Onnistunut katsastus...kerrankin...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja atobee, 8.10.2010.

  1. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    No ei taatusti, tuohon sutimiseenhan tuhraantuu aikaa aivan tuhottomasti. :poff:
     
  2. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    " silminnäkijän mukaan auto oli replica.." mut vissii iha terhakalla moottorilla?! :poff: tai sit on vaa kaasu hirttäny.. :odroll: varmaa ois inssillä läski tummunu ja iha tuelta jos aidon cobran ois hyökkyyttäny oven läpi pellolle..? :odroll:
     
  3. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Vaikka ois kaasu hirttänykin, niin ei kai se itestään sinne pohjaan painu? Tai sit on tosiaan terhakka motti jos varttikaasulla saa tuommosta jälkeä aikaseks. :poff:
     
  4. drive over

    drive over 1st gear

  5. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    tää juttu oli tässä topicissa 10min tota ennemmin, joten toi topikki on täyttä bullshittiä ja keskustelut kuuluu tänne :lol:
     
  6. No H2O

    No H2O Gearhead

    Tjaah... Käytin puoliskon käyttöautoa/harrastevälinettä leimalla... Meni läpi vaikka epäilin, mm. jarruja, tms.

    Etuakselin päästä löysi hieman hapanta -> vesireikä, paikkaa kun kerkiät...

    Eikä muuta... :eek:

    "vesireikää" paikatessa huomasin kuskinpuoleisen satulan olevan märkä? Mitä... jarruletku löysässä? :eek: Täh... No ilmankos jarruneste olikin hieman vajentunut ja siitä tuo jarruen outouskin johtui...

    Oliko tämä onnistunut katsastus? No mielestäni oli kun katsastusmies löysi vian josta en tiennyt ja vikaa korjatessani löysin vian jota katsastusmies ei löytänyt... Eli lopputulemana auto on taas hieman paremmassa kunnossa 8)
     
  7. Beornegar

    Beornegar 3rd gear

    Olin tuota pikku-letukkaa katsastuksessa käyttänyt parikin kertaa pääsemättä läpi, helmat mädät ja käkkäri ei toiminu. Kolmannella kerralla korjasin ne oikein viimesen päälle ja aikaa ja vaivaa palo. Ajoin konttorille koettaan:
    katsuri hyppäs autoon, veti käkkärin kahvaa ylöspäin ja totes että taitaa tää toimia kun ei mee enää ylös asti. Ei testannut jarruvoimia tai mitään, ajo vaan nosturille helmoja kattoon :eek:
    Auto kun oli nosturilla, vähäsen vilkas taskulampulla helmoihin päin ja totes että kunnossahan nää on. Siis noin 5sek vilkaisu molemmille puolille, ei koputtelua ei mitään :eek:
    Sitten vilkas vielä edellisen katsastuksen vikalistaa: "mitä tää tarkottaa kun tässä sanotaan että helmat korjattava, myös ovien alta?"
    Totesin että kun tuolla oven etureunan takana oli molemmin puolin pienet reijät.
    Katsuri siihen: "no perkele, en sen takia jaksais ottaa alas nosturilta, kai ne on korjattu kun helmatkin on"
    Näillä sanoilla löi leiman paperiin ja toivotti hyvää matkaa. Joskus näinkin :lol:
     
  8. impala67

    impala67 Double Gearhead

    ostinpa käyttöjenkin, sovin tapaamisen uudelle katsastusmies-asemalle, suoraan halliin, ja kun tiedossa oli että vikakoodit vilkuttaa happisensoria sanoin että ei mitata, toimitan todistuksen seuraavalla kerralla.
    pelkkää asiaa, vaikka tilanne oli vähän outo; sen hetkinen omistaja takapenkillä ja ostaja katsastaa autoa vaikkei tarvitsisi.

    sai hyvin aikaa korjailla viat varsinaiseen leiman uusimisaikaan.
    kallistusvakaajan kalikat oli loppu, sivuvilkku rikki, akku irti ja sitten ne päästöt, jotka meni kohdalleen vikakoodin viittaamilla sensoreilla.

    hallissa oli magee vanha jukeboksi ja muutenkin amerikan myönteinen meininki, katsastusmiesten hallin tietokoneen jenkkijakkarassa letukan logo... olipa positiivinen kokemus, sellukatu1. sinne ensi kerrallakin.
     
  9. caddy61

    caddy61 Gearhead

    Toissa päivänä ajoin 127n konttorille hetken mielijohteesta. Ainahan jotain sanomista on, niin nytkin. Inssi tuumaili: ei se meillä vuotanut öljyä noin paljoa :rotfl:

    Heti katsastuksen alkaessa inssi tietysti sanoi, että heilläkin on ollut tälläinen. Yllätys!
     
  10. madsin

    madsin 3rd gear

    Olipa mukava käydä leimalla, kun sattu asiallinen katsuri. Olin kiireessä jättäny yläpallon kirimättä kunnolla niin keskeytti katsastuksen ja anto käydä kotona kirimässä ja vaihtamassa jarruvalojen sulakkeen.Ja sain vielä rahaa takasi ku pakokaasutesti olikin vielä voimassa.Ja tuore leima hymyilyttää aina 8)
     
  11. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    Mulle ei ole koskaan sattunut kuin onnistuneita katsastuksia. Ja monen näköstä ritsaa on tullut käytettyä useilla paikallisilla ja lähialueen konttoreilla.
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    Onnistunut vai ei, sitä on vaikea sanoa. Kuitenkin katsastaja tutki auton melko tarkkaan eikä löytänyt huomautettavaa eli ainakin itselleni onnistunut, kun ei tarvi maksaa uusinnasta.
     
  13. jariha

    jariha Double Gearhead

    tänään onnistunut katsastus -90-golffilla, huomautuksetta läpi, eilen toi mun työkalu -08 primastar läpi tosin tuulilasista tuli korjauskehotus, noo virman piikkiin laitetaan :D
     
  14. M-ajuri

    M-ajuri 3rd gear

  15. ford-84

    ford-84 3rd gear

    vanha toyota crowni meni pari vuotta peräkkäin katsastuksen läpi,vaikka jarruputkes oli reikä,piti vaan silloin tällöin muista lisätä nestettä :rotfl:
     
  16. GULF

    GULF Gearhead

    Tuliskohan tosta edellisestä vielä onnistuneempi katsastus jos ottas
    jarruputket vallan pois...

    Vähä niinku entinen mies ku otti toisiosuuttimet kaasaristaan pois
    kunnei katsuri mitannu päästöjä ku tyhjäkäynnillä :rotfl:

    Ja kärsiä tapauksessa oli?
     
  17. ford-84

    ford-84 3rd gear

    en mä silloin tienny se,nesteet vaan hävis enkä löytäny syy sihen vasta silloin ku mä rupesin purkamaan koko auto hitsauksen varten :rotfl:
     
  18. jakke ja sepi

    jakke ja sepi 2nd gear

    Uskolliseen sotaratsuhun (Ford f-100) tuli taas leima.
     
  19. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Tota Cherookeetahan vein vikalapun noutoon... Ja sainkin; hitsattavaa ja putki poikki takaosasta.

    Käsijarrua ja takajarruja testatessa viisarit poukkoili pahaenteisesti. Katsuri totes et taitaa olla ruostetta rummuissa ku hakee, aikasa kihnutti ja totes riittää... Käsijarrun kohdalla oli hirvee heitto siihen totes: Tälläsii nää on aina jenkeissä, ei näitä saa ottaa tasaseen, vaan kun kumpikin puoli meni lukkoon kelpas sekin :rotfl: .

    Ja muistutti viel lopuks et ajoaikaa on sitten 2kk jos ei kuukaudes kerkee korjaa. Lisäten:Helppo noi on korjata suoraa peltiä vaan pohjaan 8)

    Että näin ja koko roska vaan 52e mittauksineen. :lol: Hyvä mieli jä hylystä huolimatta :D
     
  20. ropales

    ropales 3rd gear

    Vahvistakaa tai kumotkaa. Meneekö näin?
    Jos ostan nyt auton joka seissyt, eikä katsastettu kahteen vuoteen. Käyttöönotto 15.6 eli katsastus aika 15.3-15.6.
    Veisin nyt konttorille ja saisin vikalistan mm. airbagin häiriövalosta. Kuukausi korjausaikaa ja jälkinäyttö tuolloin maaliskuun puolvälin jälkeen.
    Näin ajelut tapahtuisi lain puitteissa, ilman että tarvitsisi katsastaa kahta kertaa perätysten?
     

Kerro tästä muillekin!