Oottekos kattonu Fast´n´Loudia??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Naumasto, 7.8.2014.

  1. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    Viime viikon keskiviikkona loppui kutosen ja vitosen näkyminen meillä (antenniverkko), hävisi kesken fast'n loudin. Seuraavana päivänä palasi kutonen näkyviin ja vitonen vasta sitä seuraavana päivänä. Erikoisia ja ainakin meillä nykyään yleisiä nää näkyvyysongelmat. Ennen digiaikaa en muista, että olisi lähellekään näin paljon vikoja ollut.
     
  2. challenger-70

    challenger-70 Gearhead

    Tämä kanava pätkii lähes aina.ei ongelmia muilla kanavilla.
     
  3. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Heh, "maailman parhaita sarjoja ja elokuvia 18-24". Löysin ja sotki Voicea ja Jimiä. Löyty ja poistettu.
     
  4. t8

    t8 Gearhead

    Jenkeissä alkanut uusi kausi eilen. Aiemmin harmittanut kun sarjassa ei näy pahemmin Mopareita, no ei harmita enää :soosoo:
     
  5. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Kattelin itekkin tuon ekan jakson, ja mietin et kyllä pussihousut kiroaa kun aika orkkiskuntoinen '71 Challengeri tuunataan 2015 Challengerin tekniikalla :D Siinä sai vähän ehjää lattiapeltiä laikata.

    Vaikkei tuo entinenkään tainnut edes mätching numbers tekniikka olla, niin silti ehkä vähän turhan siisti lähtökohta.
     
  6. arskazone

    arskazone Double Gearhead

  7. TiedäHäntä

    TiedäHäntä 3rd gear

    Bangla Bangers- ja Chop Shop London-sarjoista tuttu järkyttäviä ”superautoja” väsännyt ”suunnittelija” Leepu on näköjään uudessa sarjassa. Ekassa jaksossa pilataan Camaro:

    https://www.youtube.com/watch?v=G23ORUS90ho
     
  8. SBM

    SBM 2nd gear

    Ai juma, naurattaa niin saatanasti nuo lainausmerkit "superautoja" ja "suunnittelija". Nuo ei mahdu samaan lauseseen Leepun kanssa. Olipahan taas luomus tuo auto. Hirveen näkönen kulkinehan sieltä taas valmistu. Mutta viihdyttäväähän tuo on, sitä tuskin kukaan voi kiistää?? Kommenteissakin luki -Leepu is awesome.
     
  9. -rautis-

    -rautis- Gearhead

    Tuollasel comerolla ku päräyttäs heurekalle vanda cruisingiin,kukaan ei ois tuntevinaan.
     
  10. 300

    300 2nd gear

    Misfit Garagen 2 kautta tuli katsottua. Se ihmetyttää, auto käytetään maalattavana ja sit ruvetaan tekemään pelti yms töitä. Eikä autoja pahemmin suojata....
     
  11. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Surullista kyllä,toi hirvitys oli vähiten ruma kun katoin kaikkien 8 jakson loput :D
     
  12. TiedäHäntä

    TiedäHäntä 3rd gear

    Kakkosjakson -72 Rancheron oisivat voineet jättää rauhaan. Varsinkaan kun aikansa komeimmasta keulasta ei muutosten jälkeen ollut jäljellä sitten niin häivääkään. Ois tuhonneet seiskakolmosen!
     
  13. raaseriruiseri

    raaseriruiseri 2nd gear

    ikävä, että nää typerät Suurella (teko/yli)traamalla kyllästetyt "tuunausohjelmat" ohjaa munattoman lippispäälököhoususukupolven mieltymyksiä ja "makua"! Jättäisivät edes klassikot rauhaan! Ne naurettavat - ensimmäisinä tilattavat/hankittavat - pyörät sadan tuuman halkaisijalla ja niitten päälle kietaistavilla kumihihnoilla kun EI SOPI 1900-lukuiseen(kaan)! Muista modernisoinneista en edes viitti puhua. Joskus vaan se originaali voimamoottori olis kuitenkin ehkä (pikku korjauksenkin jälkeen) viksumpi ratkaisu ku se hirviökokoinen cratemalmi.

    Ja joo, tiedän: Omalle autolleen jokainen tekee mitä tahtoo. Mutta pitääkö se "tahtominen" opiskella jostain saatanan feikkituunausohjelmasta? O tempora, o mores!
     
  14. plagu

    plagu Gearhead

    Tollei ne 50 luvun pussihousut varmaan ajatteli kanssa kun ekoja rodeja tehtiin.
     
    jallu81 tykkää tästä.
  15. Naula

    Naula 3rd gear

    Keitä nämä ovat ja miten he "ohjautuvat" näiden ohjelmien myötä, olisiko antaa konkreettista esimerkkiä?
     
  16. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Kaimma nämä lippispäälököt ohjautuu enemmän noitten fast&furious- elokuvien mukaan kun jonkun jenkkiautonrakennusohjelman. Kovin harva nuoremman sukupolven edustaja edes rakentaa mitään jenkkiautoja, vaan enemmänkin noita saksalaisia ja japseja.

    Mua ei ainakaan kiinnosta mitkään rakenteluohjelmat, jos tahdon rakennella autoa, meen talliin. Ja kun muutenkin saa välillä yliannostuksen tosta "harrastuksesta", ei ainakaan telkkarista jaksa kattoa mitään autoihin liittyvää. Varsinkaan tolla "nyt me tilattiin nää osat, tää firma teki moottorin, tää toinen firma teki sisustan, ja nyt me vaan kasataan nämä kaikki silmittömässä kiireessä" . Pimp my rideä joskus katoin koska se oli vaan niin tyhmä ja överi, mutta sen jälkeen on kaikki auto-ohjelmat matkittu saman kaavan mukaan eikä niitä toistensa kopioita jaksa kattoa.

    Mikä sekin ihan urpo ohjelma oli kun sattu tulemaan kun selailin kanavia missä ne aikuiset äijät on tuunanneet jonkun kuorma-auton ja sitten ne juoksee sen ympärillä muna pystyssä ja saa orgasmeja. Olisko joku tuunaa mun rekka tai vastaava?

    Yks kaheli ohjelma oli myös se missä ne rakentaa jotain nopeita autoja ja vetää uskomattomia kiihdytysaikoja 4 180kg ukkoa kyydissä
     
  17. Hai

    Hai Double Gearhead

    Freiburgerin ja Fineganin jutut Hotrod garagessa ja Roadkillissä on terveen toisenlaisia, kuin toi käsikirjotettu sonta.
    Kyllä niillä kiire on, mutta joskus niillä vaan venyy yli. :)
     
  18. kippis

    kippis Gearhead

  19. valpas

    valpas Gearhead

    Leepun jutuista ei oikeen jääny muuta, kuin se, että Englannista ei heti löytynyt niin pehmeää peltiä, kuin oli tarvis niihin Leepun virityksiin.
     
  20. voittol

    voittol 2nd gear

    Leepu nimisellä äijällä on kyllä asennetta !
     

Kerro tästä muillekin!