Osien varastointi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Blue-berry, 22.1.2016.

  1. Blue-berry

    Blue-berry 2nd gear

    Mites porukka on varastoinut esim. koneen osia? Alkaa tila käymään pieneksi kaiken romun takia ja pitäisi ulkokoppiin siirrellä. Toimiiko iha joku halpis moottoriöljy suojana?

    Kun olishan se mukava kun esim. kampuran saisi ottaa hyllystä ja pistää pesukoneeseen ja laittaa paikoilleen kun alkaa konetta joskus kasaamaan. Ei tarvitsisi ruosteita putsailla.

    Tai ettei pahimmassa tapauksessa pilaisi jotain osaa...
     
  2. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Sekoitin autovahaa ja moottoriöljyä .Pysyy hyvin eikä valu kun on sopiva viskositeetti.Lähtee helposti poiskin.
     
  3. Blue-berry

    Blue-berry 2nd gear

    No eipä olisi tullut mieleen noita kahta sekoittaa.. pitää varmaankin koittaa. Ajattelin josko jokin halpa ja jähmeä koneöljy olisi pysynyt hyvin.
     
  4. Tunnel Ram

    Tunnel Ram 3rd gear

  5. reynolds

    reynolds 3rd gear

    No kampuranhan voi vaikka upottaa öljyyn sopivaan astiaan...samaten muutkin moottorin osat,joihin ei halua ruostetta ilmestyvän :wink:
     
  6. f34

    f34 Double Gearhead

  7. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Jäteöljy ehkä kannattaa unohtaa tässäkohtaa....Itse laittasin uuteen moottoriöljyyn kampuran "uimaan" sopivaan astiaan...ei se siellä ruosteeseen mene...tai jos menee,niin jokaisessa autonmoottorissa on myös kampurat ruosteessa :odroll:
     
  8. Blue-berry

    Blue-berry 2nd gear

    Juu tarviihan sitä nyt omia kokkailuita näihinkin litkuihin. Tuo jäteöljy ei kyllä käynyt mielessä. Sehän nyt ainakin ruostuttaa.

    Myykö vyrtti yksityisille?
    Onhan tuo valmis sprei näppärä. Pitääkin sitä hankkia kokeiluun
     
  9. 3964

    3964 3rd gear

    Kotelo suoja.tuo wurth kama tuoksuu myös kotskulle.
     
  10. Toope

    Toope 2nd gear

    AT2 tai AT3,pysyy kun tauti. Meillä "pakataan" noilla meren yli menevät osat sun muut. Ja yks hyvä myös on perinteinen STP öljyn lisäaine,jääpi melkonen jankki piiiitkäänkin varastointiin. Jäteöljyt kannatta unohtaa. :lol:

    Ja edittiä: Tuo Seppä Leonardon mainitsema öljyvahaseos taitaa olla kauppanimellä "vahamainen kotelosuoja",ja on hyvä myös,tunnetaan nimellä tectyl-ML kotelosuoja.Periaattessa samaa kamaa kaikki nää mun mainostamat,viskositeetissa suurin ero.
     
  11. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Avoimeen öljyastiaan jos pääsee kosteutta niin se laskeutuu sitten sinne pohjalle, ei hyvä. Mielummin vaikka reilu kerros vaseliinia. Ja muistaa ettei mitään kostuvia trasseleita tai rättejä lähelle.

    Jonkinlainen laatikko olisi varmaan hyvä, ettei ilmankosteus pääsee tiivistymään kylmään metalliin. Tai edes muovipussi.
     

Kerro tästä muillekin!