oven maalaus hinta-arvio??? helmiäisväri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja M, 1.8.2011.

  1. M

    M Gearhead

    olipa sitten joku tollo kännissä hakannu mondeonsa ovella oldsin ovesta maalit kun äijä oli ollu syömässä. ovi siinä kunnossa, että maalaus on edessä. tollo saatiin kyllä paikan päällä kiinni ja poliisitkin kävi kovistelemassa herraa, kun ei oikein ollut yhteistyökykyinen.

    kysymys kuuluukin, mitä tuollaisen oven maalaus ammattimaalarilla kustantaa? vaihtoehtoja on meinaan 2, joko ukolta rahat käteen suoraan tai sitten jos ei maksa niin mondeon vakuutuksesta. (ei ollut kyseisen herran auto). poliisit kirjasivat vahingontekona ja siis rikosilmoitus on vastaanotettu.
     
  2. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    - Totta kai mondeon vakuutuksesta!
     
  3. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Mä mieluummin ottaisin käteisenä sen siltä urpolta.
    Turha sitä auton omistajaa on kiusata siitä että on ollut toope kyydissä.

    Jos se vain on mahdollista.
     
  4. M

    M Gearhead

    tää siinä vähän olis niin kun tarkoituksena ja sillä tuota hintaa kartoitan. en oo vielä kerinny soitteleen maalareille (ja hyvistä otetaan tampereen seudulla vinkkejä vastaan...), kun olin lomareissussa viikon.
     
  5. -TH-

    -TH- Gearhead

    helmiäinen on vaikea/käytännössä mahdoton häivyttää sulavasti, eli ovi tulee olemaan erivärinen. maksata siis kusipäällä koko auton maalaus/maalauksen hinta :D luulen että äijä sen jälkeen muistaa paiskoneensa ovia.

    pidä puolesi, elä anna periksi. vaadi uusi pinta ja jos ei ole hyvä niin maksata kokomaalaus kaikkine töineen ja maaleineen +välilliset kulut.
     
  6. harri60

    harri60 Gearhead

    Ehdottomasti Mondeon vakuutuksesta ja ammattilaisella tehtynä. Jos ei onnistu kerralla sävyt kohdalleen, niin uudestaan jne. Rahat kouraan, jos olisi kysymyksessä, jokin 200e. rottelo. Vakuutuksesta 600e. :D
     
  7. Mosse

    Mosse Gearhead

    Mulla menee metallisävy musta ovi maalaukseen. Korjaus arvio 400 e. Kaveri maalautti audin puskurin 200e.
     
  8. M

    M Gearhead

    täähän siinä se ongelma on. vakuutuksen kautta tuo olis mahdollista, käteisellä ei pelivaraa sitten ole. touhutonnia itse ajattelin, mutta sillä ei vielä koko autoa uusiksi vedetä. jurppii vaan se, että auton omistaja on syytön osapuoli ja tuskin saa sovittua nousseita vakuutusmaksuja känniääliön kanssa. omistaja oli vaan todennu, että viimeinen kerta kun kuskiksi lähtee...
     
  9. virta

    virta Gearhead

    Taitaa se 200 euroa korinosan maalauksesta olla aika normi hinta.
     
  10. lake ender

    lake ender Gearhead

    Hommassa ei riitä pelkkä oven maalaus vaan tarviihan se häivyttää takaoveen/lokasuojaan ja etulokariinkin. muuten jää sävyero näkyviin. Helmiäisen häivyttäminen ei sitte ihan joka autotallimaalarilta onnistukkaan. Tonnikin kuulostaa halvalta hinnalta jos hyvän haluaa.
     
  11. harri60

    harri60 Gearhead

    Todellakin tonni on pieni summa helmiäisen ollessa kyseessä.
     
  12. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Anna mennä vain vakuutusyhtiön jutuksi , helpointa kun maksaja on taattu. (valitkoon kyyditettävänsä)

    Mitenkään asiaan spekuloimatta niin seuratkaa joskus parkkihallissa ketkä niitä ovia paiskovat, vanhukset nojaavat auki olevalla ovella naapuriautoon ja kiva ylösalas liike jättää jälkensä naapuri autoon.

    Näin ainakin Jumbossa kun kyyditettäviä odotellut ja aikaa havannoida.

    Itsellä kokemuksia puskuriosumasta jonka silminnäkijä jätti yhteystiedot ja kolhian rekisterinumeron.

    Tytär äidin autolla kauppahelvetissä ostoksilla ja poliisijutuksi meni kun äitili ei ymmärtänyt tyttärensä ja omaa rooliaan miksi niissä autoissa on ne vakuutukset yleensä. (äiti vielä Opettaja) ehdotti 100 euroa ja kustannukset yli 1000euroa että näin meillä opettajat ovat fiksuja.
     
  13. menu*

    menu* Gearhead

    ...tonni on iso raha alkaa periä joltain yksityiseltä.
    Vakuutuksen kautta hoitaisin ehdottomasti itse (onnistuuko muuten vielä jos on rikosilmoitus ja vahingontekona kirjattu?)
     
  14. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Tuo kävi mullakin mielessä. Vakuutusyhtiöt ovat mestareita luistamaan vastuusta jos kyseessä ei olekkaan normaali vahinko.
    Tuollaiselta känniääliötä taasen voi olla vaikea saada yhtään mitään korvausta saati että vielä suihkitaan koko auto. Siihen ei lähde vakuutusyhtiötkään. Ulosottojen tms. kautta joudut vain pidempään rumbaan jonkun idiootin kanssa ja siinä jää se fiksuin yleensä tappiolle.

    Joltain hulttiolta voi olla sen rahan periminen ja maksattaminen yhtä helppoa kuin, vanhaa vitsiä mukaillen, työntää tulikuuma ranstakka paljain käsin villikissan perseeseen :D
     
  15. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    eikö vakuutusyhtiöillä ole vielä se käytäntö, etteivät korvaa kuin max metallivärin ???
     
  16. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Vihje :merkkiliikkeen maalamossa saat tällä hetkellä 200e maalautettua sellaisen postikortinkokoisen alueen. :D

    Tässä tapauksessa ehdottomasti vakuutuksen piikkiin. Yhtiö tullee luultavammin tarjoamaan kertakorvausta kun ei auton oma väri kuitenkaan(?!) kyseessä joten menee tuonne yksityisten maalamojen suuntaan tuo korjaus. Ole siellä tarkkana ja kerro että olet tarkka asiakas jolloin lähtevät häivyttelemään heti eikä muutaman reklamaation jälkeen. :lol:
     
  17. SC 285

    SC 285 1st gear

    Tänä päivänä lähes kaikki metallivärit on helmiäisiä, eikä yhtään sen kummempia häivytettäviä. Kaikkia ei tarvi edes häivyttää.

    Jos kyseessä on kolmikerroshelmiäinen on se asia erikseen.
     
  18. misshudson

    misshudson 3rd gear

    Pelkän oven ulkopinnan maalaus 100-500 €, onpa väri mikä vaan, ei ainakaan sais maksaa enempää... riippuu tietysti rutkasti siitä miten tunteella se ovi on läjään mätkitty ja miten hankala väri häivytellä.

    Tosin etelän hetelmillä voi olla eri hinnat kun susirajalla... Viisain kun kävisit jossain näyttämässä niin saisit suoraan sen tarkan hinnan. Ja mielellään jossain merkkikorjaamossa niin saat takuulla sen korkeimman arvion hynän kerjuuta varten. Eihän sitä sitten siellä oo pakko laitattaa...

    EDIT: tuo satanen siis hinta alkaen, kuitilla, jos kyseessä pelkkä värin veto (ei kittauksia, korjauksia, isompia hiontoja jne) ja vain oven ulkopintaan. Fakta.
     
  19. kaierkki

    kaierkki Gearhead

     
  20. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    OIKEASTI KUKAAN EI TAATUSTI KUITILLA PRKL MAALAA OVEA MILLÄÄN SATASELLA(eikä kahdella)...HALOO! kAIKKI JOTKA EIVÄT TÄSTÄ OIKEASTI TIEDÄ MITÄÄN NIIN LOPETTAKAA JO.

    Alkaa oikeasti sapettaan jo kun tossa aiemmin topikki oli jenkin ylimaalamisesta niin porukka heitteli tyyliin 80-luvulla auton sai väriin 4000mk.. Voi jumalauta!Kun ette mitään tiedä nykyajan kulupolitiikasta niin lopettakaa täällä kirjoittelu. Tänään kysyin maalarilta (huippu tekijältä,kokemus yli 20vuotta alalta) niin ei saa kunnolla tehdyksi millään muotoa kovinkaan halvalla kun se ensimmäinen tonni menee jo niihin tarvikkeisiin.. Huoh.. Joten kyllä 3000-5000e voi jo ihan hyvin uskokaa mennä tähän auton ylimaalaukseen.

    Pysytään aiheessa ja aiheesta tietämättömät taustalla,kiitos.
     

Kerro tästä muillekin!