P**koja varaosia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja 63impala, 31.3.2004.

  1. 63impala

    63impala 1st gear

    Malibuun tuli uusi Cardonen tehdaskorjattu virranjakaja, jonka päätin tänään tossa ennen saunaa vaihtaa. Ajattelin aikaa kuluvan 1/2-1h, joten napsautin saunan lämpenemään. Vanha jakaja pois, uusi tilalle, siihen uusi koppa ja pyörin, johdot kiinni ja ajotuksen tsekkaus. Näinhän se homma hoituu. Virta-avaimesta motti käyntiin. Per**leellinen pauke tyhjäkäynnillä, kierroksilla rauhoittui. Noo, kosketuskulmien tsekkaus ja ajotuslampulla sytty kohilleen. Ei auta. Strobolla johto kerrallaan tarkastus ja kas, 3. ja 5. pimeenä. Pällistelyä ja ihmettelyä, pari puhelinsoittoa ja jakaja pois. Haa, kahdeksankulmainen nokkapyörä ei olekaan säännöllinen kahdeksankulmio, vaan kaksi tahkoa ovat selvästi muita lyhyemmät, asia varmistui pyörittelemällä jakajaa- kärjet aukeavat 6-kertaa kierroksella. On sitä tullut ostettua uusia toimimattomia latureita, startteja mutta että vielä jakajakin. No, aikaa kului nelisen tuntia, sauna oli jo kylmä ja olutkin jääkaapista loppu. Pitääpi asennella veneestä Malloryn ykskärkinen tilalle ja koittaa löytää tohon Cardonen jakajaan sopiva odd-fire kutvonen...
    Rakenteluiloa!
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Tehdaskorjattu tarkottanee jenkeissä ainakin halpojen osien kohdalla suunnnilleen samaa kun lasikuulapuhallettu.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onkohan noi Cardonet paskoja sillä mulla oli niiden´korjaama MAF-anturi GM:n TPi koneeseen ja sehän kesti ihan kuukauden verran ja tsippas ? Onko muilla kokemuksia ?
     
  4. jiiz

    jiiz Gearhead

    Cardonen tehdaskorjattu laturi ainakin uuvahti muutamassa kuukaudessa, eikä koskaan ladannut kunnolle ellei startin jälkeen polkassut kierroksia.
     

Kerro tästä muillekin!