Osia jenkeistä bel air -60 4D tolppa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja zero, 11.7.2018.

 1. zero

  zero 3rd gear

  Terve! Tarvisi tilailla tommoseen -60 bel airiin osia, rockauto on itselle tuttu toveri, mutta mitenkä classic industries ja impala bob? Onko noista kellään kokemuksia?
  Päällimmäinen tarve on ikkunoiden weatherstripet, vaaka tiivisteitä kyllä löytyy mutta pystyyn tulevia tiivisteitä ei hanki löytyä.
  Joten jos on tiedossa muita luotettavia firmoja mitkä toimittaa suomeen tai kokemuksia edellä mainituista niin kerro toki :)
   
 2. rb

  rb Double Gearhead

  Impala Bobista en tiedä, mutta Classic Industriesin kautta viime talvena tuli useampikin paketti ja homma toimi hienosti...
   
 3. GM60

  GM60 Gearhead

  Oitraconilta tilasin.
   
 4. roadmaster95

  roadmaster95 2nd gear

  Impala Bobilta taannoin tilasin '59 Impalaan sekalaista sälää ja kaikki toimi hienosti.
   
 5. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Kannattaa katsoa ebaystäkin. Siellä on aika paljon myyjiä kanssa. Classic industries on hankala kun pitää aina pyytää rahdin hintaa erikseen jos haluaa suoraan suomeen ettei ota konttirahtina.
   
 6. Make500

  Make500 Gearhead

  Impala Bobilta tuli -61:een tolppaan kaikenlaista korin tiivisteistä kynnyspelteihin. Hyvin pelas homma ja hyvälaatuista kamaa.
   

Kerro tästä muillekin!