Oottekos kattonu Fast´n´Loudia??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Naumasto, 7.8.2014.

 1. mercakungen

  mercakungen Gearhead

  [/quote]

  Ne "alkuperäiset" penkit eivät kyllä olleet mitenkään tuon auton alkuperäiset, vaan 1968-1972 Kadett B Rallyen jakkarat:
  [/quote]

  Eivät muuten olleet Opelin jakkarat vaan kuplavolkkarin... Tosi alkuperäinen yksilö...
   
 2. TiM

  TiM 1st gear

  Kyllä ne Opelin jakkarat oli 99% varmuudella, avausvipu juurikin tuollainen tuossa kuvassa oleva selkänojan sivussa. Kuplassahan se vipu ei ole selkänojassa, vaan alhaalla.
   
 3. sämpy

  sämpy Double Gearhead

  Niin ja tuolla kaikkien näiden maaluiden ja muutosten jälkeenhän se on aina "all original".
  Ilmeisesti alkuperäisellä maalipinnalla ei sitten ole, jos se on himmentynyt. Kummaa sakkia.

  Richardin reaktio 100kD nippuun oli yllättävän aidon oloinen jenkkisarjaan. :D
   
 4. Kimi-oz

  Kimi-oz Gearhead

  Laitetaan TiM:inkin arviota paremmaksi, kyllä ne olivat 101% varmuudella Opelin jakkarat. Ja nimenomaan Rallyen, koska niissä on erilainen verhoilumateriaali kuin tavallisissa B Kadetteissa, ainakin euro-malleissa. Katsoin jakson nauhoitettuna, eli hidastuksella tuli parikin kertaa katsottua/kirottua näinkö oikein. :D
   
 5. mercakungen

  mercakungen Gearhead

  Jakkarat olivat kuplasta 100% varmuudella. Kuplassa se vipu on juuri tuossa sivussa lukuunottamatta niitä jakkaroita, joissa selkänojan lukitusta ei ole ollenkaan. Ko. jakkaroita on kuplissa -65 eteenpäin. Usko pois on tullut käsiteltyä tuollaisia jakkaroita ihan omin käsin...

  Kuplan penkit ovat hieman ylisempiä USA:ssa kuin Rallikadetin penkit... Eikä ohjelmassa olleiden penkkien muoto vastannut lähelläkään noita kuvassa olevia Opelin penkkejä.

  Edit: Silmä käteen ja katso:
  http://www.google.fi/url?sa=i&rct=j&q=& ... 2755305256
   
 6. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Kas kummaa. Eilisessä jaksossa tuli 32 Fordissa huutokaupassa takkiin. Taas..
   
 7. TiM

  TiM 1st gear

  Katsoin vaan sen jakson ja jokusen kymmenen vuotta tullut noita Rallikadettin jakkaroita katseltua... Voihan ne olla kuplan jakkarat, hemmetin moisen työn joku tehnyt niiden uudelleenverhoilun kanssa, ottanut mallin suoraan Rallikadettin verhoiluista: istuinosassa keskustan ruutukuvioisen keinonahan sivuissa kaistaleet sileää keinonahkaa -> kuplan istuinosa päältä samaa verhoilua, selkänojan keskiosan ruutukuvioinen keinonahka menee selkänojassa yli jatkuen takapuolelle kymmenisen senttiä -> kuplan verhoilun katkoskohta/terenauha on selkänojan ylhäällä sekä sitten vaihtanut avausvivun Opelista... helpommalla olisi päässyt laittamalla Rallikadettin jakkarat, kyllä niitäkin jenkeistä löytyy, Buick-merkkisinä. :rotfl:
   
 8. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead


  ja ihmeelisesti saivat mukamas ilmaseksi jonkun vihreen dodge shelby pikkiksen, uskoo ken tahtoo !
   
 9. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Kyllä ne penkit oli seat malagasta!
   
 10. rb

  rb Double Gearhead

  Sitä hoppaa ei olisi saanut mennä räpeltämään!!!

  Oishan ne rungon boxaukset voinut siistiä jos ne kerran niin kauheesti häiritsi, mutta tarvikerungon vaihtaminen ja koko tyylin muuttaminen 60 - 70 luvulla valmistettuun rodiin, oli mun mielestä pyhäin häväistys.
   
 11. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  lokarit olis pitäny asentaa. Ajatelkaa vaikka kuinka kauheelta näyttää 1994 camaro ilman loksuja :rotfl:
   
 12. sectoid

  sectoid Gearhead

  Olen katsonut. Viihdyttävä sarja. Ei tätä(kään) kannata ottaa niin vakavasti. Suuria tappioita olen tosin välillä ihmetellyt, sekä myös huutokauppaa ilman hintavarausta.

  OT: Katson myös Wheeler Dealers sarjaa. Siinä on ollut amerikanautoja muutaman kerran.
   
 13. Make.S

  Make.S Gearhead

  Kyllä se rodi suorastaan huus nelivetoa, 20" vanteita ja 6.1:stä hemiä...
  hienohan siitä tuli.
   
 14. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  TOLEDOSTA! (emme ole katsoneet Team Ahmaa). Sorry repelin päivän pakollinen ot
   
 15. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  MALAGA!! (eikö kummelin kultakuumeessakin tapeltu tästä?)
   
 16. rb

  rb Double Gearhead

  Makuasioita sano, mutta jos mä lakkaan joskus köyhtymästä niin haluan rodin just sellaisessa kuosissa, kun se kyseinen peli ostohetkellä oli.

  Tai sitten gasser Willys....
   
 17. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Aika vaisu jakso tänään. Tuleekohan tuo liian usein? Taas opin silti uutta. Drifterissä on käsijarru sen takia millä sen saa sladiin. Ne sladitkin oli, hoh hoijaa..
   
 18. Make.S

  Make.S Gearhead

  Centerlinet ja slicksit alla ja hillborni konepellissä...
   
 19. mercakungen

  mercakungen Gearhead

  [quote="TiM]

  Katsoin vaan sen jakson ja jokusen kymmenen vuotta tullut noita Rallikadettin jakkaroita katseltua... Voihan ne olla kuplan jakkarat, hemmetin moisen työn joku tehnyt niiden uudelleenverhoilun kanssa, ottanut mallin suoraan Rallikadettin verhoiluista: istuinosassa keskustan ruutukuvioisen keinonahan sivuissa kaistaleet sileää keinonahkaa -> kuplan istuinosa päältä samaa verhoilua, selkänojan keskiosan ruutukuvioinen keinonahka menee selkänojassa yli jatkuen takapuolelle kymmenisen senttiä -> kuplan verhoilun katkoskohta/terenauha on selkänojan ylhäällä sekä sitten vaihtanut avausvivun Opelista... helpommalla olisi päässyt laittamalla Rallikadettin jakkarat, kyllä niitäkin jenkeistä löytyy, Buick-merkkisinä. :rotfl:[/quote]

  Mikä ihmeen uudelleen verhoilu? Mulla on ollut kupla juuri tuollaisella mustalla keinonahkaverhoilulla. Kuplia on valmistettu yli 20 miljoonaa. Veikkaan, että tuollaisa musta sisustoja on ainakin miljoona...
  Jos et näe mitään muotoeroa Woodillissa olleiden penkkien sekä Opelin penkkien välillä niin en voi auttaa enempää.
   
 20. max

  max Double Gearhead

  Äveriäs öhtö osti eilisessä jaksossa poijilta "427/435 hp" isolohko 67-Corvetten.Konehuoneessa piti kuitenkin majaansa pikkulohko!Olisko ollut "305/135 hp".
  Ihan viihdyttävä sarja,mutta ihan fuulaahan toi on.
   

Kerro tästä muillekin!