Oven Sivulasin tiiviste etureunaan?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja HELL2, 9.2.2012.

  1. HELL2

    HELL2 Gearhead

    Eli tarvetta semmoselle U kouruun tulevalle tiivisteelle jossa oven sivulasi liukuu etureunastaan.Alkuperäisessä (oli)vielä semmoset kiiltävät reunat. Mustaa kokomuovista/kumista löytyy kumikaupasta mutta näkyvällä osalla voisi olla tuommoinen siistimpi. Löytyykö Suomen kaupoista?
     
  2. kontra

    kontra Gearhead

  3. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Ne ovat vähän merkkikohtasia enkä ole kromireunasia metritavarana tavannu ainakaan suomesta. tuota perus metritavaraa löytyy Kumipörssistäkin.
    Alkuperäisen korjaukseen ostin ite Vesteroosista sellaista plyysisoiroa, eli siitä alkuperäisestä u-kanaalista ravitaan viimeisetkin karvan rippeet ja sitten liimataan uusi plyyshi tilalle, viimeistellään terävällä mattoveitsellä reunat.
     
  4. chevy56

    chevy56 1st gear

    delet
     
  5. Buick 53

    Buick 53 Gearhead

    mulla on niitä joihinkin merkkeihin hyllyssä, mikä auto kyseessä?
     
  6. gees455

    gees455 1st gear

  7. HELL2

    HELL2 Gearhead

    Löyty tuolta entisöinti.comilta mulle pätkät. Ei ihan hyllytavaraa mutta sattu tuolla olemaan. 51 Buickkiin nää tulee. Sen verran vinkkiä jos joku samaa asiaa tuskailee Niemensivulla on 16mm tiivistettä n 1,5 m
     

Kerro tästä muillekin!