Painepesuria hankkimassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja tourist-ace, 21.10.2006.

  1. MvR

    MvR 1st gear

    Meil oli vastaava automeikkaamossa ja ammattikäytössä,toimi vuosia .Huom sillä tiskattiin todella paljon,aamusta iltaan no problemo,kun vaan muistaa vaihtaa öljyt säännöllisesti. Hyvä kone oli (oon lopettanu ite jo ne hommat,mut pesuri sysää viel)
     
  2. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Huojentavaa kuulla! :lol: Myyjä kehui että rekkapesufirmakin on ostanut yhden, ja useammankin CLEN:in kuumavesipesurin...
    Meillä tuo tulee sellaiseen max. kerran viikossa käyttöön, ja talvella ei pysty käyttämään kun ei ole jatkuvasti lämmintä tallia, ainoastaan lämmitettävä.
     
  3. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    Joku kirjotteli tota ilmaongelmaa pesurin kanssa, niin aivan sama mikä se pesuri on, niin se PITÄIS tehä niin, että suihkuputki irti (tulee vesi kunnolla läpi) hana auki, ja sit liipasin pohjaan ILMAN sähköjä, sit ku lopettaa ilma tulemisen niin vasta sähköt peliin.
    Laiskempi kaveri ei ota suihkuputkea irti, vaan laskee suuttimen läpi, ajaa ihan saman asian, vie aikaa vaan vähän enemmän.

    Jos koneessa keraamiset männät ja paljon puhtia, niin ilma voi hyvinkin rikkoa ne, koska kone "rynkyttää" koska ilma puristuu välissä kasaan.


    Clen:n isommissa koneissa näkyy usein olevan ihan kunnollinen kiertokangilla varustettu pumppu, ihan fiksun olosia, ainut etten tykkää niitten paineenaluennus/veden kierrätys venttiilihässäköistä, ne on kranzlessä taas tosi yksinkertasiks tehty.

    Myönnettäköön, että kranzle vie o-renkaita just paineenalennus systeemistä ja semmosia, mut osat maksaa pari euroa ja kone käkättää taas kun uus.
     
  4. Hai

    Hai Double Gearhead

    Onkos Lavorista kommenttia kellään?
    Tullut aika kovasti markkinoille.
     
  5. Hai

    Hai Double Gearhead

    No tilasin sitten Kränslen Saksalaisesta nettikaupasta (kun muilla merkeillä ei täällä saa respectiä :) ).
     
  6. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Linkkivinkkiä?
     
  7. Hai

    Hai Double Gearhead

  8. jvc

    jvc Gearhead

    kyllästyin halpiskärcheriin ja päädyin kränzle 10/120
     
  9. -TH-

    -TH- Gearhead

    ostin 7hv bensakoneisen pesurin, toistaiseksi ainakin tuntuu lika irtoovan. mootoreita ja lohkoja on mukava pestä, kun ei välttämättä tarvia edes liotusainetta saatikka lämmintä vettäkään. :D
     
  10. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Minullahan onkin oikein huippulaite sitten.
    Kränzle 10/120 ilmeisesti. Tosin mallimerkintä voi olla muutakin, kun kone on ainakin 20 vuotta vanha. Mutta ulkoisesti samanlainen. Isähän sen osti mutta erinäisten kuvioiden jälkeen se kotiutui meille kuitenkin.
    Olin kyllä ostamassa mukana ja kone kolmella eri suuttimella (myös se alustanpesuvarsi) hinta oli muistaakseni 1800mk.
    Painemittari on rikki ja säädin on jumissa täysillä asennossa mutta ei sitä ole tähän mennessä pienemmillä paineilla tarvinnut käyttää.
     
  11. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    off topiccia,uskaltaako noilla pestä autoa, kun suihku on "pehmeimmillään" eli laaja levitys, jos joku tuosta nyt ymmärtää mitä koetan tarkoittaa?
     
  12. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Uskaltaa jos maalipinta on kunnossa, toki järkeä saa käyttää kun pesee...
     
  13. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Niin minulla on italialaista laatua oleva pesuri Lavor. Miksihän puhutaan italialaisesta muotoilusta, en ole eläissäni tavannut mitään hyvää tuotetta, jonka italian designerit ovat suunnitelleet. Sama tässä, sähköjohto lähtee pohjasta, kun laitetta siirretään tai pannaan varastoon makaa komeus lähtevän sähköjohdon päällä. Sellainen muotoilu....
     
  14. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Puhutaanhan sitä Aallon disainistakin, vaikka sen kukkavaasissa ei voi pitää kukkia, tuolissa ei voi istua ja talo(t) ei pidä sadetta.
     
  15. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    ...ja marmorit tippuu!
     

Kerro tästä muillekin!