Pääkaupunkiseudun Forward Look -moparit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja BigBlockHead, 26.4.2008.

  1. BigBlockHead

    BigBlockHead 1st gear

    Onkos täällä pääkaupunki seudulla paljonkin Forward Look -moparien omistajia? Itsellä on 62 Imperial (sitähän ei tietenkän tosiharrastaja laske Forward Look ajan autoksi :odroll: ), joka toistaiseksi vielä oleilee Turussa. Eilisen pikaista työmatkaa lukuunottamatta ;)

    Ei ole vielä ainakaan silmään osunut oikein mitään amerikkalaista harrasteautoa täällä Espoossa päin. Toivottavasti niitä kuitenkin jostain löytyy :)

    laitanpa kuvan vielä tähän mukaan..

    [​IMG]
    Markku
     
  2. 66monaco

    66monaco Gearhead

    muijalla mun ex '60 soto kustom :)
     
  3. Geebe

    Geebe Gearhead

    En tiedä onko Forward vai mikä look mutta ton kuuskakkosen hengenheimolainen, -63 Imperial Crown Avo tossa tallissa rötköttää Juuri eilen aloitin/jatkoin 5 vuoden tauon jälkeen maalauksenjälkeistä niputtamista.
     
  4. BigBlockHead

    BigBlockHead 1st gear

    Löytyihän täältä sentään joku 8)

    Yleisesti ottaen tuo forward look käsittää vuodet 55-61. Siis ne jotka Virgil Exner on muotoillut, mutta imperialhan esimerkiksi on vielä tuota samaa koria vuonna 63 kuin 1961.

    Koskas 63n tien päällä nähdään ? : )
     
  5. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Muistaakos kukaan sitä vaaleanvihreä (musta alaosa/valkoinen katto) `57 DeSotoa (4D hemi-koneella) joka pyöri etelässä 80-luvun lopulla ja 90-luvun alkuvuosina? Siis se joka sitten peräkolaroitiin ja katosi liikenteestä. Luulis etelän harrastajien tän muistavan?

    Siitä saa laittaa mulle vaikka YV:tä, jos jollain on kuvia tai muistoja. Tai vaikka siitä otettuja osiakin ylimääräisenä...se o työn alla.
     
  6. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Kellään muistikuvaa historiasta tollasesta punasesta '62 New Yorkerista? orggis suomipeli joka nyt kylläkin meillä palasina varaosa-autona.
     
  7. DD6

    DD6 Gearhead

    Mun entinen -58 Plymouth Savoy meni Vandaan suunnalle. Sinivalkoinen kulkine, terveiset omistajille.
     
  8. Sime

    Sime 1st gear

    Ai tääl oli tällanenkin keskustelu, pitäis varmaan selailla tätä foorumia enemmän :oops: . Justiinsa otettiin Savoy käyttöön, ja hyvin toimii, vaikka pakoputki tippuikin kolme kertaa ennen kuin se hitsattiin kiinni :poff: . Ja niinkuin DD6 sanoi, se on tällä hetkellä Vantaalla, mistä se lähtee heinäkuun Stadin cruisingin jälkeen Nummi-Pusulaan päin.
     
  9. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    -58 Dodge Custom Royal 4d tolppa kuljettaa luotettavasti! :D
     
  10. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Kai tää ny jollain on jääny muihinkin kuviin kuin verkkokalvolle?

    Ei sattuis kellään olemaan kuvaa siitä talviautoilu-vaiheesta, varmaan on erottunut massasta tuohonkin aikaan?
     
  11. Mr.MoparMaster

    Mr.MoparMaster 1st gear

    Täältä löytyy -59 Chrysler Windsor 2dht.
     
  12. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

  13. ari2004

    ari2004 Gearhead

  14. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    No niinpä näköjään...
    Kyseessä siis NR924 -yksilöstä, 4D tolppa. Värityksenä ollut mm. sini/musta ja valko-musta. Vissiin punainenkin mustalla katolla? Komiat USA-lippu maalaukset konehuoneessa. Muistikuvia tahi kuvia kellään?
     

Kerro tästä muillekin!