Ostetaan 1995 Dodge Ram pick up -metallimalli

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Barracuda'71, 16.11.2005.

  1. Barracuda'71

    Barracuda'71 1st gear

    Kertokaahan vinkkejä mistäpäin voisi alkaa löytymään kyseistä 90-luvun mallista Ram:mia metallimallina. Mittakaavassa 1/18 olisi sopiva koko.

    044-2894675/Make
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

  3. Anonymous

    Anonymous Guest

  4. Barracuda'71

    Barracuda'71 1st gear

    Tuo Tupiksen ilmoittama linkki: http://www15.plala.or.jp/l-fishing/minicar.html näyttää juuri sellaista Ram:mia mikä on ollu mielessä. Kunpa vain jostakinpäin saisi tilattua. Anson on valmistanut mallia jossakin vaiheessa, mutta nyt valmistus on ilmeisesti jo lopetettu.
     
  5. Vallu

    Vallu Gearhead

  6. Barracuda'71

    Barracuda'71 1st gear

    Olen kysynyt. Ja olen tilannut sieltä tuotelistoilla olleen Ansonin #30382, punaisen Ram:min joka on jo kotona hyllyssä. Se on vain sillä ns.karjalavalla (korkealla puukehikkolavalla) varustettu. Se toinen valkoinen malli, #30381 on taas isolla soralavalla varustettu malli.
    Pitäisi vielä jostain löytää tavallisella pickuppi-lavalla varustettu musta malli (esim.Anson #30319). Jaappanissa oli yksi firma joka myisi #30319 mutta tulee yksittäistilauksena nuin kaukaa kovat postikulut. Jospa löytyisi malli jostakin vähän lähempää.
    Eli mallin metsästys jatkuu... 8)
     
  7. Barracuda'71

    Barracuda'71 1st gear

    Noniin, nyt on Ram löytynyt. Overdriven kautta löytyi vinkki/apu myytävänä olevan pienoismallin paikallistamiseksi ja nyt on Dodge Ram:mi vitriinissä 8)
     
  8. CapriceClassic

    CapriceClassic 1st gear

    Hyvä että malli tuli ehjänä perille!
     

Kerro tästä muillekin!