Outoa...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Hd-hippi, 5.2.2004.

  1. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    Olen todella hämmästynyt. Tänään ilmestyi uusi V8 eikä kukaan ole vielä haukkunut sitä!
    Tehdäänpäs kerrankin toisin päin ja kehutaan vähän.
    Voisi muuten melkeen sanoa että rukouksiin on vastattu, sillä pitkästä aikaa lehdessä oli oikeasti hyviä ja kiinnostavia juttuja, ja esittelyssä ollut hd:kin oli tosi hieno.
    On tainneet toimittajat lukea tätäkin palstaa ja "vastata kentän huutoihin"

    Toisaalta tänään tuli myös uusi primeri ja arvaatte varmaan kumman luin ensin...
     
  2. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Harmi kun Riku Rassi on poissa.
     
  3. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Joo, mutta toi lukioiden omat autot/jutut oli hyvä idea kunhan pääsee alkuun.
     
  4. retro

    retro Gearhead

    Sehän on muropakettilehdestä tuttu juttu.
     
  5. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    Mielestäni on ihan hyvä numero.
     
  6. raymond

    raymond 1st gear

    Vaikee haukkua näkemättä, mutta valitetaan nyt vaikka siitä kun ei tuu joka paikkaan samana päivänä. Ihan hyvä lehti se on vaikka virheitä on kyllä enemmän kuin "vanhaan hyvään aikaan"
     
  7. makke

    makke 1st gear

    Eikös se ole ihan hyvä ettei asiaa olla täällä ruodittu.
    Jatkossakin voisi pysyä sama linja?! :grin:
     
  8. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Jaa, että ilmestyi?
    Mulle ilmestyi ainoastaan lasku postilaatikkoon lehdestä.
    No, parempi sekin kun ei mitään
     
  9. Henkseli

    Henkseli Gearhead

    Haukutaan nyt sen verran, että Shelby-juttu oli kirjoitettu todella surkeasti. En jaksa perustella, lukekaa ja itkekää.
     
  10. 454SS

    454SS 3rd gear

    Eipä tullut spinneri vielä tänäänkään. :-x
     
  11. Fireball

    Fireball Gearhead

    Samalla iskulla luukkuun nasahtanut PRIMER vei kaiken huomioni...
     
  12. Tupis

    Tupis 3rd gear

    R.I.P Riku Rassi :sad: Se hollannin kasvihuone juttu oli hyvä, vaikka siinä oli myös ainakin yksi vuosimallivirhe. Se sini valkoinen Ford on 55 mallia eikä 56 kuten lehdessä luki.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Tupis 2004-02-06 10:02 ]</font>
     
  13. Karva

    Karva Gearhead

    Se on harmi, kun asuu täällä korven keskellä, eipä ole kumpaakaan vielä näkyny ...

    Jos jotai pitää alkaa haukkua aletaan sitten Oy aamujakelu Ab :n mollaamisella, laiskoiksi ovat ryhtyneet, posti tulee miten sattuu jos tulee, postilaatikotkin on siirretty autojakoon sopivaan paikkaan eikä silti meinaa onnistua ...

    Se on tätä kehitystä, kuten postin ukko väitti, kun kävi laatikon paikkoja neuvomassa, mitä kehitystä se on jos 1800 luvulla poistin kulku kesti välillä Oulu - Hki 3 vuorokautta, no nykyään se on yhtä hidasta, kait se kehitys on sitä jotta postin kulku ei viimeisen sadan vuoden aikana ole hidastunut ... tulis ny ne lehret.

    :-o :-o :-o
     
  14. KÄD-1

    KÄD-1 Gearhead

    Eiköhän ne lähes kaikki esittelyssä olevat autot ole juuri niitä lukioiden autoja???
    Vai??
     
  15. Wolfheart

    Wolfheart 1st gear

    V8 tuli jo torstaina, Primer ei. Mites muuten ton Primerin laskutus? Eli tuleehan sieltä lasku laskutuskauden päättyessä ihan normaalisti?
     
  16. mopar fan

    mopar fan 1st gear

    mitä vittuu?? onks se tullu jo????? ei oo vaa näkynny missää.... kiinnostavaa... :evil:
     
  17. platuart

    platuart Gearhead

    Kyllä on ihmisillä hätä!! No tietty sen ymmärtää esim. V8:n kohdalla, et ois kiva kun kaikki sais sen yhtä aikaa vaikkapa osto- ja myyntipalstan takia.

    Primerissa ei sellaista (vielä) ole, joten harrastuksekseen kun tuota lehteä tekee, eli siis puuhaa kaiken about öisin kun naperot on nukahtanu, niin toiset saavat Primerinsa eri päivänä kuin toiset. Loppu kirjekuoret ja printterin paperi keskellä yötä, niin kiikutin postiin aamulla ne, jotka oli valmiit ja jatkoin hommaa taas seuraavana yönä.

    Wolfheart kyseli laskun perään; suurin osa niistä tilaajista, joilla ilmestynyt numero on kestotilausjakson viimeinen, mukana lähti lasku. Ja juuri ne onnelliset saavat lehtensä päivää myöhemmin, kun se printterin paperi ja kuoretkin loppu...

    Mutta hei, avustajat, kirjoittajat ja muut vaihtarit ja ilmaisiksi lehtensä ansaitsevat saavat tällä kertaa kaikkein viimeisenä! Joten kaikille on tulossa, toisille eilen, joillekin tänään, saattaa olla, että Primer-toimittajat saavat lehtensä vasta ensi viikolla!

    Onhan se kiva kun ootetaan!

    PLATU
    (Mobilisti tuli muuten tänään... Taas on paljon luettavaa)
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    Lopetin juuri kyseisen lehden tilaukseni, eilen saapui viimeinen numero. Olen siirtynyt yksinomaan ulkomaisten lehtien lukijaksi, koska näiden sisältö on monin verroin teknisesti mielenkiintoisempaa ja laajempaa. Minua on erityisesti ärsyttänyt kyseisen aviisin pienoismalliosio ja HD-osio. Ketä täysjärkistä voi tuollaiset asiat kiinnostaa???

    Erityisen paljon olen kaivannut konkreettisia artikkeleita moottorin ja muun tekniikan virittämisestä ennen-jälkeen dynotuloksineen. Olkoonkin niin, että ulkomaisissa ja erityisesti amerikkalaisissa lehdissä sisältö on usein vahvasti sponsoroitua, mutta konkreettisia ohjeita rakenteluun on huimasti enemmän. En siis jää kaipaamaan V8 magazinea millään tavoin.
     
  19. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Tarkoitin, että sinne voi ilmeisesti lähettää kuvan vaikka Aspenista tai Vanista. Nuo autoesittelyt on tehty jostain näyttely voittajista ja muutenkin viimeisen päälle rakennetuista vehkeistä, kun tästä maasta löytyy kiinnostavaa kalustoa vaikka ne eivät kelpaisikaan näyttelyyn.
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    praimeri senkun paranee lehtilehdeltä . Turhaan platu valittelit et liian vähän kustomeja täs numeros ite olen ollu ehkä aina enemmän kustomien perään mut eihän noita rodeja mitä lehes näkyy voi ku kuolata . Sen viel sanon et mitä sitä luettiin ennen praimeria .
     

Kerro tästä muillekin!