Oottekos kattonu Fast´n´Loudia??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Naumasto, 7.8.2014.

 1. Riuska-Petteri

  Riuska-Petteri 3rd gear

  Täysin samaa mieltä! :eek: :D
   
 2. minorv8

  minorv8 Gearhead

  youtubesta kattelin ajankuluksi Wrecks to riches tms potaskaa jossa Barry mikä lie tuunaa raatoja huutokauppakuntoon. Raatoon ekaksi ulkokuori bondolla kuntoon ja 4-8000 uSD maali niskaan. Sen jälkeen putsataan painepesulla konehuone puhtaaksi ja aletaan paikkaamaan ruostunutta pohjaa ehjäksi. Ilmeisesti harrastelija ei osaa tehdä asioita oikeassa järjestyksessä, pitää ottaa noilta pro-miehiltä oppia ? Tämä koneen ensikäynnistys on jo ihan normikamaa, pyöritellään jakajaa miten sattuu jos vaikka sattuis starttaamaan. Välillä tuntuu että käsikirjoituksessa on draamapaskaa että katsojat viihtyy.

  Carini on ihan OK sarja, samoihn WD. Mutta HotRodin Roadkill-sarjat ovat ihan huippu !
   
 3. nixon

  nixon 3rd gear

  Kyllä tätä kattelee, mutta turhan käsikirjoitetun oloista menoa.
  Sitte ku joka vessaan laitetaan ilmajouset, kiva maali ja paskapäävanteet.

  CCC ja WD parempia, Mike tosin ärsyttää aika usein.
   
 4. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Road kill? Näkyy jollain porvareiden maksukanavalla? Tää mikä näkyy köyhille taviskanavalla on täyttä paskaa. Heh, tää viimeisin oli hyvä. Heh, tuli gasserissa vähän takkiin foordin kolme-nolla-kakkosella, heh, stripilläkin kävi nolosti, heh..
   
 5. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

 6. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Kai se on joku maksullinen kortti hankittava. Olen toipilas ja 20 tuntia sängyssä. Ennen näky discovery missä tuli mielenkiintoisia ohjelmia, ei näy enää sekään saatana. Ehdotuksia tänne pliis niin hankin kortin.
   
 7. TiedäHäntä

  TiedäHäntä 3rd gear

  Jos englantilainen kohkaamaton tyyli puree jenkkisarjojen vouhotusta paremmin, kannattaa vilkaista 6+1-osainen sarja For the Love of Cars.

  Tuossa eka jakso, Ford Escort Mk1:

  https://www.youtube.com/watch?v=s4LoehR8eCw

  On huolella tehtyä, ja vanhoja arkistopätkiä on käytetty paljon. Juontaja Philip Glenister ei paljon veistele, vaan on tyylinsä mukaisesti vähän kyllästyneen oloinen.
   
 8. Tweety-81

  Tweety-81 3rd gear

  ^^Sorry ot... Luigilta se satelliitti-lautanen+boxi-paketti vois helpottaa? Vai ostiko joku sen jo pois kuljeksimasta?
   
 9. minorv8

  minorv8 Gearhead

  Ihan youtubesta tuo Roadkill löytyy, taitaa olla 30 jaksoa kieli poskessa tehtyä kamaa. Rebelille löytyy jopa remmiahdettu pikkulohkojakuaari yhessä jaksossa.
   
 10. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Tuosta Rebelille draguar-jaksoja:
  https://www.youtube.com/watch?v=-gfQ4jzUEwU
  https://www.youtube.com/watch?v=jzCMoDDSF6o

  Jenkit kyllä on pilannu koko television tolla "reality"-paskalla...tai se vois olla ihan jees,jos sitä ei ois niiiiin selvästi käsikirjoitettu.Uskookohan tavan amerikkalainen katsoja et noi on ihan todellisia juttuja??Luultavasti :odroll:

  Mutta silti,mielellään katon vaikka vähän käsikirjoitettua ohjelmaa mielenkiintoisista autoista kun pelastaperseenisupermarjoo...ei vittu oikeesti kuka näitä keksii :mad:Taso on menny niin alas että mikä tahansa lonkalta ammuttu krapula-aivopieru menee läpi...naurattas jos ei vituttas niin paljoo.

  Roadkillin tyypit saa kyllä täydet pongot,best day at work ever! :D
   
 11. muthafukka

  muthafukka 1st gear

  Joo jos Dick Rawlings luet tämän niin erota joku joka jaksossa niin tulee sitä draamaa ja enemmän katsojia, annan idean vapaasti käytettäväksesi.
   
 12. peltsi

  peltsi Gearhead

  Mä olen niin vähä-älynen etten kaipaa mitään tosimaailman juttuja vaan just jotain F'nL ja street outlaw tyyppistä hömppää.
  Tosin taitaa aika moni älykkö seurata salattujaelämiä ja ollaan niin vitun fiksua että...
   
 13. 1320

  1320 Gearhead

  Mun mielestä tämä Fast & Loud on yksi parhaista Jenkkien tekemistä autonrakentelusarjoista, joita nykyisin tulee näiltä normaaleilta kanavilta. Ei tuokaan nyt ihan realistinen tai paras mahdollinen sarja ole, mutta kyllä sitä nyt katselee, jos sattumalta avaa telkkarin oikeaan aikaan.

  Noista muista sarjoista, American Hot Rod oli aika surkea. Siinä oli huutamista ja riitelyä niin, että joskus pääsi jo unohtumaan mitä oltiin rakentamassa. :lol: Ja sitten mulla ainakin tökki se, että siinä sarjassa kaikista autoista tehtiin liian moderneja...

  Overhaulingia ei ole tullut katseltua kuin tosi harvoin. Sitä teki pahaa katsoa, kun vanhoihin klassikkoihin tungettiin uusia muovimoottoreita tai karmean kokoisia vanteita kuminauharenkailla sun muita moderneja viritelmiä.

  Wheeler Dealers on ihan hyvä, vaikka eivät Jenkkejä rakennakaan. Siinä keskitytään olennaiseen, eli auton rakentamiseen 8) .

  Mun suosikki oli Monster Garage. Siinä oli huumoria ja melkoisia härveleitä. Sekä Jessen koeajot oli aina parhaita, kun esimerkiksi Ambulanssilla käytiin keulimassa normaalin liikenteen seassa. :rotfl:

  Toinen suosikki on tosiaan tuo Roadkill. 8)
   
 14. ktech

  ktech 3rd gear

  ihan viihdyttävä ohjelma kun ottaa viihteenä eikä minään vakavasti otettavana autonrakennus-realityna (niin kai se on tarkoitettukin).

  autot vaihtuu nopeasti ja touhu on aika maanläheistä johon ainakin itse osaan samaistua. partasuu-aaronin ammattitaito joskus hieman ihmetyttää esim. sen mustan galaxien kohdalla, kaveri vaan irrotteli tulppia ja totes että motti on paska, ilman että ees yritti sitä käyntiin :D

  lincolnin jarruputkien kauhistelu ihmetytti sekin, mutta tietysti kuuluu asiaan käsikirjoitetussa ohjelmassa että saadaan vähän draamaa.

  ihan hyvä ohjelma silti.
   
 15. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  ^ Oli WD:ssa jenkki. 64 Vette. Vähä rupisessa kunnos. Maalausta ei paljoa näytetty, mutta näytti että se tehtiin kunnolla vaikka ei montaa tonnia maksanut. Luulisi sen maalaamon portilla olevan Vettejä jonoksi asti. Ei jenkki mutta Aston Martin. Ostivat halvalla rapakuntoisen mikä ei mielestäni ollut edes vanha. Laatikko luisti, pakosarjat halki, jotain pientä jarruremppaa ja puslia. Loota meni öljynvaihdolla, käytetyt pakosarjat löyty netistä, paljonkohan uudet maksaisi? Pakollinen face lift eli tekivät verkosta uuden maskin. Toi on yleistä Jaggeissakin. Helpolla tuli Aston kuntoon ja tilin tekivät sillä niin kuin Vettelläkin. Kiva katsoa, mutta hieman uskottavuus kärsi. Top Gearissa tuli eilen parhaita paloja. Jeremy Clarkson rules! Lemppari jakso tietysti se missä ne hakee romikselta XJ-S Jaggen. Laittoivat siihen ilokaasut mitkä makso enenmän kuin auto romikselta. Sitten lähdettiin stripille. Uusi Ferrari, Lamborghini ym yhteislähdössä Jaggea vastaan. En tiedä matkaa mutta näytti pitemmältä kuin varttimaili. Jagge voitti vaikka turbo Porsche pisti hyvin hanttiin eikä paljoa jäänyt. Alle 1000£ auto pieksi yli 1000 tonnin autoja.
  Top Gear USA on täyttä paskaa. Juutuubissa olen klippejä nähnyt. Tällä kännykällä en näe ja parempi huollossa. Draguar oli huono. Series 1 XJ Jaggeen pikkulohko jolloin siitä tuli Lumppu eli non Jaguar engine The Lump, niin kuin mullakin. Vauhtiputkan parkkiksella laittoivat siihen blowerin. Eikä se menny mihinkään. Suomalaisista Start kun tulee ruutuun kanava vaihtuu heti kun se tumma tukkainen jenkkivihaaja ilmestyy kuvaan. Teknari eli nykyisin Teknavi menee joten kuten. Ykkönen on Ajoneuvos. Alkaako vitsit olee vähissä ja tehdään väkisin jatkoa? Ihan ok, mutta ekan kauden jaksot oli mielestäni parempia.
   
 16. NUS-50

  NUS-50 3rd gear

  Oli muuten ihan helvetin hieno Lincoln.
   
 17. lärpäke

  lärpäke 3rd gear

  mutta pyöränkaaret leivottiin pelkästä kitistä :poff:
  ja lopuksi tais vetää vielä ruiskukitin kylkiin
   
 18. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Ei ehdi telkkua katsella kun on "oma Fast´n`´Loud" menossa lähes päivittäin tallilla.
   
 19. Hai

  Hai Double Gearhead

  Siis AITOA realityä.
  Sitähän voisit kutsua itseäsi reality staraksi.
  Pääsis seiskaankin!?
   
 20. Topias74

  Topias74 Gearhead

  Mä tykkään kans kattella vähän semmosta huumorilla tehtyä ohjelmaa, ei tarvii olla niin totista touhua!
   

Kerro tästä muillekin!