Orlandossa osien ostaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja markoyt, 14.10.2019.

  1. SBB

    SBB 1st gear

    Okei, aika erikoinen vaatimus jos on esim. yleismaallinen Visa kyseessä. Myymälästä sai roinaa matkaan ihan härmäläisellä luottokortilla.
     
  2. Hai

    Hai Double Gearhead

    Noista Advanced Autoparts, Pep Boys, O Rileys, Auto zone… pitää todeta, että koreita myymälöitä, mutta se esillä oleva tavara on ihan Biltema tasoa. Hintataso on korkeampi, kuin Rockautossa. Valikoimissa RA pesee noi kivijalkaliikkeet 6-0, luonnollista.

    Itse olen ennen reissua aina keräillyt tavaraa RA:n ostoskoriin hyvissä ajoin. 24-48 tuntia ennen omaa lähtöä painanut tilauksen menemään. Sitten niitä paketteja on tippunut ensimmäisien reissupäivien aikana majapaikalle.
     
    Powerstroke tykkää tästä.
  3. Swinger

    Swinger Gearhead

    Komppaan Haita tuossa viestissä. Lisäkseen yllättävän paska valikoima tarvikkeita myynnissä noissa advancessa ja autozonessa. 1kk takaperin ei kuitenkaan löytynyt meidän todella harvinaiseen käyttöautoon jenkeissä -95 chevy vaniin öljypohjan propun tiivistettä, suodatinta eikä öljyjä ku vasta kolmannesta paikasta. On kuitenkin 5.7 koneella. Myyjää hieman nolotti ku sanoin että meiltä kuitenkin suomestakin löytyy moiset kamat paikallisesta amerikan roju liikkeestä.
     
    Powerstroke tykkää tästä.
  4. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Huvittavinta on kun ainakin O'Reillyssä kysyt tiskillä osaa mitä ei satu oleen hyllyssä, niin menevät rokkiauton sivulle ja kertovat että saavat osan ylihuomiseksi tms :rotfl:. Näin on oikeesti käynyt.

    Kamppeet on tosiaan suurelta osaa samaa kiinalaista paskaa kuin missä vaan.
     
    Muokattu: 17.10.2019
  5. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Aikas heikko oli esitys, vissiin huonoa tuuria, nuo kyllä löytyy meidän paikallisesta tarvikeputkasta ja saa valita eri merkkisistä sudeista yleensä 4-5 eri merkkiä.

    Matkustakaa kanadaan ensi kerralla.
     
  6. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Tipeistä tuli vielä hooveriin että nykyään monet burger kingitkit sun muut pikasyöttölät ehdottelee tippiä siinä korttimasiinan näytöllä, en ole semmosiin yleensä mitään tippejä lisäillyt kun ei tarjoiluakaan ole.
     
  7. SBB

    SBB 1st gear

    Totta, suurin osa on tätä, mutta on niissä hyllyväleissä aina myös Msd:tä, Edelbrockia jne. tarjolla. Varmasti edullisemmin ku Suomesta ja helppoa jos on jatkuvasti liikkeellä eri hotelleissa. Tietääkseni Rockautosta ei kovin hyvin löydä viriosaa, Summitilta sitten paremmin.
     

Kerro tästä muillekin!