Pärjääkö auto moottoripyörälle kadulla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Anonymous, 15.2.2004.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. Anonymous

    Anonymous Guest

  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    pärjääkö pyörä autolle ? pärjää ja ei.

    auto jossa on tehoa tarpeeksi pyörälle pärjäämiseen suoralla tiellä niin todennäköisesti jää radalla ajettaessa. ellei nyt sitten ole kyseessä joku +900hv tehoinen kisapajan tekemä Porsche (996)911 Turbo(ei taida olla yhtä ainoata maailmassa).

    mutta pääsääntöisesti saa olla todella pirteä nelivetonen kosla että pärjää pyörälle kovempien nopeuksien radalla. hitaalla radalla autolla on hyvät saumat pärjätä. eli otin nelivetosen nyt sen takia mukaan että ne ovat oikeastaan ainoat joiden mutkanopeuksia voidaan verrata pyörään.(nopealla radalla)
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kannattaskohan tämä lukita jo. Alkaa kuulemma olemaan liikenteessä joka prätkäpojalla halu näyttää kiihtyvyyttään jenkkejä vastaan. Keravalla oli joku noin viikko sitten päättänyt yrittää jenkin ohi ja pyörä lähti käsistä. Komea ilmalento ja mies teho-osastolla toistaiseksi...
     
  4. Henski

    Henski 1st gear

    Tänään aamulla kehäykkösellä oli joku pujottelijamopo lipannut aika huolella. Oli kuulemma ollu komee ilmalento, mut onneks autoilijat ehti jarruttaa eikä jäänyt mopokuski alle.
     
  5. HEMI

    HEMI 1st gear

    Niin ajatella että tämäkin topiikki saattaa loppuu hyällä tuurilla 10-vuoden päästä kun kaikki motoristit on näyttäny kadulla miten lähtee ja päätyneet teholle niin että ei tässä ihan suotta puhella radalla ajelusta.

    Ainiin meinas unohtua ruokkia tamgotsi (trolli)lukutaito ei taida olla vielä ihan hanskassa alastarolla auto meni 9.577 tietysti kun et kuulemma usko ennekun näät niin mikäs siinä sitten. Ja hyvinhän noi autot oli pärjänny taas kun noin pienistä eroista on kyse.
     
  6. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Täytyy myöntää, että kyllä mopot on nopeampia kuin minun buickki.
     
  7. Miss 8 7 6

    Miss 8 7 6 1st gear

    Eikö tää keskustelu ala olla jo aika lapsellista viittaan sivuun 119, jossa lukee miljoona kertaa autot on nopeempia. Mitä väliä mikä on nopeampi. Suretttaa lukea lehdistä noita kisailuista johtuneita onnettomuuksia, ja kun siellä liikenteessä on niitä lapsia. En voi ymmärtää mitä ihmisten päässä liikkuu, etteikö se yhtään vaikuta kaahaamiseen jos miettii että voi aiheuttaa lapsen tai jonkun kuoleman. Jos ei omalla elämällä mitään merkitystä, niin miksei muidenkaan. Jos menette Hel***in kuuseen mitteleen voimianne niin ok, mutta jättäkää ne yleisiltä teiltä ja lähiöistä pois. Ottaa niin otsa luuhun, oma läheinen kun on kuollut toisen tyhmyyden takia. Joten kaaharit saa mennä mun puolesta siperiaan.. Tää nyt oli kovaa tekstiä mutta olen tätä keskustelua seurannut pitemmän aikaa ja nyt oli pakko purkaa sydäntä.:odroll:
     
  8. Roadmaster

    Roadmaster 3rd gear

    Täyttä asiaa Miss 876 !!!
    Aivottomia nuo, jotka eivät ajattele muita tiellä liikujia.
    Osoittaa järjen köyhyyttä monilla mopomiehillä ja valitettavasti useilla autoilijoillakin, että kun ajetaan sääntöjen vastaisesti liikenteessä, niin turha tulla onnettomuuden sattuessa selittämään: "Se tuli kolmion takaa", tai "tuli törkeesti eteen, vaikka MINULLA oli etuajo-oikeus". Minun mielestä sääntöjen vastaisesti ajava on aina vastuussa ja väistämisvelvollinen muita tiellä liikkujia kohtaan.
    Topicin voisi aivan hyvin poistaa, kun kerran auto pärjää moottoripyörälle, kuten myös päinvastoin, LAILLISESTI kadulla.
     
  9. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Eiköhän tämä asia ala nyt jo vihdoinkin riittää... ylläpito siis toivoo, että keskustelu asiasta päättyy niin tässä topicissa kuin muuallakin tässä foorumissa ts. jos tämä lukitaan niin älkää aloittako uudelleen... pliis..
     
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!