Opelin ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Vämpylä, 10.9.2002.

  1. Vämpylä

    Vämpylä 1st gear

    Joo Ople Manta sr -71 mallissa on se on ongelma että lämmöt nousee ihan sairaasti, rauhallisessakin kaupunki ajossa ollaan hetkessä punarajalla. Autoon on vaihdettu jonkin uudemman mallin kone, (2.0 ruisku) ja se toimii muuten moitteettomasti. Oliskohan mahdollista että ton vanhan mallin jäähdytys tekniikka ei riitä tolle koneelle?

    Ja jos joku tietää niin kertokoot että mistä lähtien mantoissa on alkanut olla ruiskukoneita? Tai jos niitä on jotenkin erimallisia, niin mistä tunnistan mikä tuo kone on? Olisi vaan kiva tietää, jos vaikka osia joskus pitää tilata niin tietäs vähän tarkemmin.

    Kiitokset etukäteen...! :smile:
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    A Mantaan ruiskukone lanseerattiin vuonna 1974 ja se jatkui vuoteen 1976, jolloin A Mantasta tuli Manta B. Koneena toimi 1,9 litranen, josta oli repästy 105hv.

    Ooppelin koneiden merkinnät löytyy lohkon oikealta puolelta(siis jos katsot konetta edestäpäin) siitä kansitason tuntumasta about keskeltä konetta. Siellä luultavasti lukee 20E ja pitkä numero/kirjain koodi. Tätä konetta on käytetty vähän joka ooppelissa noin vuodesta -80, Esim. Rekord E.
     
  3. Vämpylä

    Vämpylä 1st gear

    Kiitoksia kiitoskia! Pitää tarkistaa toi homma huomenna.

    Niin ja oliskos kenelläkään mitään sanomista tohon kuumenemis ongelmaan...?
     
  4. Vämpylä

    Vämpylä 1st gear

    Joo sehän se oli! kone siis.
    Paljonkos mokomassa on hepoja?

    Ja kuumenemis ongelma saatiin kutakuinkin kuntoon, kun vaihtoi flektin + sen hilut.
     

Kerro tästä muillekin!