Ovitiivisteet Impalaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja belair66, 27.3.2007.

  1. belair66

    belair66 Gearhead

    Mistä firmasta kannattas kysellä ovitiivisteitä? Auto on Impala 2dht -61. Tarttis oikeastaan kaikki ovitiivisteet, paitsi ht-tiivisteitä. Peräkontin tiivistekin sais löytyä. Siis kertokaa, mikä ois nopein/halvin/luotettavin firma..!
     
  2. sabbatum

    sabbatum 1st gear

  3. Buick 53

    Buick 53 Gearhead

  4. old cutlass

    old cutlass Gearhead

    ovitiivistesarja

    Olen ostanut minun tästä osoitteesta
    http://www.steelerubber.com
    yritys peter nyman tietää lisää puh 0405453593(vuorotyö)
     
  5. annsa1

    annsa1 Gearhead

    laitoin yv:n
    :rotfl:
     
  6. belair66

    belair66 Gearhead

    Tosi paljon kiitoksia! Kuskin puoleinen ulompi umpio pitäs löytää kans! Viime kesänä ku purin autoa osa umpioista näytti olevan Cibien aika uudennäköistä tavaraa.. osaisko joku auttaa tän kans..? Nii ja etuiskarit kans pitäs löytää..! Ne varmaan on aika basic tavaraa..?
     

Kerro tästä muillekin!