OOONO Liikennevaroitin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja north, 27.12.2018.

 1. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  Vaihtelet sitä nopeutta siihen cruiseen koko ajan 60-80-100 välillä?
   
  xarper, Nikuzai, f34 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 2. Kumipää

  Kumipää 3rd gear

 3. jus57

  jus57 Gearhead

 4. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Päivitin juuri ActiveGPS:n sen uudempaan versioon Bobrik+ lisävarusteineen.

  https://www.adteknik.se/produkt/kameravarnare/

  Yli 6000km testattu ja toimii juuri kuten pitääkin...vaikka ActiveGPS oli jo loistava, niin tämä on vielä sitäkin parempi...asetuksia riittää, toiminnot ja varoitukset saa muokattua haluamikseen, toimii suoraan 12/24V :odcool:

  Ainoa pikku miinus tulee siitä että hallintaohjelmisto on vain ruotsiksi, mutta ratkaisin asian tekemällä käännökset omaan käytöön, toimii :odwink:
   
 5. Antti - I

  Antti - I Gearhead

  Toimiiko tämä ilman puhelinta? Vai vaatiiko puhelimen kaveriksi niinkuin ooono? En oikein saanut selvää tuolta nettisivulta.
  Jos toimii niin vaikuttaa hyvältä...
   
 6. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Ei tarvi mitään puhelimia/liittymiä tai ohjelmia toimiakseen, laitteessa on itsessään GPS-vastaanotin ja kaikki elektroniikka, täysin itsenäinen laite.

  Päivitys ja halutut asetukset tehdään tietokoneen kautta hallintasoftan avulla...laite on itsessään avain.
  Ohjelma on tosiaan ruotsiksi, mutta ei mikään ongelma, itelle tein käännökset.

  Versioita on useampia, joko pelkkä nopeusnäyttö tai sitten nopeusnäyttö/kameravaroitus tai nopeusnäyttö/kameravaroitus/ajopäiväkirja...näistä on lisäksi valittavissa kaikista kaksi versiota...toisessa on vain sisäinen GPS-antenni ja toisessa on sisäisen antennin lisäksi liitäntä ulkoiselle GPS-antennille.
  Ulkoista antennia tarvitaan lähinnä autoisssa, joissa tuulilasissa on metallikalvo tai laite halutaan asentaa siten ettei sillä ole suoraa näkymää taivaalle.

  Omassa käytössä on ollut näitä jo yli kymmenen vuotta, tykkään.
   
 7. f34

  f34 Double Gearhead

  Miten kameroiden päivitys hoituu Suomessa?
  Onko esim uudet kamerat Kouvolasta Hesan suuntaan tuossa laitteessa?
  Tomtomin kännykkä äpissä ainakin on.
   
 8. Kakehan

  Kakehan 1st gear

 9. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  En tiedä vielä 6-tien tilannetta, mutta kyllä sitä tietokantaa täydennetään koko ajan...pitkältihän se on kiinni käyttäjistä ja alan harrastajista itsestään, nopeimmillaan se on jo hoidettu kun kohdetta vasta asennetaan.
  Kuka nyt ajaakin Kouvolasta Koskenkylään ja takaisin vaikka työmatkaa, niin voi hoitaa päivityksen siinä ohessa yhdellä ajokerralla kuntoon :odwink:

  Bobrik on paljon on muutakin kuin "pönttötutka", se on vain yksi sen ominaisuuksista, ei sitä oikeastaan pitäisi edes verrata noihin "äppeihin".
  Käytännössä tuota tulee käytettyä eniten nopeusmittarina, näyttää 100m:n tarkkuudella...en edes muista minä vuonna olen viimeksi katsonut oman auton nopeusmittaria nopeuden takia, jossain tunnelissa ehkä ? :odeek:

  Eipä tuo minusta ole ollenkaan kallis ominaisuuksiin nähden ja jos tilaa Ruotsista, niin saa lisäantennimallin ja kasan lisävarusteita postikuluineen alle sen mitä maksaa kotimaassa :odwink:
   
  f34 tykkää tästä.
 10. Antti - I

  Antti - I Gearhead

  Kiitos kommenteista!
  Pitää laittaa tilaukseen. Mustissa heittää nopeusmittari just 80-100 vauhdissa, niin tulee sekin samalla kuntoon.
  Pitää ottaa samalla pari kappaletta sähköpiuhoja niin saa suoraan auton sähköihin kiinni.
   
 11. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Joo, kiinteä suorakytkentäjohto omaan autoon, tupakansytkäriin tulevaa orkkis johtoa voi käyttää sitten vaikka duuniautossa.

  https://www.adteknik.se/produkt/bobrik-kabel-fast-installation/

  Se johto jossa on samassa USB 1A on myös hyvä, siihen saa vaikka kännykän tai tabletin lataukseen.

  https://www.adteknik.se/produkt/ciggkabel-till-bobrik-med-extra-usb-uttag/

  Kannattaa myös huomata että se Bobrik:n Micro-USB liitin on erilailla kytketty, tavallinen USB laturi antaa vain 5V, mutta laite ei toimi sillä kaikilla ominaisuuksillaan, siksi se käyttää 12/24V jännitettä...kyllä sitä toki voi käyttää 5V jännitteelläkin, mutta mm. auton latausjännitteen näyttö ei ole silloin käytettävissä.
  Tietokoneeseen kytkettynä luonnollisesti käyttää 5V jännitettä...

  Se kannattaa myös sitten muistaa ettei vahingossakaan tökkää mitään muuta laitetta Bobrik:n johtoon....sieltä voi tulla 29V kuorma-autossa ja se siitä puhelimesta tai navigaattorista, Hups...väärä johto :odoops:
   

Kerro tästä muillekin!