OTON PÄIVÄ 17.04.2008 !

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja RETZI, 14.4.2008.

  1. RETZI

    RETZI 1st gear

    Varmin kevään merkki - huomattava (näkyvä) määrä kerhon jäseniä pääsee juhlimaan merkkipäivänään ! Onko kinkereitä suunniteltu ? Valitettavasti en itse pääse tällä viikolla Kuopiossa juhlimaan kun on Tukholman reissu keskiviikosta ens maanantaihin . Mut Oton päivää juhlitaan vaikka yksin keskiviikosta lähtien muutama päivä . Saattaapa Gävlestä tulla Fadjukovin Mikekin SIPATTIPÖNTÖN kanssa käymään Tukholmassa - ehkä rodilla ? HYVVEE OTON PÄIVEE KAIKILLE !
     
  2. RETZI

    RETZI 1st gear

    Toivottavasti OTON-PÄIVÄN kinkerit kotinurkilla olivat onnistuneet ? Tukholmassa sen verran viileetä ettei rodi ajelu onnistunut mutta MIKELTÄ terveiset kaikille tutuille !
     

Kerro tästä muillekin!