Ostetaan 57 Chevyn pyyhkijän moottori

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Classic Chevy Club of Finland ry', aloittaja Kossu81, 16.1.2022.

  1. Kossu81

    Kossu81 1st gear

    57 chevyn sähköiselle pyyhkijän moottorille tarvetta. Jos on kyseinen moottori jäänyt nurkkiin pyörimään tai tiedät mistä sellaisen saisi ni laita viestiä tai soita.
    0505861940 Marko
     
  2. Sam_da_Man

    Sam_da_Man Gearhead

    Jos ei tarvitse olla orkkis, niin itse rakentelin piilteeman veneen pyyhkijänmoottorista. Toimii, paitsi automaattinen palautus ei, kun on ikäänkuin väärinpäin siinä asennettuna. Mutta ei ollu paha homma tehdä, jos mäkin siihen pystyin. Akselia lyhyemmäksi ja sitten sopivan kokoinen laippa siihen kääntöholkkiin kiinni akselin päähän.
     
    jus57 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!