ajoneuvon osuuteen vaikuttavaan muutoskatsastukseen saakka. Vanhojen prosenttitaulukoiden perusteella tehtyjen muutosten prosentit säilyvät siis ennallaan, jos ajoneuvoon ei tehdä uusia muutoksia. Jos ajoneuvoon tehdään uusia kanta-ajoneuvon osuuteen vaikuttavia muutoksia, prosentit on laskettava kokonaisuudessaan vanhojenkin muutosten osalta uuden taulukon mukaisesti. Aiemmin jo vaihdetun ja rekisteröintitodistukseen kirjatun osan vaihtaminen toiseen vastaavanlaiseen ei vähennä kanta-ajoneuvon osuutta. Vaihdettujen osien prosentuaalinen osuus määräytyy kokonaisuudessaan joko vanhan tai uuden prosenttitaulukon mukaisesti."

  Siinäpä Joonakselle perustetta miksi siitä aikanaan vaihdetusta 305 koneesta pitää merkitä alustamuutoksen yhteydessä osanvaihto prosentit.

  Hese.
   
 10. idiot

  idiot Gearhead

  Kiitos asiallisesta vadtauksesta, ollut aina vaan kuvitelma ettei vanhoilla muutoksista tule, mut näköjään näin tulee :oops: ..tuolla koulussakaan eivät opeta, kuin mitenkä jarrupalat pitää laittaa.. :odroll:
   
 11. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

  Lahden Rock katsastus testattu ja ihan huippu paikaksi todettu, nyt vaan täytyy pari kuukautta odotella et pääsee uudestaan :)
   
 12. sbc350

  sbc350 Gearhead

  Kerran käyny ja hyvä palvelu oli. Pitää toi käyttiskin käyttää lähiaikoina siellä :)
   
 13. |Lake|

  |Lake| 3rd gear

  Caprice läpi taas ekalla yrityksellä. Typeryyttäni en ollut tsekannut valoja ennen menoa, rekisterikilvenvalo ja toinen etu parkki pimeänä, ei oikein muuta sanottavaa keksinyt. No turvavyö oli vähän rispaantunut, sanoi että joutuu kohtapuoliin sen vaihtelemaan.
  Mutta asiallista palvelua oli Särkiniemen katsastuksessa Kuopiossa, eikä ollut ollenkaa jonoja. Olin jo menossa K1 katsastukseen, mutta huomasin kadun toisella puolella tämän paikan ja näkyi olevan tyhjää parkkipaikalla ja siispä menin sinne, ja kannatti :)
   
 14. Damned

  Damned Gearhead

  Keski-Savon Katsastus. Toista kertaa ylipäätään tuolla asioin katsastuksen merkeissä, ja tähän asti palvelu on ollut 10/10. Vallussa on nyt syksyyn asti ajoaikaa, kun viime vuonna jäi käyttämättä. Tolokun inssi oli kun mainitsin että suoraan seisonnasta ajoin konttorille, ja takajarruissa oli vähän heittoa, niin jarrutteli siinä sitten sen tovin että erot tasaantui.
   
 15. tinareki

  tinareki Gearhead

  Meidän Katsastus Jyväskylä, eilen iltapäivällä aurinkoisessa kelissä ja aurinkoisissa merkeissä.
  Biscayne katsastus sujui leppoisissa ja harrasteystävällisissä fiiliksissä.
  Kiitokset Jarnolle ja koko porukalle!
   
 16. pikkupiru

  pikkupiru Double Gearhead

  Kävit ilmeisesti Leijukujalla. Muute ollu siel asiallista. Siel on sellanen vanhempi laiha harmaapää joka ilmeisesti vihaa jenkkejä. Viimekski oikein hullunkiilto silmissä otti isompaa työkalua kätee ku ei pienemmällä saanu reikää.jokohan se uusin niist ois sen verra oppinu et mite lämmityslaite toimii ja pakoputket ei aina oo takana. Pitäs käyttää ens kuun alkupuolel.
   
 17. juhapih

  juhapih Double Gearhead

  Käytin Mätärööriä Katsatusvirrat paikassa. Läpi meni ja löytyihän sieltä vikaakin: yläpallossa välystä, mutta "koska rakenne on sellainen, että välys kiristyy pois, niin ei haittaa".
  Samasta paikasta sain aiemmin asiallista tietoa toisen autoni hylätyksi tulemisesta,sen edellisitä katsastuksista ja tutkittiin asian tiimoilta Trafin muitakin tiedostoja ja oltiin yhtämieltä, että Trafi voisi ottaa järjen käyttöön tietyissä asioissa.... (ai niin, tämä ei ollut se onnistunut katsastus :eek: )
   
 18. 0132

  0132 Gearhead

  Joutsan katsastuksessa tuli käytettyä tänään Camino jälkitarkasteluissa. Läpi meni että heilahti. Ainut huomautus tuli irrallaan olleesta shifterin nupista. Edellisellä kerralla yks iskari oli sökö ja käsijarru ei ottanu toiselle puolen. Täytyy olla tyytyväinen ihteeni ja leimasetään kun kolmen ja puolen vuoden tallissa seisomisen ja kaikenlaisen ropailun jälkeen tää minun ensimmäinen auto sai vihdoin leiman. Onhan tuo monesta kohtaa vieläkin pahasti kesken mutta pääseepähän vihdoin vähän ees kokeilemaan liikenteessä.
   
 19. jrasi

  jrasi Gearhead

  Kangasalan Autokatsastus, Lentolassa.

  Palvelu on ollut aina asiallista, Sevillen katsastuskin keskeytettiin katsurin ehdotuksesta, antoi mahdollisuuden kysyä josko jarrut olisi saanut ilmattua seinän takana olevalla korjaamolla. Googlesta piti tosin katsoa mikä on airbagin valo ja seisontajarrun kanssa sai yllättäen vähän opastaa kun ei ollut vapautusvipua, eikä poljin jäänyt D:llä pohjaan :)
   
 20. Steve McQueen

  Steve McQueen 2nd gear

  Hämeen Autokatsastus Tampereella.
  Leimaukkona rodiharrastaja, hyvä meininki!
   

Kerro tästä muillekin!