Onnistunut katsastus...kerrankin...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja atobee, 8.10.2010.

  1. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    oon täs vähän kumonnu.. kumoan tonkin.

    malta se vajaa kuukausi, ni sit ei tartte katsastaa kahta kertaa perätysten..
     
  2. pumpuli

    pumpuli Gearhead

    Eikä tuu ajoaikaa,ehkä loppupäivä ?
     
  3. signet

    signet Gearhead

    Konttorilta saa ajaa kotiin/korjaamolle :wink:
     
  4. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    käytin tuota harrastepeliä (b11 sunny) leimalla seinäjoella. siellä viljasiilojen tykönä oli joku eteläpohjanmaan autokatsastus ja siellä homma hoitui ilman ajanvarausta ja mikä parasta - ilman turhaa kitinää ja vittuilua. menen kyllä toistekin
     
  5. Ck

    Ck Gearhead

    Itseasiassa aivan oikein, jos käyttöönotto on 15.6, katsastusaika on 15.2-15.6. Mutta näin ei tosiaan tarvi kahta kertaa käydä katsastamassa 8)
     
  6. Ck

    Ck Gearhead

    Muista että korjausaikaa on kuukausi, ajoaikaa toki 2. Mikäli menee kuukauden yli, täytyy määräaikaiskatsastussuorittaa uudestaan. Käytännössä monesti se menee niin että sillon katotaan ne edelliset viat mutta joutuu silti maksaa sen katsastuksen uudestaan :rotfl:
     
  7. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Juuri näin se menee... :D . Mutta Jeeppi ON jo hitsattuna ja röörikorjattuna leimas... Ja yllättäen äänet parani ehjällä röörillä!!! Päät kääntyy jalankulkijoilla 8)
     
  8. Kartsu

    Kartsu Double Gearhead

    Lahden Holmaan vein leimalle ihan tollasta tavallists diesel vania. No katsuri nappas lokerosta läpyskän jossa on vanin paprut ja hihkasee että " nyt ois servoletti vuorossa. Kenes on?" No minä siihen että "jos mä venaan tässä niin kai sä sen kans pärjäät?" Katsuri tokas että "lähe vaan mukaan niin katotaan hommat yhdessä". Kaikista eniten hämmästytti se kun inssi siinä pihalla rupes rupatteeleen että kiva kun tuli jotain katsastettavaa. Mä aattelin että vittuleeeko se vai mikä juttu tää nyt on. Sit se selvis kun katsoukko selventi että noi tavan kinnerit on niin tylsiä katsastaa et näis ameriikkalaisissa on vähän erilaiset kikat ja nappulat.
    Mukava katsastus kaiken kaikkiaan. Vikoja tietyst löyty ja ne sitte tuli myöhemmin korjattua...
     
  9. PauliP

    PauliP 1st gear

    Puolison farkkubuickki jäi saamatta leimaa kun etujarrulevyt vaikutti liian kuluneilta. Inssi pohti että kun näihin ei oikein heillä ole mittoja niin vaihtaa ne pitäisi silmämääräisesti arvioiden. Sanoin olevani ihan samaa mieltä, jo silloin kun auton ostin 2004 ja palat vaihdoin levyt näytti kuluneilta ja pitkään ovat sellaisenaankin hyvin toimineet. Muutaman vuoden käyttämättömyyskin sai niihin ruostesyöpymiä ilmestymään.

    Eilen sitten vaihdoin uudet levyt ja kävin näyttämässä, kyllä oli ilo jarrutella, toimii kuin uusi auto. Aika varma olen että eipä noita olisi tullut vaihdettua ilman katsastusmiehen asiaan puuttumista. Terveisiä vaan "Meille" -Jyväskylään.
     
  10. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Äsken kävin Lohjan Ykköskatsastuksella Oldsin kanssa. Ilmoittautumisesta siihen kun ajoin leimatun auton ulos hallista, meni vartin verran aikaa. Kiirettä piti, että ehdin kahvikupin siinä samalla juoda. :D
    Naureskelivat siinä, että tämä viikko on ollut aikalailla harrasteauto-painotteinen ...
     
  11. impala67

    impala67 Double Gearhead

    jee käyttöriepu meni laakista läpi. no onhan se hyvässä kunnossa että pitikin mennä. helteet saa puolestani alkaa vaikka heti pääsiäisenä.
     
  12. 240163

    240163 Gearhead

    Vein Buicin viimeviikolla katsastukseen läpimeni kunniamaininnalla. Hyvää eritoten jarrut :D
     
  13. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    pontiacci laakista läpi :eek: :eek: :eek: toinen takaiskari korjauskehotus
     
  14. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Talviauto corolla -97 katsastettu huomautuksitta.
    -Viime vuonna huomautus: toinen rekisterikilven valo ei pala... :-?
     
  15. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Otsikko on:eek:nnistunut katsastus...KERRANKIN

    Ei itsellä nyt muutamaa pikku juttua lukuun ottamatta ole ollut onkelmia katsastuksissa,mitä nyt normi settiä,välillä tulee leima ja välillä ei,siis eka kerralla :lol:

    Eilen oli kuitenkin kesä käyttis leimausyritys(-77 koppanen f-bird),katsuri teki normi syynäykset ja koputtelut,juteltiin niitänäitä,eikä varsinaisia vikoja löytynyt,leimaa "lyödessä"kysyi asiallisella äänellä "onko auto myytävänä" :D

    Tosiaankaan kosla ei ole mikään siistikuntoinen vaan "odottaa"uusinta läpikäyntiä,joka tehdään ennen kun tytär tulee ajokortti ikään 8)

    Sanomattakin selvää että ihan mukava fiilis jäi tälläkin kertaa"katastuksesta".
     
  16. tabs

    tabs Gearhead

    pom pom pom...Buikin taas katsastin...pom pom

    Ja parin viikon puurtaminen tuotti tulosta. Asiallinen mutta todella perusteellinen katsastus K1:llä. Vikaa ei löytynyt mistään, vaikka oikein ajan kanssa sitä etsivätkin. Etupäätäkin tutkailtiin reilu tovi, mutta eipä ollu välyksiä...
    Meni sitten aamu kuuteen tallilla ja silmät ristissä kahdeksalta konttorille.
     
  17. mjsn

    mjsn 1st gear

    ite käytin f250 leimalla ja olihan jarruissa sanomista ja käsijarrun säätö antautu . mut ensimmäistä kertaa katsastus mies ei tomitsevalla päällä .no käytin usinnassas ja jarrut heitti vähän niin sain kehiä siinä rullilla kohilleen.
    ja leima tuli. mut siitä jäi ihan hyvä tuntu kun katsuri ei jenkki autoiliaa tuominnu.siitä ei voi antaakun Plussaa.
     
  18. xp

    xp Gearhead

    Tämmöisestä kun Trafi kuulee, niin asema saa tehdä selvityksen tapahtuneesta, ja saa vähintään huomautuksen.
     
  19. mjsn

    mjsn 1st gear

    ai hyvästäpalvelusta ja antaahan ne säätää kaasareitakin ja valoja ja varmaan muutkin saaneet kehiä jarruja.eikos niitä katsastus asemia tuu ihan korjaamoihinkin saakone sitten sanomista jos laittaa jarrut kohilleen?
     
  20. xp

    xp Gearhead

    Joo, siitä juuri. Valon suuntauksen saavat nippa nappa sallia, mutta jarrujen säätämisen salliminen on tuottanut seurauksia asemalle. Jo tämmöisen foorumijutun kautta lähtee liikkeelle, kun joku jaksaa penkoa auton / aseman selville.
     

Kerro tästä muillekin!