Osia konkurssihuutokaupassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja White Elemant, 23.12.2021.

  1. White Elemant

    White Elemant 1st gear

  2. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    Varaosanroilla saa googletettua
     
  3. tapsah

    tapsah 2nd gear

    häirikkö=hinta ei noussut tarpeeksi korkeelle??
     
  4. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Tai ei vaan tullut lunastamaan ostostansa. Haamuhuutajat ovat huutokauppiaan riesa.
     
    Ässä. tykkää tästä.
  5. tapsah

    tapsah 2nd gear

    voi hyvinkin olla myös noin, kaiken maaliman vale-ostajat ovat kaupankäynnin vitsaus.
     
  6. White Elemant

    White Elemant 1st gear

    Itse en oikein pidä nykyhuutokaupoissa kovin yleisestä "myyjä pidättää oikeuden nönnönnöö". Jumangauta jos tavara on huutokaupassa, niin omasta mielestäni silloin se pitää myydä eniten tarjoavalle.

    En nyt tuosta linkistä muista miten päin oli, mutta voihan tosiaan olla että joku huusi, mutta ei vaan sitten maksanutkaan.
     
  7. Ässä.

    Ässä. 3rd gear

    Eihän sellaisia ilmoituksia tarvia avata, jos niistä paha mieli tulee?
     
  8. ToniC

    ToniC Gearhead

    Konkurssi/ulosmittaus vähän eri, mutta Paljon tapahtuu sitä, että ekalla kierroksella myyjä tutkii päivän hinnan ilman pohjahintaa, sitten hylkää tarjouksen ja pistää pikkusen lisää lähtöhinnaksi ja kohtuu kova kertakorotus ja "eniten tarjoavalle" . Lisäksi pikkukrääsään toimituskulu, joka on täysin epärealistinen ja tuplaa hinnat.

    Siitä oli pieni keskustelu huutokaupat.com sivuston kanssa. Heillä on hylkäyssakko myyjälle. Sitä ovat ilmeisesti kasvattamassa nyt 22 alussa että oikeasti motivoi myyjää hinnoittelemaan lähtöhinnat haluamakseen ja vähentäisi hintatiedusteluja. Itse katson palautteet ja hyväksymisprosentit. Ei miellyttävät toimijat/kauppiaat menee periaatteesta henk.kohtaiselle mustalle listalle.
     

Kerro tästä muillekin!