Oulujärvi Cruising 19.7.2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Taivalkosken Moottorikerho ry', aloittaja AstroUser, 14.6.2008.

  1. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Perinteinen maakuntacruisingimme suuntaa tänä vuonna Oulujärvelle Ruununhelmeen (Ruununtörmäntie 1, noin 14 km Vaalasta).

    Paikanpäällä olemme viimeistään klo 13, jolloin ohjaamme autot näyttelyalueelle. Näyttelyyn osallistuminen on vapaaehtoista ja ilmaista. Palkitsemme autoja eri perustein, palkintoina pystejä ja tuotepalkintoja. Myynnissä myös arpoja, paljon palkintoja!

    Alueella on uimaranta, kioski, grillikatos, soppatykki (annos 3 €), 2 oluttelttaa, ravintola ja illalla soittaa Jytäbändi ’76. Kyseessä 70-luvun suomirockia soittava coverbändi, esikuvinaan mm. Badding ja Hurriganes.

    Alueella on grillipaikalla tulet koko päivän. Myynnissä on nokipannukahvia, lättyjä kaikkine lisukkeineen sekä makkaraa grillattavaksi. Myös omia eväitä voi vapaasti tuoda ja valmistaa niitä päivän ja illan kuluessa.

    Majoitusta voi kysyä Ruununhelmestä numerosta (08) 8107700. Alueella on mökkejä, caravanalue ja tapahtumaamme osallistuville on varattu oma telttamajoitusalue, johon voi telttansa pystyttää pientä korvausta vastaan. Alue on suosittu, joten varaa majoitus pian! Lähialueella on myös yksityistä mökkitarjontaa, jota kannattaa tiedustella.

    Tervetuloa mukaan kesäiseen tapahtumaan, kaikenlaisilla harrasteajoneuvoilla, upeisiin Oulujärven maisemiin!
     

Kerro tästä muillekin!