Onnistunut katsastus...kerrankin...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja atobee, 8.10.2010.

 1. Jarde1

  Jarde1 Gearhead

  Monaco meni jälleen kerran hyväksytysti läpi :)
   
  fxsts, juko7, Poke ja 1 muu tykkäävät tästä.
 2. Vani76

  Vani76 Gearhead

  Vaikuttaa löystyneen katsastuksen hylkäysperusteet, ainakin tuntuu siltä.
  Katsastin Oldsin ja löytyi rungosta pienialainen yksittäinen ruostevaurio, pakoputkenkannake irti ja koiranluu poikki apparin puolelta. Hyväksytty katsastus, korjattava 15.10. mennessä.
  En valita vaan hämmästyin kun kotona lappua katsellessa huomasin HYVÄKSYTTY tekstin lapussa, oletin katsastuksesta lähtiessä että pitää tulla jälkitarkastukseen. Jotenkin tuntuu ettei aikaisemmin olisi tullut pelkkää korjauskehotusta noista vioista.
  Pikku vikoja, helppo korjata.....
   
  Poke tykkää tästä.
 3. f34

  f34 Double Gearhead

  Tämä on varmaan kommentoitu aikaisemminkin, mutta eikös katsastus ole kuitenkin onnistunut, vaikka ei menisi läpi? Jos hylkyperusteet oli aiheelliset.
   
  cdv70, DX, Muurahainen ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 4. Gummisti

  Gummisti Gearhead

  V8 Audi meni läpi mut löyty vikakin, toinen kilven valo oli pimee :)
   
 5. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Ei tainnu katsoukko päästä tuntipalkalle perjantaina kun kävin käyttökikottimeni leimaamassa:rotfl:. Avaimet se otti ~13:10 ja sain hyväksytty leimalla varustetun lapun 13.55 ja koko ajan se "teki" jotain.
   
  juko7 tykkää tästä.
 6. 0132

  0132 Gearhead

  Caminon ensimmäinen katsastus kolmeen vuoteen oli kuin Siwa - yllättävän lähellä. Käsijarrua säädettävä että saa riittävän tehon irti sekä jarruletkun ja putken liitokseen laitettava se kiinnitysklipsi paikoilleen.
   
  isalmela tykkää tästä.
 7. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Nyt on pakko ihmetellä insinöörin toimintaa. Viime vuonna asiakas katsasti transporterin. (Ambulanssi) Hyväksytty leima Ei siinä mitään. Nyt oli uuden katsastuksen aika. Päästöjä ottaessa. Otin rekisteri otteen hanskalokerosta. Ja ihmeteltiin asiakkaan kanssa miks lukee omistajana taksi yritys........ ambulanssissa. Sit huomattiin että muuten rekkari oikein mut viimene numero väärin. Ja sillä rekkarilla löytyy se taksi portteri. Sanoin asiakkaalle et soittaa heti konttorille ku leima on vanha jos tuo pitää paikkaansa. No soitti asiakas sinne ja kysyi onko asia näin. Konttori setä sano että on ambulanssi leimaamaton. Eikä sillä saisi ajaa. No sitten kysyttiin miten asia näin voisi olla? Konttori setä tuumasi tuimasti että asiakkaan vika. Ilmoittanut väärän rekisteritunnuksen tiskille katsastaessa................ mietin vaan miten ei tullu hylkyä väärästä rekisteri kilvistä sekä väärästä runkonumerosta?
   
 8. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Meillä meni vähän aikaan sitten Chevy katsastuksesta heittämällä läpi mutta heti katsastuksen jälkeen saa alkaa korjaamaan kun katsastusmies hajottaa kaiken.
   
  juko7 tykkää tästä.
 9. maverick999

  maverick999 Gearhead

  Town car läpi. Eka talvi Suomessa tulossa. Käytin Finikorin laadukkaassa käsittelyssä kun vielä ei ollut ruostetta kopassa ollenkaan. (nyt koko auto haisee suoja-aineelta vähän aikaa)

  Ilmajouset oli joku vaihtanut kierteisiin ja vikakoodi oli tietysti, mutta setä sanoi että Trafin kanta on että moottoria koskevat vikakoodeja ei saa olla (eipä toisaalta kysynyt mitään muutoslappujakaan, eikä niitä ole olemassa edes). Pakokaasussa oli vähän liikaa happea mutta kun setä antoi koneelle happea niin meni läpi (mistähän nuo vuotaa ekana?)

  Millähän todistaa tarvittaessa että jenkkituontiautoon on jouset vaihdettu jenkeissä eikö Suomistoliitossa?
  Nyt olis huoletonta ajoa taas vuosi!
   
  isalmela tykkää tästä.
 10. 0132

  0132 Gearhead

  Camino kävi tänään jälkitarkastuksessa ja läpihän se meni.
   
 11. golden rocket

  golden rocket Gearhead

  täytyy fiilistellä kans mun 37v vuotias ympärivuotinen käyttö auto vani ekalla läpi ilman suun soittoo ja puhtaat paperit niin ja pitkä leima vuos ja melkein kuukausi päälle:odbiggrin::odbiggrin:
   
  chevytb02 ja isalmela tykkäävät tästä.
 12. markoyt

  markoyt 3rd gear

  Eilen käytin Trans Amin leimalla....4 vuoden leima tuli koska museo kampe....päästöjä on saanut aina jännittää,mutta läpi meni.....täytyy nyt kuitenkin Elvistellä ja todeta että katsuri tuumas jotta tämän kuntoisen auton kohdalla katsastus on täysin hyödytön......
   
  chevytb02 ja isalmela tykkäävät tästä.
 13. CevyAntti

  CevyAntti 2nd gear

  2012 katsastanut viimeksi ton kesä kinnerin. Nyt pari viikkoa sitten taas, kun sai pitkaän leimakin. Huomautti sen verran että kahen vuojen päästä uuvestaan. Kivaa on ollu taas kurvailu.
   
  leivonharri tykkää tästä.
 14. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  jos ilmapumppu niin happea onkin päästöissä eikä haittaa
   
 15. BioFreak

  BioFreak 1st gear

  Dodge Ram Van -83 eile huomautuksitta läpi. Mittaus arvot eivät vaan itseä tyydyttänyt. Etu jarruissa heittoa 25% oikean jarrusatulan mäntä liikkuu melko nihkeästi, pitää ens talvena varmaa ottaa työn alle. Seisonta jarruissa oli heittoa 58%, oikean puoleinen vaijeri aika kauhean nököisessä kunnossa, vaatineen uuden vaijerin. Päästöt oli CO 2.12 HC 777 ja O2 2.30, imu vuotoa vähä epäilin ja sellasen sit tos aamulla tutkaillessa löysin. Oli jarrutehostajan nipasta lähtevän pikkuletkun tulppa lähtenyt litomaan. Nyt se on uudestaan tulpattu, et näkee sit ens vuonna oliko vika siinä.
   
  isalmela tykkää tästä.
 16. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Passat pomppas leimalla, prkleen katsuri tiesi Syncro Paskattien vakiovian ja löytyhän se vakiovika sieltä... Taka-apurunko läpimätä... :D Vielä kehu kun oli 2 samanlaista Paskattia hylänny parin viikon sisään :eek::D:)
   
 17. matti R

  matti R 2nd gear

  Eldorado leimattu 2 vuodeksi. Toinen alapallonivel oli jo mennyt 49 vuodessa vaihtokuntoon.
   
  juko7 tykkää tästä.
 18. Jori85

  Jori85 2nd gear

  Leima tuli mutta myös korjauskehoitus liian "himmeästi" palavista takavaloista.
  Otin oikein sen polttimon umpion sisältä pois ja katselin ja mietin tarkkaan että kuinka vitussa toi vois ton kirkkaammin palaa....
  Umpiot vuoden vanhat, ei pitäis olla haaleet...
  Arvatkaa menetänkö yöuneni asian takia?
  Mahdollisesti seuraavan kerran kahden vuoden päästä ;)
   
 19. jenkkijussi

  jenkkijussi Gearhead

  -99 300m läpi ilman huomautuksia.
   
 20. Muurahainen

  Muurahainen Gearhead

  Ne ei nimenomaan ole liian haaleat jos on liian himmeät valot.
   

Kerro tästä muillekin!