Paineilmavasara

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Hola, 29.3.2020.

  1. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Eipä ole tullut hirveästi ajeltua sillä että olisi kokemuksia. On tullut pidettyä taukoa pelti töistä. Jotain päitä taisin sorvauttaa lisää
     
  2. Tuossa 7v vanhassa kuvassa näkyy paksuseinämäisestä RHS:stä tekemäni paineilmavasara/louvers prässi -teline. Taisi tulla yhdestä 6m salosta.

    Nyt en enää tarvi tätä, koska nyt käytän edellä olevan kuvan mukaisesti pullmax 5 koneen runkoa hyväksi. Pieni talli, alkaa olemaan täynnä koneita....

    Myyn tuon telineen, siihen on helppo laittaa paineilmavasara kiinni tai vaikka tuommoset louvers prässit, miksi ei pienen english wheelin voi siihen tehdä.
    Jos kiinnostaa, tarjoa ja nouda pois
    AH

    [​IMG]
     
  3. 0132

    0132 Gearhead

    Tänään tuli Amazonista tilatut vasaran kärjet DHL:n kuskaamana. 6 päivää toimitusaika ja about 40€ tuli maksamaan neljä erilaista päätä ja jousi.
     

Kerro tästä muillekin!