otto patsas

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja d.e.t, 18.12.2008.

  1. d.e.t

    d.e.t 1st gear

    koska ottomme taitaa homehtua sinne.mitä jos otto muuttaisi neulamäkeen?vai tehdäänkö asialle jotain???otot herätys!
     
  2. supo

    supo Double Gearhead

    En tiedä onko ne homehtunut mutta tässä viimeisimpiä OTTOJA järjesti saunaillan taannoin mutta joutu perumaan kun oli tasan 2 osallistujaa.Oisko tuo porukan keski-ikä noussut niin korkeelle että sedät ei jaksa heilua enää niin usein!!!Annetaanhan olla OTON siellä missä se on.Neulamäkeenhän voi perustaa jonkun muun syseemin vai kuinka?Ei tässä ole muuta kuin joku OTTO rupee järjestämään jotain niin kuin ennenkin!!Tosin ne jotka ovat aktiivisesti työ elämässä ja ns.vakiintuneet ja vielä harrastavat aktiivisesti erilaisia juttuja muun lisäksi niin tuo vapaa aika on vähän kortilla.Terv:Supo
     
  3. RETZI

    RETZI 1st gear

    Kaikki OTOT eivät ole VANHOJA - voivat olla aikaisemmin syntyneitä mutta kaikki kuitenkin jaksaa vielä heilua ja vaikka tarpeen mukaan järjestää kunnon VANHAN AJAN KINKEREITÄ. Jospa nämä viimeisimmät OTOT kutsuisivat joskus mukaan meitä aikaisemmin valittuja vaikka edes 1 ÖSÖPYTYN varjolla illan istujaisiin , eiköhän yhteinen sävel löytyisi. Kun tuli avauduttua niin laitetaanpa HYVÄT JOULUT kaikille OTOILLE ja parempia ottoja sitten ensi vuonna. Ps. Mahtitallille oma MAHTI-OTTO onhan siellä nykyisin mahtavampia ottajia.
     
  4. Tupis

    Tupis 3rd gear

    :rotfl: Mahti-Otto kuulostaa hyvältä :rotfl:
     
  5. supo

    supo Double Gearhead

    Mahti-Otto kuulustaa erittäin hyvältä mutta luulen että jos tämä toteutuu mitä en epäile hetkeäkään niin tähänkään tuskin pääsee kaikki halukkaat vaikka kuinka koittaa!!Olisko se joka pääsit molempiin OTOKSI niin sitten TOSI-OTTO!!!
     

Kerro tästä muillekin!