Ovipahvien korjaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja JTE3, 12.10.2005.

  1. JTE3

    JTE3 Gearhead

    1967 Plymarin ovipahveista on muutamat kiinnitys hahlot hajonneet.
    Niihin tulee klipsit, joilla pahvi on kiinni ovessa. Pystyykö niitä jotenkin korjaamaan?
     
  2. ~Kippe~

    ~Kippe~ 1st gear

    Ovipahvit

    En itse keksinyt tapaa korjata ovipahveja. LTD:hen vaihdoin kaikkiin oviin pahvit, joihin kiinnitin alkuperäisen verhoilun.
     
  3. exo

    exo 1st gear

    joskus taitellu sinne pahvin ja verhoilun väliin 0.5mm pellist tai rosterist palasen...se sit liimalla kiinni verhoiluun ja kiinnikkeeseen..avot valmis paikka ja ei näy verhoilusta
     
  4. GCC

    GCC 1st gear

    Juu, kannattaa tehdä uudet pahviosat jos yhtään siistimpää haluaa. Ite tein entiseen barracudaan viimetalvena uudet eikä ollu kun päivän homma ja tulee kerralla siistit ja kestää taas 40 vuotta. Rompettoreilta ja näyttelyistä saa uusia metalli nipsuja, jos on hävinny. Mut kannattaa ottaa vanhoja malliks sillä niitä on varmaan sata eri pituutta ja mallia...

    Samalla tein kyllä koko sisustan ei näkyvät verhoilut ja toppaukset kun alkuun pääsin. Sai vähä kuuskytluvun erillispenkkeihin istuttavuutta.
    Mukavaa käsityötä, kannattaa kokeilla. (samalla oppii arvostamaan vähän verhoilijan duunia, kun näpit verillä yrittää lankaa pujotella neulaan)
     
  5. idiot

    idiot Gearhead

    itse joskus miettinyt miten toimisi ohut vaneri?
     
  6. janzamar

    janzamar 1st gear

    toiselle puolelle maali ja toiselle se jonkun väläyttämä homesuoja.
    kai se vaneri toimii ihan hienosti,kalliimpaa vaan kuin kovalevy,mutta kai sitä harrasteautoon mielellään vähän satsaakin?
    periaatteessa sama mitä laittaa jos ovien ilmanvaihto toimii.
    ja vesireiät on auki.
     

Kerro tästä muillekin!