Osien tuonti matkalaukussa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja markoyt, 11.10.2019.

  1. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Kyllä ton tuolta Amazonistakin saa, mutta sun pitää kirjautua Amazon.uk kautta sinne. 40 puntaa kotiovelle uusi painos,a mulle tarjoaa. Amazon.com kautta shipping ei onnistu.
     
    Vermilion tykkää tästä.
  2. tero79

    tero79 3rd gear

    Aina ollu laukut täynnä tiivistesarjoja,laakereita,mäntiä,perän korjaussarjoja,nostajia,nokka aksila.. Siitä kannattaa jättää asennusrasva maihin.. Siitä tulee sanomista. Joku kuitti laukkuun vaan ni tulli kollaa ja lyö takasin kiinni.. Ei jenkkipoikaa kiinnosta mitä viet kotios.. Ne on rahat saanu! :) ja kolmanteen laukkuun kannattaa tunkee 871.. :) sit askartelet siihen mukaan jonkun komean synttäri kortin ja muuta hörhelöö mukaan... Sait kavereilta lahjaks.. :) synttärilahjana saatuun ei pahemmin puututa taikka sit se on menossa testi/sovite käyttöön.. On ns.lainassa..
     

Kerro tästä muillekin!